112170
-
ha elovastad azt a mondatot,akkor ezek szerint nem értetted meg? minek olvastad tovább? direkt sp-be raktam, hogy ne is zavarjon a tudata sem. azért írtam le csak a neved, mert ismerlek annyira, hogy magadra veszel mindent,ami nem neked szól, ha kell, ha nem, mint egy názáreti....mert neked erős küldetés tudatod van.
igy is történt,sajnos már nem tudom kipróbálni, hogy mit írtál volna, ha nem írom le a neved, de szerintem ugyanezt. pihenjél. nem kell kapálódznod a sekély vízben! remélem azért nem baj, ha néha átjövök ide is olvasgatni és talán még hozzá is szólok,amihez akarok! megengeded? nem zavar?
egyyébként én nagyon jól ismerlek, sok dolgot tudok rólad, többet,mint te rólam, de ez engem nem zavar.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.09.08. 19:50:31 -
Tényleg nem szóltál hozzám egy szót sem!
"Reynaud bácsi,te ezt ne olvasd el,mert úgy sem érted és nem is szereted a viccet és a szarkazmust sem"
Fejezd be a személyeskedést,tudtommal nem ismerjük egymást,semmi velem összefüggő dolog nem tartozik rád!
Elég volt belőled,már leírtam korábban te arra izgulsz fel ha másokat sértegethetsz,vedd a kezedbe öreg aztán azzal szórakozzál,de rólam szállj le,trollokkal nincs miről beszélnem!
Van még 1 húzásod!
-
hozzád egy szót sem szóltam, sőt jeleztem, nem neked szól, erre te gyorsan magadéva tetted, te hős!
! ha egy fórumba írogatsz nyilvános témában,nem zárhatsz ki olyan véleményt sem, amire épp te nem vagy kíváncsi, bár ezt te már sokszor megtetted kényed-kedved,hangulatod szerint. picit nézzél már tükörbe,még ha az otthonid eléggé torzít,akkor is. ha én troll vagyok,akkor pedig te tipikusan késői demenciában szenvedsz, de ez igazán már csak nézőpont kérdése! én meg sürgősen ajánlom neked, hogy kicsit lazíts már,mert nagyon feszült vagy! várd a listákat,ha meg nem kifejezetten neked (nagyrabecsült személyednek) írok,akkor pedig ne válaszolj! ez ilyen egyszerű.
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.09.08. 19:17:36 -
Te egy tipikus troll vagy,már nagyon régen ki kellett volna a fórumról csapni téged!
Nem vagyok kíváncsi a véleményedre,huppanj sürgősen le rólam, nagyon ajánlom! -
erre hirtelen azt hittem, hogy Birizdo énekel.
-
a milliomodik+1 privát lista itteni 187. ismétlése készülődik, izgalmasan hangzik, majd figyelek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reynaud bácsi, te ezt ne olvasd el,mert úgysem érted és nem is szereted a viccet és szarkazmust sem.
Elvből is értelmetlennek tartom, de persze mindig jó nézegetni mások elméjéből származó változatosságot.
Én publikusban kérem, hogy mindenki,aki ráér, dobjon egy nem negyvenes,hanem inkább 81-es zene listát,olyan még úgysem volt, majd utána pedig be fogom rakni minden héten a legnagyob italo rádiók hallgatottsági listáját, hogy össze lehessen vetni, kivonni és összeadni, majd aztán nagy, de megint csak értelmetlen konzekvenciákat lehessen az egészből levonni.
Ez az üzenet meg fogja semmisíteni önmagát.

-
Helló tagok !
Tervezek egy 40-es disco listát készíteni,a 80s évek legjobb italodisco,eurodisco zenéiből,ehhez kérném a javaslatokat egy minimum top 10-es listával!
Tehát kérem írj egy listát ,mely zenéket tartod a legjobbnak italo-eurodisco stílusból ,de szigorúan csak a 80s évek-ből.
Remélem a fórumon az utóbbi időszakban elveszett tagok közül sokan aktivizálják magukat!
Köszönöm. -
Neon Game - Take Care Of Your Life (2015)
-
Dex - Day By Day (1989)
-
Sziasztok Srácok
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy ha esetlegesen van egyetlen egy percetek az alábbi linken meghallgatni a számom és ha tetszik dobni egy szavazatot, nagyon hálás lennék mindenkinek. Mindenkinek további szép napotT
http://tlnt.pl/W9zmPE
köszönöm -
Jordan F - Mesmerised (feat. Dana Jean Phoenix)
-
PLUTO: A Synth Odyssey ( New Horizons Records ) - Free DL -
Robert Camero - Let Me Fall In Love (1990)
-
Love Kills - I Want To Become (1989)
-
Trevor Something - Do It Again
Trevor Something - Do It Again (Free DL) on BandCamp -
Noizz Factor - Summer 1989
Noizz Factor - Sleeping On The Sand (EP) -
Peter Wilson - Shake It Up (previews)
-
Még mindig nagyon jól nézz ki.
C.C.Catch
-
ItaloMucsacso70 #100526 Van aki nagyon gyors volt! 
-
Mike Franzis Age - Shocked
Mike Franzis Age – Shocked - ( Vinyl, 12", 45 RPM, Limited Edition, Gatefold Sleeve) -
Lost Legacy – Lycan (rendelhető !)
A nöi vokál : Clara Moroni
A férfi vokál : Dario Gobbi -
Jordan F
Nagy dobás lesz,hamarosan.....
Jordan F on SoundCloud -
Punch - Love Me (1985)
-
Lost Legacy-Lycan (Fullmoon mix)
Radiorama 80s style -
Synthesis - Strange Land
-
FlashBack Records-nál készül valami.
Nagy a titkolózás de az hallható Radiorama stílus .
Very Soon -
RR 016 "Victor Ark - Mistakes" (incl. "Mistakes"/"Wake Up"/"Hypnotic Tango"/"Be My Lover") going to pressing this week. Here's the front sleeve... more info will follow.
Város anyag ! -
Cyber Space - Interplanetary Voyages - CD Album ZYX 24002-2
-
VHS Dreams - Highway Lovers
-
The Sweeps - The Last Dream (Flemming Dalum & Steen Gjerulff Remix)
-
Jean-Michel Jarre - Electronica Volume 1 (Trailer)
-
Wicked Belzebub #100512 Pfff, nem ugrott volna be. Persze, h megvolt :))
Ezer köszönet! -
ItaloMucsacso70 #100511 Patty Ryan--Stay with me tonight ;)
"Úgy kezdődik, hogy egy repülőgép motorja zúg, majd az olasz stewardes köszönti az utasokat" ... Na ekkor már megvolt! :D
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2015.08.24. 14:48:53 -
Wicked Belzebub #100510 Sziasztok!
Egy másik fórumon keres valaki egy zenét. Ezt írta:
"Egy Italodisco számot keresek. Úgy kezdődik, hogy egy repülőgép motorja zúg, majd az olasz stewardes köszönti az utasokat, beszél, majd elköszön. Egy nő énekli a számot, egy fickó pedig egy vagy két alkalommal "reppel", valahogy így kezdi:"Hey Hey tutto bella.....
Ennyire emlékszem."
Azóta benne van a fülemben ez a reppelős rész, szinte dúdolgatom, szerintem meg is volt kazin, de rá nem jövök, hogy melyik szám ez.
Ha valaki megmondaná, azt megköszönném :) -
hell30 #100509 Üdv!
Keresem 2000. 12.-ig a Freee magazinokat cd-kel együtt.
Esetleg ha lenne eladó db írj: [email protected]
Köszönöm
Üdv: Attila -
-
retroboys #100507
-
zoranpista #100506 Figyelem figyelem!Szenzáció ma este 20h kor hivatalos ünnepélyes topic megnyitó!!!!
Várunk mindenkit!!!!! Aki lemarad az kimarad!!!!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9222846&la=135963035 -
-