112170
-
mfn #101426 Egy Italo-Disco kedvenc francia országból 1986-ból :
GoTo-Girlofthe80s
-
mfn #101425 Elvis-től sokszor hallgattam régen.Ezt nem ismertem.Nem rossz
-
Balabolka #101424 Little Willie John - Fever c. 56-os dalát nagyon sokan eldalolták. Már abban az évben Peggy Lee és Elvis is, aztán jött a többi... Számomra Sarah Vaughan tette oda, Adam Freelanddel karöltve:
Sarah Vaughan - Fever (Adam Freeland Remix) -
Balabolka #101423 Andreától van pár muzsika amit még nagyon szeretek. Sokáig nem tudtam, hogy ő más műfajban is jeleskedett amit "vintage" kategóriában megtalálhatunk.... Viszont zeneileg számomra rokonszenvesebb. -Most már :)
Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2016.08.03. 22:51:55 -
Balabolka #101422 Üdv. zsudli ! Kíváncsivá tettél engem is, azért kezdtem el kutatni. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, s bizakodom, hogy mielőbb meglesz ! És ha még is "tévedtél" (előadóval, címmel kapcsolatban), ne törődj vele ! ..., szerintem nincs itt olyan ember aki nem tévedett még, ill. ne csapta volna be magát hasonlóan... -
mfn #101421 Hello!1983-as válogatás lemezen én a Freeez - I.O.U. című számát találtam.De jó lenne ha legalább azt megírnád milyen stílusú a keresett felvétel (pop,disco,rock,)??? -
zsudli #101420 Szia Balabolka! Hát lehethogy igazad van evel kapcsolatban,nekem a kazettán már régota a cime az A1-Formel1 1983-as kivitel van irva nem1988-as amit irtál.Akkor én hosszú éveken át becsaptam saját magamat is?Az Biztos hogy nem a yello.De azért köszönöm a fáradozásodat. -
mfn #101419 A New Yorki disco királynő 1977-es sikere. 100% Pure Disco 
Andrea True Connection - What's Your Name
-
Balabolka #101418 Szia zsudli ! Bocsásd meg ha tévedek, de szerintem valami hibádzik ! Az "A1 - Formel1" -el kapcsolatban: Létezik egy A1 nevű angol csapat, akiktől van is lemezem, de ilyen címmel nem adtak ki muzsikát, vagy a webbel együtt nem tudunk róla. Formel1 néven létezik egy Német rock banda és egy Norvég hip-hop csapat is...., de nyilván nem őket keresed. Azt gyanítom, Hogy neked kazin a 88-as Va – Formel Eins - Holiday Hits (LP) van meg, amelyen az "A1" szám; "Yello - The Race". ? -
zsudli #101417 Sziasztok! volna nekem egy kérésem,az A1-Formel1 cimü zene,amit szeretnék újbol felvenni,valami jobbminösegben.Nekem is megvan csak sajnos még kazettán, igy rossz már a minösége.Ha valakinek ez megvolna, tegye már fel legyenszives -
studiohits #101416 Tessek itt van egy 7" verzioba!
The Twins - Ballet Dancer (7" version) -
a kislemez megvan csak sajnos én nem tudok digitalizálni:((((( -
Nastar #101414 Igen cimbi.
-
Mennyit hallgattam én is akkortájt! Másik nagyon nagy fav tőlük a Balletdancer! -
Nastar #101412 Szép délutánt mindenkinek, egy olyan csapat kiváló felvételét hoztam mára, amely az én születésem évében alakult meg Berlinben,Németországban.Ez a The Twins nevet viseli, sok jó nótájuk van,de van egy ami számomra a mai napig excellent, ez a Face to face, heart to heart amit először 1987-ben halottam ahogy a faterom döngette otthon eszméletlenül jól szólt! Joggal tehető fel a kérdés, ugye könnyen kiszámolható, hogy amikor ez a dal készült, akkor bizony én még hátulgombolós voltam, akkor mégis mi a fenét keresek a 80-as évek zenei világában (fórumában)nos erre egyszerű a válaszom, mégpedig az hogy a mostani zenék, a büdös megveszegedett életben nem lesznek olyanok mint amik ebben a csodálatos évtizedben készültek,jobban szerettem volna akkor annyi éves lenni, mint amennyi most vagyok!Innen vihető saját veszteségmentes remastered brutálisan szól nem véletlen:The Twins Face To Face - Heart To Heart [special dance mix 1982]lossless remastered
-
studiohits #101411 egy kedvenc! Kellemes hetveget!
Valentino - Tonight (House Mix) (1988) -
Balabolka #101410 Közel harminc éve egy klubban hallottam egy zenét, ami után nagyon sokáig kutattam, ill. pontosan 2 éve leltem rá ITT a fórumon. Anno ott a klubban sem tudták megmondani ki játssza. Egy kaziról pörgött... Amúgy ismertem a zenekart, de nem tudtam, hogy övék ez a muzsika. Egyszer hallottam, de sosem feledtem. Számotokra viszont biztos, hogy ismert. Számomra -örök- kedvenc marad;
Magazine 60 - Que No Sa (Dolores Mi Amor)
-
Nastar #101409 Az biztos!
-
mfn #101408 A korszakalkotó legjobb albumok egyike
-
Nastar #101407 Szép délutánt mindenkinek egy kiváló felvétellel, az úriembert Mike Mareennek hívják, aki a 80-as években igen ismertté vált Európa szerte a discokban ütős high energy muzsikáival, ám de nem csak ilyen zenéket csinált,mint azt a következő dal is bizonyítja, ez egy kicsit visszafogottabb beat muzsika! Innen vihető saját veszteség mentes remastered ez a dal megérdemli hogy így szóljon:Mike Mareen - Let's Start Now (remastered lossless).FLAC
-
Balabolka #101406 A jazz világából is számos zenész remekelt a lemezjátszók korongjain... A 70s évektől főként a ....smooth-, vokal-, s később az acid jazz művészei törtek ki igazán olyan nevekkel mint George Benson, Dave Brubeck, Al Jarreau, Mezzoforte, Candy Dulfer, Incognito, Stereo MCs, Moloko.... és még sok száz kiváló zenész akik megmozgattak bennünket...
A latin jazz egyik remékét; Herb Alperttől osztanám egyik kedvencem;
Herb Alpert & The Tijuana Brass – Bullish -

-
studiohits #101404 En evel a dallal ismertem meg Ray-Parker-Jr. - The-Other-Woman (1982) ez menta diszkokba is !
Ray Parker Jr. - The Other Woman (1982) -
Balabolka #101403 Volt sajnos. Rendszerváltás után egy keveset a sajtó és a média is foglalkozott kisvárosunk egykori problémáival, amelyet többnyire korrupt és öntörvényű vezetői okoztak, ill. hagytak hátra. A szórakozást illetően három diszkó volt a városban, s ha valamelyik nem tartotta be a szabályokat, s nem tejelt, azt fejték rendesen...; igazoltatásokkal, bezárással... A suli igazgatónk talán többet élt Moszkvában mint idehaza. Lényeg, hogy meghipnotizálták őt is rendesen. De mindettől és politikától függetlenül nagyon szerencsések vagyunk és hálásak lehetünk sorsúrnak, hogy azokban az években lehettünk fiatalok. S "mindenki" tudja miért. -
Volt ám szigor felétek. Akkoriban én is stúdiós voltam suliban, de simán lement az American Soviets is, rá se bagóztak. Pedig voltak ott is komeinista vezírfejek... ;) -
Balabolka #101401 Túl sok muzsikát én sem ismertem tőle, de a Ghostbusterst valamiért sosem érte utol a füleimet... A "You Can't Change That" tényleg nagyon jó !
Amit viszont nagyon "szerettem" tőlük;
Ray Parker Jr. And Raydio - It's Time To Party Now
-
Balabolka #101400 Hát igen. No és hát az akkori rendszer könnyűzene politikája. Amely miatt a lemezlovasoknak külföldre kellett lovagolniuk egyes lemezek megvásárlásáért. És tapasztaltam magam is, hogy lefújta a rendőrség a discót, mert nem rendszerbarát muzsika szólt. Engem a suliból is ki akartak rúgni (87-ben), de megúsztam egy igazgatói figyelmeztetéssel mert -stúdiósként- be mertem tenni szünetben a c.c.c.p. - american soviets c. muzsikáját. Igaz a végén tényleg kirúgtak, de nem ezért. -
mfn #101399 A minap nézegettem a netet új filmeket keresve az egyik oldalon olvastam valami új Gohstbusters film van vagy lesz?!?!A lényeg az hogy eszembe jutott a film zenéje Ray Parker Jnr korongja ami egy világsiker lett.Sajnos utánna én már nem sokat hallottam az énekesről.Viszont nem tudtam hogy ő már a film előtt is sikeres volt a Raydio nevű csapatban a 70-es évek végén.Forogjon egy kellemes felvétel 1979-ből :
Raydio - You Can't Change That
-
mfn #101398 Nagyon sok jó zene nem került be a programba akkoriban sajnos.Túl sok remek zene született a 80-as években
és a Dj-knek is kevesebb műsoridö állt rendelkezésre akkoriban
-
Balabolka #101397 Sipho 'Hotstix' Mabuse Dél-Afrikából 87-ben egy remek muzsikával lepett meg minket. De sajnos kevés dj játszotta, ill. vette meg a lemezt akkoriban.
Sipho Mabuse - Burn Out (12")
-
Balabolka #101396 Annak is örülnék !! -
studiohits #101395 sziasztok! itta rovid verzio!
Spargo - You And Me (1980) -
mfn #101394 Azt hiszem valahol megvan csak a rövid változat.A You and Me van még meg az is rövidbe azt hiszem. -
Balabolka #101393 Nekem szinte minden daluk tetszik. Spargo előtt szintén meghajolok. Egyik kedvenc tőlük a "Hip Hap Hop" amely 12" special disco mixének nagyon örülnék ha valaki meglepne vele !
Spargo - Hip Hap Hop
-
Biatomi #101392 -
Biatomi #101391 -
studiohits #101390 Ez tetszik nekem nagyon 1983-as nota!
Spargo - Groovy People -
studiohits #101389 Itt egy szuper Quincy Jones szam 1981-bol!
Quincy Jones Con La Colaboración De Patti Austin - Razzamatazz (1981) -
Balabolka #101388 Köszönöm ! Hát reméltem, hogy nem ezt írod, s meglesz ez a muzsika..., de igazad van ! -Nagyon sok hasonló -zenei- produkciót csináltak akkoriban. S ahogy mondod, ettől lettek egyediek, maradandóak. -
mfn #101387 Ez nem csak mix,hanem megamix.Szerintem a dj maga remixelte aztán keverte a mixbe.Ezt sokan csinálták a 80-as években.Ettől is voltak olyan jók és maradandóak az akkori megamixek
!