111892
-
#40 Egész jó, már csak a film kéne....
egyébként DC nem nagyon találltam :_(( -
#39 ja nekem is
lemezen -
#38 Nekem van egy pár, meg megvan a Flashdance 1983 is :-))) Maniac...... -
#37 Ha vkinek összeálltak már ilyen cédék, azokat seedelje már egy darabig, vagy más formában tegye közre :) tHx! -
#36 Breki ott is
Koli, Matrix és persze a külföldi hub-ok
zenében mi van?
hát főleg VA-s válogatások, best of albumok -
Neutral #35 A Pink Floyd 80-as slágereit? A Final Cut+a Momentary 80-as, de elég érdekes, hogy a Pink Floyd-tól slágereket keresel.:) A Dc++-on viszont tényleg mindent megtalálsz, ami kell. (Na jó Van der Graaf Generator,Gentle Giant,Caravan+ilyesmi nem nagyon van:)) -
#34 Köszke....
De megmondanád a paramétereket priviben vagy nyilvánosan (hub stb....) és még mi van? -
#33 Ottawan az P
Akinek ilyen zene kell megtalálja a dc-n a megosztásomban, jelenleg kb 60 giga mivel egyszerre csak három vinyó lehet bent. P -
#32 Kihagytátok az egyik legnagyobb számot:
Opus - Life is life -
#31 Sziasztok, nem tudnátok címeket mondani, ahhonnan le tudnám húzni a jó öreg 80s slágereket PL:
Pink Floyd
Ottowan
Michael Sembello
Donna Summer
Irene Cara
stb.... -
#30 Ha nem hiszed, akkor keresd meg a térképen Molvániát. No nem a www.molvania.com-on lévő térképen! :D Nem fogod megtalálni, mert nem létezik.
Bizony, egy marhanagy átverés, profi munka, Zlad! meg a legnagyobb VOSD ÁP SZUPERSZTÁR! :D -
RadeoN #29 ezt nem hiszem el...
(lehet h én is megszoptam a nagy-nagy méretes kékerest...) -
#28 Hát most nemtom, hogy egyesek viccelődtek-e, vagy sem, de Zlad! egy kitalált ország (!!!) kitalált szupersztárja, minden sallanggal egyetemben. Szerintem profi az egész, a körítéssel együtt (még útikönyvet is csináltak a fiktív, Molvánia nevezetű országnak :D), a szám pedig frenetikus, Zlad! figurájáról nem is beszélve. :)))
Szóval nem igazán '80-as évek, de hogy gyöngyszem, az tény. :) -
#27 Mikor még ment, az Audiogalaxy-ról nagyon sok számát lehúztam, de igazából válógatós vagyok, csak azokat hagytam meg, amik számomra is slágerek. :) -
#26 ott az igazság -
#25 most nézem a klipjüket.
:D:D:D
Zlad! posztere nincs vkinek ? -
#24 nem reg talaltam meg fancyt egy orosz oldalon + ami nekem megvolt es komplett a diszkografiam (persze csak majdnem, mert mindig akad egyket darab, amit csak elvetve lehet talalni) -
#23 Remélem a végén a szmájli az iróniát jelzi. :)
Amúgy Modern Talking , Erste Allgemeine Verunsicherung, Modern Hungária, Joey B. Ellis, Big Fun , C.C. Catch, az akkor Kylie Minogue, Jason Donovan, Fancy , New Kids on the Block , aztán Snap, Technotronic (ez már a legvége), de persze van még sok-sok kiváló előadó ebből a remek érából.
[BŐG] -
#22 Igazad van! -
#21 Bros, Tanita Tikaram, A-ha... régi nagy nevek :) -
#20 -
Kou #19 Ez a zenekar létezik :) Kb egy számuk volt és nyolcvanas évek szintén :P -
#18 hello
Óh a 80-as évek.
Fiatalságom eggyüttesei : Radiorama, London boys, Bad boys blue, és a Lime:Unexpected lovers. -
OPM #17 my mine - hypnotic tango -
_Vegeta_ #16 Valos dolgokat kene irni nem ? -
RadeoN #15 európa kiadó
URH
kontroll csoport
f.o. system
és persze: neurotic!
-
Kou #14 Zlad! - Elektronik Supersonik
-
Garfield #13 Rick Astley:
Never gona give you up
She wants to dance with me
Together forever
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#12 Nagyon jók ezek a zenék, én is ezeken nőttem fel. Akkor voltam 16-17-18 amikor ezek voltak nagy slágerek!
Trio Rio - New York, Rio, Tokio
Boomtown Rats - Dave
Den Harrow - Catch the Fox
Johnny Hates Jazz - Shattered Dreams
Ken Laszlo - 1,2,3,4,5,6,7,8
Joy - Touch by Touch
Paul Hardcastle - Nineteen
Silent Circle - Stop the Rain
Survivor - The Eye of the Tiger
The Twins - Not the Lovin Kind
Baltimora - Pull the Wires
-
#11 Cutting Crew - I just died in your arms tonight
Toto - Africa
Jacko - Billie Jean
most több nem jut eszembe :-/ -
#10 hja, az még mindig ütős...
egyébként az akkori slágerek közül 10 számból 9-et meg lehetett hallgatni, ma 10-ből ha 1-et, akkor sokat mondok -
#9 közbe lehagytam az első hozzászólást, de a lényegre rájöttetek :O
vice city zés közbe volt meg az a jó megnyugtató retro érzés, a hangulatos zenékkel, ezeket elevenítsük fel !4 -
Gabcsika #8 Egyértelmű. Legjobb zenéket a jó öreg '80-asban csináltak. VIVA '80!!! -
_Vegeta_ #7 Ezaaaaaaaz csucsszuper. Orok klasszikusok. :)
Baltimora - Tarzan boy
Joy - Valerie
Sabrina - Boys
Harold Faltermeyer - Axel F
Kool And The Gang - Cherish (Nagyonimadtam/dom, kiismeri) :)
Space - Magic Fly
Samanta Fox - Touch Me (touch me, touch me i wanna feel your body) :)
Europe - Final Countdown
-
#6 legjobb anno a 90-es években mindig az szólt nagybátyám 1200-esében:) -
Garfield #5 M.A.R.R.S.: Pump up the volume -
#4 Punks Not Dead. -
#3 most hallgattam classic csatornán. bobbi mcferrin - don't worry,be happy :DDD -
#2 Relaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxx -
#1 Frankie Goes To Hollywood