112170
-
ItaloMucsacso70 #101666 Hello!
Kettő forrásból van meg a Maxi, az egyik tabu a másik nem.
Serge Fontaine - Troubadour -
studiohits #101665 sziasztok! Ezt keresem WAV minosegbe Serge Fontaine - Troubadour ha megvan valakinek!
Johet PM is ! Nagyon koszonom! -
JEAN-MICHEL JARRE új világkörüli turnéja:
ELECTRONICA
2016. november 10. (csütörtök), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
2016-ban hat év után először látványos élő show-műsorral lép újra színpadra az elektronikus zene atyja, Jean-Michel Jarre.Néhány nyári fesztivál után az Electronica világkörüli turné októberben indul Európában, és 2016. november 10-én, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Broadway Ticket Hungary Kft. jóvoltából.
-
studiohits #101663 egy kedvenc 1985 !
The Man - B.A. (1985) -
Nastar #101662 Nagyon szépen köszönöm cimbi. 
-
mfn #101661 Plastic Bertrand-ot gondolom nem kell bemutatnom, hiszen 1977-ben (Ca Plane Pour Moi címmel) világslágert alkotott.Most egy kedvenc, kellemesebb felvétele szóljon így vasárnap este 
Plastic Bertrand - Une Fille Moche
-
carbit #101660 Szia!
Remélem megfelel.Tommy K. - Desperado (EXTENDED VERSION) -
Nastar #101659 Ok cimbi előre is köszönöm.
-
Már nem keresem a M.A.X felvételt,kiderült,hogy megvan valahol a felvételtáram legmélyén:)))).
A többi kérésem még él. -
kuatok,de a felvélettáram bugyraiban mindez sok idő:((( -
Keresem 1984-ből.M.A.X.:Nena oh Nena c dalát. -
Nastar #101655 Üdv skacok!Ez megvan valakinek losslessben (FLAC,WAV) Tommy K. – Desperado (Extended Version) 1991? Előre is köszönöm szép napot mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.25. 10:21:15 -
Hát Mona Lisa:Angel of love-ben senki nem tudott segiteni,sebaj...ujabb kérdés.
Valakinek megvan Howard Grace :Monovision c.felvétele jo minőségben rádio verzióban??
Nekem meg van egy spanyol dupla válogatásbakelitlemezen de abbol mikor kijátszották nekem elég tompán szólo valamit kaptunk,nem valami jo minőségő sajna.Bár a maxija megtalálható CD-n is azota, nekem mégis a radioverzióra lenne szükségem. -
Nastar #101653 Az ok,hogy bakeliten jól szól, de cd-n azon vitatkozhatnánk, hiszen a gyári maxiról készítettem a remastot és mérföld kövekkel jobb lett, mint az eredeti, ennek az ellenkezőjéről soha nem tudsz meggyőzni!A kiigazítást pedig köszönöm !
-
Fókuszáljunk a Convoy dalra,nem általánosítható a dolog,a legnagyobb lemezkiadóknak is vannak gyengébb illetve egészen kiváló minőségben piacra dobott kiadványai.
Én kiinduló pontként a Flemming Dalum mix-ben hallható minőséget kifogásolom,pedig az talán még a legjobb amiben ezt a dalt valaha hallottam. -
Igen,de egy apró javítással , track 8 -
mfn #101650 Egy remek dal Olaszországból:
Thomas And Schubert - Little Flower
-
mfn #101649 Hát nállam már volt kölcsönbe egy COP-os kislemez.Nem vettem fel mert nem tetszett,de nem emlélszem hogy rosszul szólt volna!
https://www.discogs.com/Stian-Rigby-Thats-Why-I-Love-You/release/3511684
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.09.24. 12:21:50 -
Alias: Falling In Love a '91-es Max Coveri CD 9. számaként. -
Itt találsz bővebb infót a dalról : Max Coveri – Like A Summer Rain
Érdekes története van a lemeznek,ezért is ritkaság,értékes gyűjtői darab,de hangsúlyozottan a vinylnek van értéke,legalább is az én felfogásom szerint. -
Én csak azért kérdeztem,mert nem olvasgattam vissza és ha multkor erről a dalrol lett volna valamilyen beszélgetés emlékeim szerint.
A Max Coveri név meg szerintem valami álnév,mert itt is néha más-más énekel,mint pl. a Radioramaban szóval én már nem is mindig lepödöm meg.))) -
Nem akarlak bántani ,nincs ilyen szándékom de....
Sophie dala úgy ahogy van a vinylen remekül szól,de még cd-n is,nem igényel semmilyen "remastered" beavatkozást!
S ha már a dal szerzőiről írsz,Federico Di Bonaventura (Fred Ventura) nevét mint társszerző elfelejtetted megemlíteni.
Egyébként ez a "hangzás" több tucat 80s évek vége,90s évek elején kiadott italo disco dalban visszaköszön! -
Majd ha valaki állításom ellenkezőjét bizonyítani tudja ,feltétlenül elhiszem hogy a korongon jó minőségben szól a dal.
Addig marad a kétség.
Egyébként biztos vagyok benne ,akár a fórum olvasók közt is megvan ez a lemez néhány lemezgyűjtőnek.
Engem hidegen hagy,nem rossz zene,de pld. a "back vocal" igen alacsony színvonalúra sikeredett,egy gyenge Joy & BBB utánzat. -
Mi is ez? Max Coveri?
Ez jó kérdés volt,és ha a feltöltéshez egy home fotót is mellékelt volna a lemezről ha sajátja a korong,akkor a kérdés tárgytalan lenne,s miután jómagam is vadászom a vinylt ,biztosan gratuláltam volna,mert ritkaság! -
studiohits #101642 ...szinten egy kedvenc Cat Record 1986!
Charly Albert - Rio Grande (1986)
-
studiohits #101641 egy jo kis muzsika !
Shoot To Thrill - Cinco De Mayo (1988) -
Jaj de ezt csak ironikusan irtam,persze hogy nem "imádom",csak egyre többször találkozom vele.
Mi is ez?Max Coveri? -
Nastar #101639 A mai nap végére egy számomra sokra tartott felvételt hoztam,1989-ben jelent meg Maurizio Felici vagy aki így jobban ismeri Wilson Ferguson – Show Me című nótája,a dal érdekessége hogy a producer zeneszerző Roberto Zanetti művésznevén Savage! Wilson Ferguson – Show Me(Extended Version 1989 lossless remastered).FLAC
-
Van rá tippem. -
ItaloMucsacso70 #101637 Majd valaki remastereli! -
Lacibá, azért kicsit jobb minőséget vártam... ;) -
ItaloMucsacso70 #101635 "Imádom(???)azokat a cd-ket amelyeken hallani a bakelitsercegést."
Akkor hallgasd ezen a ritkaságon is amiről már volt itt is szó.
Főleg a végén hallani.
Igaz ez nem CD-.ről van.
;)
-
ItaloMucsacso70 #101634 "Convoy - I Will Love You" lemezhez még nem volt szerencsém,de erős a gyanúm ez pocsék minőségben szól a korongon."
Mérget azért ne vegyél rá mert nem lennél hosszú életű!
-
Nastar #101633 A tegnap megemlített zeneszerző producer páros Giuliano Crivellente és Mauro Farina a Sophie fantázia néven ismert projectben is tevékenykedett. 1989-ben jelent meg a My World című nyugodt hangvételű disco muzsika, aminek szerintem a hanzását mind a mai napig senki nem tudta reprodukálni new Italo ide vagy oda.A vocal mögött az 1960-ban született Olasz énekesnő Elena Ferretti bújt meg, aki szintén több fantázia néven dolgozott együtt az említett két úriemberrel.Sophie (Elena Ferretti) – My World (extended 1989 lossless remastered).FLAC 
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.23. 18:10:07 -
Nastar #101632 Nap végére egy igazi ritkaság, mondhatni Italo csemege 1988-ból, Riky Maltese és a Napoleon című felvétel.A név mögött két jól ismert zeneszerző producer is megbújt, méghozzá Giuliano Crivellente és Mauro Farina, akiket jól ismerhetünk a Radiorama formációból, egyébiránt még több tucat fantázia néven készítettek zenéket a 80-as években.Riky Maltese - Napoleon 1988 lossless remastered.FLAC
-
Nastar #101631 1988-ban egy Francia duó a Début De Soirée énekelt egy kellemes szerintem maradandó pop nótát,amit ugyan ebben az évben egy Pete Hammond nevű úriember remixelt újra, így egy remek disco nóta kerekedett belőle!
Itt:Début De Soirée - Nuit De Folie (Crazy Night Remix1988 lossless remastered).FLAC
-
Nastar #101630 A 70-es 80-as évek disco berkeiben járatos embereknek talán nem kell bemutatni Bobby Orlando szeneszerző és producer munkásságát,több tucat embernek írt szerzett zenéket 1985-ben Claudja Barry Amerikai énekesnővel közösen készítette el a Whisper To A Scream című a mai napig szerintem etalon nótáját. Ennek örömére ez sem kerülhette el a remastot ráadásul a 9 perc 8 másodperces remix változatot választottam!Fogadjátok szeretettel:Bobby ''O'' & Claudja Barry - Whisper To A Scream (Remix 1985 lossless remastered)
-
Igen,én is egy orosz nyomásu cd-t kaptam amin találtam.nekem már az is gyanus hogy a végét leúsztatták,de az ember néha megprobál a cd-kben megbizni,mármilyen sz***-ul szol is. -
"Convoy - I Will Love You" lemezhez még nem volt szerencsém,de erős a gyanúm ez pocsék minőségben szól a korongon.
Flemming Dalum italo mixében 56.15 min-tól hallgatható,gondolom a vinylről és nem orosz warez fájlról.
Bárhol hallottam eddig ezt a zenét ,mindenütt 70s táskarádió minőségben szól.
Egyébként aki ezt a kis középszerű euro-disco dalt összedobta : Wolf René Reitz
Vannak e dalnál sokkal jobb szerzeményei mint pld. Stian Rigby - Turn Me On vagy Airbus - I Follow You -
Nastar #101627 A napokban sikerült egy 1987-ben megjelent igazi ritkaságot, eredetileg Madonna álltal énekelt dal feldolgozást remasterelni. Szerintem jól sikerült!Fogadjátok szeretettel:Lucia – La Isla Bonita (Liverpool Rap lossless remastered).FLAC