112171
-
beva02 #100223 CLAUDIA T.--Dance With Me 2014 (DJ NIKOLAY-D Summer Remix)
-
TQ - Music Medley Italo-Disco
2014
http://dfiles.eu/files/rt94iz6f1
Tracklisting:
1. LET THE NIGHT REMAIN FOREVER
2. OUT OF THE SHADOWS
3. CHINA BLUE
4. IN THE NIGHT
5. ALL WE NEED IS LOVE
6. DOLCE VITA RELOAD
7. RHYTHM OF LOVE
8. MY FASCINATION
9. LET’S GO TO TOKYO
10. LEAVE IT ALL BEHIND
11. DANGER
12. KICKSTART -
atiapuka #100221 De ha már szóba hoztam Kratfwerk-et, ezt a számát szerettem eredetiben is, és ez a verzió is tetszik:
Kraftwerk-The MODEL (remix Finnwal) -
atiapuka #100220 Tudom, hogy sokan a Kraftwerk-et tartják a gépzene megteremtőjének, de én jobban szeretem őket, és még Morodert, aki szerintem ezt a stílust képviseli. -
atiapuka #100219 Most ezt hallgatom: Patrick Cowley - Tech-No-Logical World (Hi - NRG Mix)
Én mindig is szerettem Cowley és Paul Parker zenéit. És pár Sylvester zene is tetszik nekem. -
atiapuka #100218 Nem tudom, de nekem erről a zenéről Moroder jutott eszembe, valahogy hasonlít rá szerintem.
Ladytron - Discotraxx
-
Ez kb olyan lehet mint Kim Leonard - Baby, I Need You azon verziója amiben a vége felé van egy monológja, csak az sokkal profibb ennél.
Na az fogalmam sincs hogy készült de nagyon kellene. -
Azt a betyár , nem semmi milyen alapzaj van alatta.
-
Valaki nagyon akarta ezt a verziót otthon. 
Ügyes munka meg kell hagyni de szerintem Lacinak van igaza.
Amúgy örülök ha valami értelmes vagy érzékeny
téma felbukkan akkor visszatérnek a régi kollégák is.
-
atiapuka #100214 Én is azt hittem, és mégsem. -
Biatomi #100213 Lady Lady oooo
-
Ebben talán annyi a csalóka, hogy tudtommal csak 7" azaz 3 :00 változatban jelent meg. -
atiapuka #100211 Itt van hozzá az instrumentális változata is.:)
http://www3.zippyshare.com/v/16500064/file.html -
atiapuka #100210 Én az angolon kívüli külföldi számokat nem igazán szeretem, de ez kivételt képez:
Uffe Soderberg - Lady Lady (extended)(6:05)
http://www1.zippyshare.com/v/8601653/file.html -
Regiujzenek #100209 Az olasz italo disco - hi nrg -t játszó Baby Baby formációról eddig nem sokat tudhattunk, s az énekesnő Leonie Gane-ről sem. Elkészült a világon az első biográfia róluk:
Baby Baby, Leonie Gane
-
Missing track :(
ROBERT NEWMAN - Love me Girl ***** (1990)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.08.29. 14:00:32 -
atiapuka #100207 Nekem ez is tetszik:
-
atiapuka #100206 Csak úgy mert most hallgatom, és nekem régen is tetszett.:)
-
csingvin #100205 Köszönöm a linket de,telepítve van a Flash Player, mindig a legfrissebb . Most nézem,hogy például a "Saját számok" topikban megjelennek a videók, a "90-es évek zenéi" topikban meg szinte semmit se hoz be! Még a hozzászólásokat sem. Érdekes és bosszantó főleg,hogy ez azóta van mióta változott a fórum skin.
Utoljára szerkesztette: csingvin, 2014.08.27. 18:43:42 -
Exsetleg próbáld meg ezt
https://support.mozilla.org/hu/kb/flash-bovitmeny-telepitese-videok-animaciok-es-jat -
csingvin #100203 Igen,bejelentkezés nélkül nem tudnék beírni! IE-ben feldob egy ablakot,hogy csak a biztonságos tartalmakat jeleníti meg. Arra rájöttem ha engedélyezem az összeset akkor látom a videókat! De minden új bejelentkezéskor ez van. De én Firefoxon szeretném a topikban nézni a videókat! -
Köszönöm Marika a linket, majd ha lejön meghallgatom.

-
Esetleg próbáld ki itt, lehet, hogy csak a fekete háttér miatt nem látod
http://sg.hu/forum/tema/1199779177 -
fülcsimanó2 #100200 De, a szövegablak nekem is bejön, ugyanaz mint Neked. Ki is töltöm ahogyan kell.
Itt a fekete ablakban mégse látom, hogy megjelenne az IMG tag-ek közé szúrt link. Üres marad a helye.
Mindegy, fő hogy sikerült mégis.
A végeredmény jó lett, a többin már nem is bosszankodom.
-
Szia Fülcsi !
Alul a kép beszúrása narancssárga linkre kattintva nem az jön be ami nálam a képen van szövegablak?
És utána a szövegdobozba nem kerül be a az img tag-es link?
Szerintem is működnie kéne, igazából nem értem miért nem jó én három különböző gépen teszteltem és mindenhol jól működött firefox böngészővel. -
fülcsimanó2 #100198 Szia Breki!
Az én felületemen, amikor beleírok ebbe a fekete négyszögbe, akkor a saját szövegemet látom elküldés előtt, de a kép beszúrás linkjét nem látom. A letöltés linkjét megintcsak látom, de a kettő között egy nagy üresség.
Ezért csak remélni mertem, hogy ott ahol üres helyet látok, valójában elküldés után meg fog jelenni a kép.
A böngészőm nekem a 30.0 Firefox, tehát majdnem a legfrissebb, de szerintem ezzel is működnie kéne.
Na mindegy, fő hogy látszik a kép, mert halál ciki lenne, ha egy ilyen egyszerű dolgot se tudnék megcsinálni....
-
Lehet más böngészővel nem jó, de nekem legujabb 31.0-ás Firefox-al tökéletesen működik. -
Konkrétan a beszúrásnál ezt látom
Nálam hibátlanul működik
A beszúrás is látszik a hogy eddig (Í=I)
[ÍMG]http://s1.directupload.net/images/140825/uwyh94zl.jpg[/ÍMG]
-
Hogy érted, hogy nem látszik?
Most egy próba
ez a kép
-
Én igen.
-
fülcsimanó2 #100193 Sziasztok !!! 
Egy nagyon kellemes albumot hoztam minden itt megforduló érdeklődőnek letöltésre.
Pont annyira kellemes, mint amennyire kellemetlen ez az oldal mostanság, basszus....
Hogy ezen az új sz@r felületen mért nem látszik, hogy most épp beszúrtam egy képet ?
Úgyhogy ha nincs itt alant semmi csak egy nagy bazi üresség, akkor nem én tehetek róla...
Adya und Manuel Palomo album letöltése (wav)
Na , remélem, minden itt van, a két kép és a link is, mert én bizony isten, nem látok semmit.....

-
atiapuka #100192 -
Nem is azért! -
Nem eladók! -
Te is feltöltheted a discogs adatbázisba azokat a jónéhány original italo válogatásokat, akkor megtalálhatók lesznek... -
Hey tagok!
Több szem többet lát elvén alapozva,kérdezném!
Kiadták valaha ezt a dalt hivatalos cd válogatáson? >>> Go To - Girl of the 80's <<<
A discogs adatbázisa nem mérvadó,jónéhány original italo válogatás van a saját gyűjteményemben is,melyek nem találhatók a discogs-on!
A linkelt oldalon hallhatóval azonos minőséget,köszönettel fogadnék. -
Regiujzenek #100187 1986 -os kedvencek:
1986 Top 20 zene szubjektív
-
szia!
be vagy egyáltalán jelentkezve mert olyankor is ez a hiba szokott lenni.
-
Szerintem ezt se hagyd ki. 
Van Der Koy - Dos 80's Forever 2014
-
csingvin #100184 Sziasztok! Kicsit off leszek! Régóta olvasója vagyok ennek a topiknak de, amióta az új kinézet van nem láthatóak nálam a linkelt videók (fIrefox és explorer legújabb). Mi lehet a probléma?
Utoljára szerkesztette: csingvin, 2014.08.20. 13:18:27