A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a WAV peregjen
Látszik ,hogy nem azonos a videó és a zene, és itt csak a zenét kell értékelni első sorban.
A dolog másik oldala,hogy a mai technikákkal már lehetne egy film pontosabban
is összerakva. (Az is jogos.)
Amíg ilyen zenéket gyárt,nálam nem válik nevetségessé. (Majd egyszer az is oké lesz.)
A dolog másik oldala,hogy a mai technikákkal már lehetne egy film pontosabban
is összerakva. (Az is jogos.)
Amíg ilyen zenéket gyárt,nálam nem válik nevetségessé. (Majd egyszer az is oké lesz.)
Te gyökér! Nevezzelek így, ha már így nyilvánultál meg rólam a szemétdombodon!?
Ha nem írtál volna, akkor most nem derült volna ki az, hogy még ehhez sem értesz.
Próbáld lassan olvasni, hátha felfogod a szürkeállományoddal!
Elöljáróban annyit, hogyha még igaz is lenne minden, Vanello-nak kellene annyira profinak lennie, hogy egy ilyen videót nem tesz ki, ahol elcsúsztak a hangok. De nem ez a probléma.
Nem Vanello zenei képességét kérdőjeleztem meg, nem is írtam ilyet. Csípem a srác zenéit. Vagy kábszerezel, hogy ilyeneket látsz?
Ami pedig a lényeg. teljesen mindegy, hogy a videó csúszik, vagy sem, amit Vanello zongorázik, az nem az a dallam, ami a zenében megszólal. Kápis? Bár kötve hiszem, hogy feltudd fogni!
Tényleg azt mivel magyarázod te "agytröszt", hogy a nagyon jó megfigyelőképességed szerint legyen az, hogy a videó csúszik, akkor az a bizonyos "uuuáá", vagy "huuuhááá" hogyhogy tökéletesen stimmel a zenében? Valahogy, akkor pont visszacsúszott kép ugye? Arra a fél egy másodpercre! <#nevetes2>#nevetes2>
Ha nem írtál volna, akkor most nem derült volna ki az, hogy még ehhez sem értesz.
Próbáld lassan olvasni, hátha felfogod a szürkeállományoddal!
Elöljáróban annyit, hogyha még igaz is lenne minden, Vanello-nak kellene annyira profinak lennie, hogy egy ilyen videót nem tesz ki, ahol elcsúsztak a hangok. De nem ez a probléma.
Nem Vanello zenei képességét kérdőjeleztem meg, nem is írtam ilyet. Csípem a srác zenéit. Vagy kábszerezel, hogy ilyeneket látsz?
Ami pedig a lényeg. teljesen mindegy, hogy a videó csúszik, vagy sem, amit Vanello zongorázik, az nem az a dallam, ami a zenében megszólal. Kápis? Bár kötve hiszem, hogy feltudd fogni!
Tényleg azt mivel magyarázod te "agytröszt", hogy a nagyon jó megfigyelőképességed szerint legyen az, hogy a videó csúszik, akkor az a bizonyos "uuuáá", vagy "huuuhááá" hogyhogy tökéletesen stimmel a zenében? Valahogy, akkor pont visszacsúszott kép ugye? Arra a fél egy másodpercre! <#nevetes2>#nevetes2>
köszi Laci!<#eljen>#eljen>
Kb egy másodperc csúszásban van a zene a képhez.
De hogy Vanello zenei tudását megkérdőjelezed azt azért egy kicsikét jobban átgondolnám a helyedben.<#nyes>#nyes>
Olyanról már hallottam akinek bérbe , pénzért írják a műveit, de azt egy kicsit másfelé kellene keresgélni.<#ravasz1>#ravasz1>
De hogy Vanello zenei tudását megkérdőjelezed azt azért egy kicsikét jobban átgondolnám a helyedben.<#nyes>#nyes>
Olyanról már hallottam akinek bérbe , pénzért írják a műveit, de azt egy kicsit másfelé kellene keresgélni.<#ravasz1>#ravasz1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Jó 10 évig jártam fiatalként zongorázni és zenélgettem is akkoriban. De én nem hiszem, hogy ez csak egy zenésznek tűnik fel, hogy Vanello-nak köze sincs ahhoz a zenéhez, ami a videóban szól. Ha azok a billentyűk szólalnának meg, amiket a videóban össze-vissza nyomkod, akkor ahhoz képest még a BOCI BOCI TARKA is nagyon hamisan szólva egy valódi hangverseny lenne.
Még az ütem sem stimmel <#wilting>#wilting>, csak annyál a résznél mikor a csávesz szájából ki pléjbekkel egy uuuáhh, vagy micsodát, tehát emiatt nem lehet még arra sem fogni, hogy ez csak egy videó és alá került ez a zene. Ami egyébként semmi más csak preset-ek tömkelege (az alap). Vagyis ez a zene alá ez a videó készült!
Én úgy gondolom, hogy ez /nem/ vicces, lealacsonyító és saját magát teszi vele nevetségessé.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.11.01. 13:45:12
Még az ütem sem stimmel <#wilting>#wilting>, csak annyál a résznél mikor a csávesz szájából ki pléjbekkel egy uuuáhh, vagy micsodát, tehát emiatt nem lehet még arra sem fogni, hogy ez csak egy videó és alá került ez a zene. Ami egyébként semmi más csak preset-ek tömkelege (az alap). Vagyis ez a zene alá ez a videó készült!
Én úgy gondolom, hogy ez /nem/ vicces, lealacsonyító és saját magát teszi vele nevetségessé.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.11.01. 13:45:12
Sziasztok! Kértek tőlem egy zenét erről a lemezről.
Original Soundtrack From The Motion Picture "Jocks"
Bata Drum - Breaking Breaking
Ha esetleg valakinek meglenne, dobjon már egy linket!
Original Soundtrack From The Motion Picture "Jocks"
Bata Drum - Breaking Breaking
Ha esetleg valakinek meglenne, dobjon már egy linket!
Choose your weapon!
ezt jelezhetted volna korábban is,akkor nem futunk sok kört , azért ilyen hosszban már elég komoly elszántság kell végighallgatni, legalábbis a szöveges részeket. <#vigyor>#vigyor>
Egy dolláréret már be is lehet szerezni.<#eljen>#eljen>
Én is megcsináltam kérésre. <#nevetes1>#nevetes1>
D. J. Arch Marcello Bertini - P.A.N. D.A. ( Extended Long Home Version ) 6:44
D. J. Arch Marcello Bertini - P.A.N. D.A. ( Extended Long Home Version ) 6:44
ahogy látom, a szomszédból a Chuck Remaster Jedi Master kolléga ezt is "megcsinálta", keresd a klikkbajnok oldalán a mesterművei között. <#hehe>#hehe>
anno megvolt nekem vm-ben, de annyira frusztrált ez az idióta dalszöveg halandzsa, hogy letöröltem a fenébe.
Kiváló italo disco válogatás gyűjtőknek a rádió verziókkal!
Tracklist és belehallgatás : Zyx Italo Disco - The 7" Collection
Tracklist és belehallgatás : Zyx Italo Disco - The 7" Collection
ItaloDisco4Ever !
1 kéréssel fordulok hozzátok! ezt keresném jó minőségben....
hm .jó lett
régen jártam a fórumon..
régen jártam a fórumon..
Igen Lacikám, értem...
Különösen az utolsó betűt....<#taps>#taps><#wink>#wink>
Különösen az utolsó betűt....<#taps>#taps><#wink>#wink>
Fülcsi te érteni fogod!
Jim Forsey - Keep On Dancing ( Maxi Vinyl 12'' Flarenasch Records ) France 1985 R<#ravasz1>#ravasz1>
Jim Forsey - Keep On Dancing ( Maxi Vinyl 12'' Flarenasch Records ) France 1985 R<#ravasz1>#ravasz1>
Jim Forsey - Keep On Dancing
Szigorúan TQ rajongóknak! A zenei alap jó,mert Mirko Hirsch munkája!
TQ - In The Night (Solo version)
TQ - Out Of The Shadows album : 2014.12.19
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.10.26. 09:15:52
TQ - In The Night (Solo version)
TQ - Out Of The Shadows album : 2014.12.19
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.10.26. 09:15:52
ItaloDisco4Ever !
Akkor meg sem kell hallgatnom a linket hogy tudjam egy hatalmas nótárol van szó.
Az év egyik legjobb maxija szerintem.
Az év egyik legjobb maxija szerintem.
Köszi szépen !
Time Machine feat.Albert One-Cold as ice
A szám elején egyébként mondják is,hogy Alberto Carpani...
A szám elején egyébként mondják is,hogy Alberto Carpani...
The real DJ play vinyl!
kitettem a keresem a zenét fórumba, de mivel italo, hátha itt könnyebben felismeri valaki hogy ki az előadó
http://tukortunder.hu/miez5.mp3
http://tukortunder.hu/miez5.mp3
Sziasztok!
Ezt keresném nagyon jó minőségben , ha valakinek meg van.
Előre is köszönöm.
Üdv
Ezt keresném nagyon jó minőségben , ha valakinek meg van.
Előre is köszönöm.
Üdv
Nekem be jön az oldal....Bár ezer éve nem voltam rajta. Azért megéri reggelni rá mert vannak rajta jó dolgok.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Szerintem azért, mert regisztrálni kell. Utána töltögethetsz kedvedre....<#wink>#wink>
Köszi hogy segíteni próbáltál, de számomra ez az oldal valamiért nem érhető el.<#confused>#confused>
(Hi-NRG, Disco) <24/192>24/192> Bobby "O" - Freedom In An Unfree World - 1983, FLAC (image+.cue)
http://rutracker.org/ <#wink>#wink>
http://rutracker.org/ <#wink>#wink>
Sziasztok !
Keresem Bobby Orlando , Freedom in an unfree world c. albumának jó minőségű trackjeit.
Kérlek segítsetek !
Üdv: Atti
Keresem Bobby Orlando , Freedom in an unfree world c. albumának jó minőségű trackjeit.
Kérlek segítsetek !
Üdv: Atti
Ma eszembe jutott, hogy anno ezt mennyire szerettem:
Roman Grey shangri la
Roman Grey shangri la
Na, ha már idetévedtem, 30 év után csak ráleltem egy számra, ami mindig is a fülemben volt. Nyilván annak idején úgy volt meg kazin, h semmit sem tudtam róla, csak annyit, h valami Hong-Kong van a címében. Kicsit őrült szám, de nekem tetszik:
Sajnos nem....
Ettől zúzósabbra emlékszem....tényleg nincs semmi támpontom csak, hogy nem tudta volna a muki még egyszer előadni annyira sok és és meg nem ismételt részből áll....
Keresem én is folyamatosan különböző válogatásokon, hátha a hülyesége miatt felkerült egyre....
Ettől zúzósabbra emlékszem....tényleg nincs semmi támpontom csak, hogy nem tudta volna a muki még egyszer előadni annyira sok és és meg nem ismételt részből áll....
Keresem én is folyamatosan különböző válogatásokon, hátha a hülyesége miatt felkerült egyre....
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
hoppá! most találtam rá a winyón !!4 verzióban!
<#hamm>#hamm>
<#hamm>#hamm>
no ez jó kérdés volt... nekem semmi nem jutott eszembe...de még hallgatom...hátha....
<#confused>#confused><#conf>#conf>
<#confused>#confused><#conf>#conf>
Ma élő müsor katt a linkre 21h tól
http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
http://www.ustream.tv/channel/%C3%89l%C3%B6ben-pityuval
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, remélem, jó helyre postolom (a "mi ennek a számnak a címe" topicban szerintem elkeveredne a sok "újhullámos" zene mellett...)
Van egy 80's high energy mix videó
Ebben a videóban kb. 13:45-nél kezdődik és kb. 14:45-ig tart egy zene, 80-as évekbeli spanyol disco, ennek a címére/előadójára lennék kíváncsi nagyon, vagy ha megvan valakinek, esetleg tud segíteni, merre induljak, kérem, segítsen!
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: BJanee, 2014.10.18. 01:17:05
Segítségre lenne szükségem, remélem, jó helyre postolom (a "mi ennek a számnak a címe" topicban szerintem elkeveredne a sok "újhullámos" zene mellett...)
Van egy 80's high energy mix videó
Ebben a videóban kb. 13:45-nél kezdődik és kb. 14:45-ig tart egy zene, 80-as évekbeli spanyol disco, ennek a címére/előadójára lennék kíváncsi nagyon, vagy ha megvan valakinek, esetleg tud segíteni, merre induljak, kérem, segítsen!
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: BJanee, 2014.10.18. 01:17:05
Ki ide belépsz,vigyázz a kutya harap!!