A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wind 67

Csak a WAV peregjen

Látszik ,hogy nem azonos a videó és a zene, és itt csak a zenét kell értékelni első sorban.
A dolog másik oldala,hogy a mai technikákkal már lehetne egy film pontosabban
is összerakva. (Az is jogos.)
Amíg ilyen zenéket gyárt,nálam nem válik nevetségessé. (Majd egyszer az is oké lesz.)
rain70
Te gyökér! Nevezzelek így, ha már így nyilvánultál meg rólam a szemétdombodon!?

Ha nem írtál volna, akkor most nem derült volna ki az, hogy még ehhez sem értesz.
Próbáld lassan olvasni, hátha felfogod a szürkeállományoddal!

Elöljáróban annyit, hogyha még igaz is lenne minden, Vanello-nak kellene annyira profinak lennie, hogy egy ilyen videót nem tesz ki, ahol elcsúsztak a hangok. De nem ez a probléma.

Nem Vanello zenei képességét kérdőjeleztem meg, nem is írtam ilyet. Csípem a srác zenéit. Vagy kábszerezel, hogy ilyeneket látsz?
Ami pedig a lényeg. teljesen mindegy, hogy a videó csúszik, vagy sem, amit Vanello zongorázik, az nem az a dallam, ami a zenében megszólal. Kápis? Bár kötve hiszem, hogy feltudd fogni!

Tényleg azt mivel magyarázod te "agytröszt", hogy a nagyon jó megfigyelőképességed szerint legyen az, hogy a videó csúszik, akkor az a bizonyos "uuuáá", vagy "huuuhááá" hogyhogy tökéletesen stimmel a zenében? Valahogy, akkor pont visszacsúszott kép ugye? Arra a fél egy másodpercre! <#nevetes2>

köszi Laci!<#eljen>
Tyia
Még jó, hogy ilyen rövidke....

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

kaposi1
Kb egy másodperc csúszásban van a zene a képhez.
De hogy Vanello zenei tudását megkérdőjelezed azt azért egy kicsikét jobban átgondolnám a helyedben.<#nyes>
Olyanról már hallottam akinek bérbe , pénzért írják a műveit, de azt egy kicsit másfelé kellene keresgélni.<#ravasz1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

rain70
Jó 10 évig jártam fiatalként zongorázni és zenélgettem is akkoriban. De én nem hiszem, hogy ez csak egy zenésznek tűnik fel, hogy Vanello-nak köze sincs ahhoz a zenéhez, ami a videóban szól. Ha azok a billentyűk szólalnának meg, amiket a videóban össze-vissza nyomkod, akkor ahhoz képest még a BOCI BOCI TARKA is nagyon hamisan szólva egy valódi hangverseny lenne.
Még az ütem sem stimmel <#wilting>, csak annyál a résznél mikor a csávesz szájából ki pléjbekkel egy uuuáhh, vagy micsodát, tehát emiatt nem lehet még arra sem fogni, hogy ez csak egy videó és alá került ez a zene. Ami egyébként semmi más csak preset-ek tömkelege (az alap). Vagyis ez a zene alá ez a videó készült!
Én úgy gondolom, hogy ez /nem/ vicces, lealacsonyító és saját magát teszi vele nevetségessé.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.11.01. 13:45:12
Sziasztok! Kértek tőlem egy zenét erről a lemezről.
Original Soundtrack From The Motion Picture "Jocks"
Bata Drum - Breaking Breaking
Ha esetleg valakinek meglenne, dobjon már egy linket!

Choose your weapon!

amaximus
ezt jelezhetted volna korábban is,akkor nem futunk sok kört , azért ilyen hosszban már elég komoly elszántság kell végighallgatni, legalábbis a szöveges részeket. <#vigyor>
kaposi1
Egy dolláréret már be is lehet szerezni.<#eljen>

kaposi1
Én is megcsináltam kérésre. <#nevetes1>

D. J. Arch Marcello Bertini - P.A.N. D.A. ( Extended Long Home Version ) 6:44

amaximus
ahogy látom, a szomszédból a Chuck Remaster Jedi Master kolléga ezt is "megcsinálta", keresd a klikkbajnok oldalán a mesterművei között. <#hehe>
amaximus
anno megvolt nekem vm-ben, de annyira frusztrált ez az idióta dalszöveg halandzsa, hogy letöröltem a fenébe.
Musachy
Pedig szerintem elég idétlen szám...

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
És még hányan keresik rajtad kívül is.

Breki33
reynaud
Kiváló italo disco válogatás gyűjtőknek a rádió verziókkal!

Tracklist és belehallgatás : Zyx Italo Disco - The 7" Collection

ItaloDisco4Ever !

1 kéréssel fordulok hozzátok! ezt keresném jó minőségben....
hm .jó lett
régen jártam a fórumon..
Igen Lacikám, értem...
Különösen az utolsó betűt....<#taps><#wink>

kaposi1
Fülcsi te érteni fogod!

Jim Forsey - Keep On Dancing ( Maxi Vinyl 12'' Flarenasch Records ) France 1985 R<#ravasz1>

Jim Forsey - Keep On Dancing

reynaud
Miko Mission & Marcel De Van - How Old Are You (Synth remix 2014)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szigorúan TQ rajongóknak! A zenei alap jó,mert Mirko Hirsch munkája!

TQ - In The Night (Solo version)

TQ - Out Of The Shadows album : 2014.12.19
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.10.26. 09:15:52

ItaloDisco4Ever !

kaposi1
Akkor meg sem kell hallgatnom a linket hogy tudjam egy hatalmas nótárol van szó.
Az év egyik legjobb maxija szerintem.

Köszi szépen !

Time Machine feat.Albert One-Cold as ice

A szám elején egyébként mondják is,hogy Alberto Carpani...

The real DJ play vinyl!

kitettem a keresem a zenét fórumba, de mivel italo, hátha itt könnyebben felismeri valaki hogy ki az előadó
http://tukortunder.hu/miez5.mp3

Sziasztok!

Ezt keresném nagyon jó minőségben , ha valakinek meg van.

Előre is köszönöm.

Üdv
gyorgy74
Nekem be jön az oldal....Bár ezer éve nem voltam rajta. Azért megéri reggelni rá mert vannak rajta jó dolgok.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

Szerintem azért, mert regisztrálni kell. Utána töltögethetsz kedvedre....<#wink>

Köszi hogy segíteni próbáltál, de számomra ez az oldal valamiért nem érhető el.<#confused>
zaki

Futas kozben ha ez jon mindig rakapcsolok egy fokkal feljebb 😄

Erre detto 😄

kaposi1
(Hi-NRG, Disco) <24/192> Bobby "O" - Freedom In An Unfree World - 1983, FLAC (image+.cue)

http://rutracker.org/ <#wink>

Sziasztok !

Keresem Bobby Orlando , Freedom in an unfree world c. albumának jó minőségű trackjeit.
Kérlek segítsetek !

Üdv: Atti
Ma eszembe jutott, hogy anno ezt mennyire szerettem:

Roman Grey shangri la

Na, ha már idetévedtem, 30 év után csak ráleltem egy számra, ami mindig is a fülemben volt. Nyilván annak idején úgy volt meg kazin, h semmit sem tudtam róla, csak annyit, h valami Hong-Kong van a címében. Kicsit őrült szám, de nekem tetszik:

Tyia
És ez? hmmm?

Tyia
Sajnos nem....
Ettől zúzósabbra emlékszem....tényleg nincs semmi támpontom csak, hogy nem tudta volna a muki még egyszer előadni annyira sok és és meg nem ismételt részből áll....

Keresem én is folyamatosan különböző válogatásokon, hátha a hülyesége miatt felkerült egyre....

Musachy
A disco korszak gyöngyszeme:

hoppá! most találtam rá a winyón !!4 verzióban!
<#hamm>
no ez jó kérdés volt... nekem semmi nem jutott eszembe...de még hallgatom...hátha....
<#confused><#conf>
Ma élő müsor katt a linkre 21h tól

http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
BJanee
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, remélem, jó helyre postolom (a "mi ennek a számnak a címe" topicban szerintem elkeveredne a sok "újhullámos" zene mellett...)
Van egy 80's high energy mix videó

Ebben a videóban kb. 13:45-nél kezdődik és kb. 14:45-ig tart egy zene, 80-as évekbeli spanyol disco, ennek a címére/előadójára lennék kíváncsi nagyon, vagy ha megvan valakinek, esetleg tud segíteni, merre induljak, kérem, segítsen!
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: BJanee, 2014.10.18. 01:17:05

Ki ide belépsz,vigyázz a kutya harap!!

Tyia
Jól van.

Musachy
Akkor mondom komolyan: ez jó. <#pardon1>

Breki33
<#eljen>
Tyia