A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizony, egy marhanagy átverés, profi munka, Zlad! meg a legnagyobb VOSD ÁP SZUPERSZTÁR! 😄 <#worship>#worship>
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
(lehet h én is megszoptam a nagy-nagy méretes kékerest...)
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Szóval nem igazán '80-as évek, de hogy gyöngyszem, az tény. 😊
😄😄😄
Zlad! posztere nincs vkinek ?
*hihi ** *
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Amúgy Modern Talking <#worship>#worship>, Erste Allgemeine Verunsicherung, Modern Hungária, Joey B. Ellis, Big Fun <#idiota>#idiota>, C.C. Catch, az akkor Kylie Minogue, Jason Donovan, Fancy <#worship>#worship>, New Kids on the Block
, aztán Snap, Technotronic (ez már a legvége), de persze van még sok-sok kiváló elõadó ebbõl a remek érából.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
So cry me a fuckin river, bitch!
Óh a 80-as évek.
Fiatalságom eggyüttesei : Radiorama, London boys, Bad boys blue, és a Lime:Unexpected lovers.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
URH
kontroll csoport
f.o. system
és persze: neurotic!
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
So cry me a fuckin river, bitch!
Never gona give you up
She wants to dance with me
Together forever
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#eljen>#eljen>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Trio Rio - New York, Rio, Tokio
Boomtown Rats - Dave
Den Harrow - Catch the Fox
Johnny Hates Jazz - Shattered Dreams
Ken Laszlo - 1,2,3,4,5,6,7,8
Joy - Touch by Touch
Paul Hardcastle - Nineteen
Silent Circle - Stop the Rain
Survivor - The Eye of the Tiger
The Twins - Not the Lovin Kind
Baltimora - Pull the Wires

\"Never say never!\" W Churchill
Toto - Africa
Jacko - Billie Jean
most több nem jut eszembe :-/
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
egyébként az akkori slágerek közül 10 számból 9-et meg lehetett hallgatni, ma 10-bõl ha 1-et, akkor sokat mondok
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
vice city zés közbe volt meg az a jó megnyugtató retro érzés, a hangulatos zenékkel, ezeket elevenítsük fel !4
*hihi ** *
Baltimora - Tarzan boy
Joy - Valerie
Sabrina - Boys
Harold Faltermeyer - Axel F
Kool And The Gang - Cherish (Nagyonimadtam/dom, kiismeri) 😊
Space - Magic Fly
Samanta Fox - Touch Me (touch me, touch me i wanna feel your body) 😊
Europe - Final Countdown
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"