A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem reggel még 110-el szakított a MW 57-es.

Azt mondjátok meg,hogy lehet az,hogy a MOST WANTED-bõl kb. 20 rész lejött gyorsan most meg nem akar. Elindul 5-6 k-val aztán megáll. Ha máshonnan töltök akkor rendesen jön.
Breki33
azt értettem, de én ellenkezõ nemû egyedre gondoltam, hogy akkor milyen jó dolga van
Igen a barátnõmnek, de adtam már egy férfi ismerõsnek is 1 dvd-nyi mp3-at.
Breki33
jó csak sztem kevesen ismerik ennyire

te szeded a zenéket a barátodnak? P
Pedig vagyunk egy páran italo rajongó nõk! Az egyik koleganõm is nagyon szereti ezt a stílust. Én szoktam neki adogatni a muzsikákat, mert Õ nem nagyon ért a számítógéphez.
Breki33
neked nem másnak igen

de a száz felettiek jöhetnek ám P
sanyaaa
Lehet, hogy nem is nõ. Én még nem találkoztam olyan nõvel aki italorajongó lenne.

Köszi, nem mind kell abból se mert a dc is dolgozik :-)

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Breki33
Álmain nõje szereti a zenénket és tud letölteni :-))))))
Breki33
délután kirakom az elsõ 20-at
Üdv itt, nekem is csak 17-ig van az EU4U

Breki33
hello

nálam simán jönnek 90-el kb

Eurodance sorozat engem is érdekelne
Nekem a 9-20-ig kellene és 115-117

Mostanában találtam erre a fórumra és nagyon tetszik! Sajnos a MOST WANTED sorozatot a "Fosspace"-rõl az utóbbi 1-2 napban szinte lehetetlen tölteni. Pár nappal ezelõtt még 100k-val jött most meg kb. 1-2k-val napszaktól függetlenül. Nincs meg valakinek véletlenül az "Eurodance4ump3italoclassics" sorozatból 17-20. részig?
sanyaaa
Akkor még sok van hátra

Breki33
hát ezt sajna egyesével kell
sanyaaa
Még csak az 50 fölöttiek vannak készen
Tudnátok valami jó letöltõ programot ajánlani, mert a flashget-em nem akarja csak egyesével leszedni õket, hiába rakok be 5-10 linket. Így ha dolgozom nem tudom tölteni õket.

Claud
tudom, de még nem bírtam leszedni

Breki33
45-ös ki volt linkelve
Claud
Nekem a 8-9 és a 45- ös hiányzik.

Breki33
mennyi van még?

a 10-eseket kérdezem készen vannak-e
Claud
Köszönöm! Érdekel az is!

sanyaaa
Még én is töltöm.

Breki33
akkor a most wanted 1-100 mindenkinek meg van?

nekem 4-5 rész kell még
Eric-Boy or girl 192k
http://www.sendspace.com/file/6iofot
Van még egy Good good feeling is tõle ha érdekel

Claud
Véletlenül megvan valakinek Eric - Boy or Girl címû száma?
(Nekem csak a Whos Your Boyfriend címû száma van meg az is 192-ben)
Elõre is köszi!

Hát azzé esse piskóta <#vigyor3>:

Hinoi Team with Korikki - Night On Fire (3:15, 192kbps)
http://www.mytempdir.com/652764
Breki33
ezt beszéljétek meg egymással

én nem játszom ezt P
leslievida
Na jóccakát mára mindenkinek, holnap hosszú nap lesz.

leslievida
Viszont én meghallgattam néhányukat, az élményt nem mondom hogy mihez hasonlít mert azt mondanád nem vagyok normális, úgyhogy csak annyit, hogy jól szólt a gépezet.

leslievida
Ezért nincs még nekem. Az ára miatt.

Dióka1
Teeeeeeee!
Hát ki ne ismerné a Harman-Kardont?Meg ugye még rá is van írva!<#vigyor>
Csak még hallani nem hallottam,látni már nagyonsokfélét láttam....

de jól elkérik az árát....

leslievida
Bár az újabb modelleket a feketével kombinálják.
http://www.harmankardon.com/front.aspx?prod=HK3380/230&cat=REC&sType=C&Region=EUROPE&Country=HU&Language=ENG&ImgName=HK3380F.jpg

leslievida
Múl év õszén a Média Markt-ban volt harman- kardon stereõ erõsítõ 2x 60 w-os 80 ezerért. Onnan lehet õket azonnal felismerni, hogy kéken világít a P_on led, valamint tök egyszerû matt nikkel elõlapja van (majdnem ) mindnek.
http://www.harmankardon.com/Default.aspx

leslievida
Ez se rossz: http://www.sherwoodusa.com/
Nekem ilyen típusú az erõsítõm, és nagyon jó. Bár nem ma gyárották, viszont bejáratós. Korábban írtam róla. ,

leslievida
Azzal a sarokkál álljunk meg egy szóra! Minek a hangfalakat onnan kiszedni?

Breki33
pl a haversrác egybõl kiszedné a sarokból a hangfalaim

igaza is van, de én nem fogom kerülgetni
leslievida
Én azonban hozzátettem azt is, hogy a véleményem a kor szelleméhez igazodva korrekt. Nem lettem volna õszinte ha azokat a cuccokat amelyeket Berki megmutatott, a mai tecnológiával versenyeztetve kritizáltam volna. Különben technológia ide vagy oda, nekem akkor azok a sony cuccok nagyon beváltak. Sajna ma már nincs meg belõlük egy sem. Pont azért mert vannak szebbek meg kényelmesebbek, de nem biztos hogy annyival jobbak.

leslievida
Egyébként tényleg így van ahogyan írod, a hifisták õrült cyberlények, és mindnek más a véleménye akár azonos cuccról is. Itt jön be a szubjektív izlés, hallás, stb. ezért van hogy össze- vissza dumálnak. Ráadásul kurvára elfugultak tudnak lenni bizonyos termékcsoport vonatkozásában. Úgyhogy ne hallgass senkire.... Bár ami biztos az biztos, a mérési eredmények és a tesztek általában nem csalnak, hacsak nincs mögöttük rekám vagy egyéb gazdasági érdek??? 😊

Dióka1
bizonyos szempontból igazad van, mert sajnos ez a jellemzõ sokunkra,viszont én egyenes embernek tartom magam (ami a legrosszabb jó tulajdonságom) és emiatt nem szeretem, ha "elõttem jópofiznak, a hátam mögött meg csúnyákat mondanak,amit még vissza is hallok" így én sem teszem ezt senkivel sem...így az esetek többségében, fõleg ha a véleményem kérdik,akkor õszintén válaszolok,ami ebben az esteben talán nem volt sem bántó, sem kiábrándító, hisz azért Brekinek is van egészséges önkritikája és hifista haverja is!<#nyes>aki nyilván már régebben is véleményezte a cuccait...
azt is tudja mindenki,ha a pénz nem akadály,akkor mindenki "jobbat" venne....

de ha nem kellett kategórizálni,akkor elnézést,csak félre értettem,akkor csak jól néz ki!<#kacsint>

Harman-Kardon cuccot viszont már meg fogok hallgatni,mert sajnos az még kimaradt az életembõl....de majd egyszer....

Breki33
ja pont a hifista ismerõsök miatt nem zavar

egyik ugye teljesen hifibolond másiknak is saját hangfala meg többszázezres hangkártyája külön akkor szinti gitár miegymás

Bocsi ha olvasod :-))))))))
Breki33
énmeg nem tudom most milyen azt tudom, hogy akkoriban felvételre egyértelmûen a legjobb volt (hires aiwa fej tisztitási módozatokkal melyik kazetta jó stb)

bár mikor bejött a kazettatesztelõs pio akkor elgondolkoztam melyikkal vegyek fel

leslievida
http://www.harmonkardon.de/WHAT_WE_DO/market.aspx?catId=HTS&market_id=HOM

leslievida
Igazából az aiwákat pont azért nem lehet leírni mert sok jó technológiát ötvöztek és ötvöznek a mai napig is. Õk a más cégek fejlesztéseinek eredményét aratják le, de nem a saját dicsõségük. Ez nekünk felhasználóknak csak jó. Még egyszer mondom én nem mondtam rosszat az aiwákról csak annyit, hogy nem szeretem a termékeit. Ponz azért amit írtam.

Breki33
meg azis, hogy ezen a képen koszosznak látszik

pedig szép matt és nem ilyen fényes
Breki33
miért ne lehetne?

amúgy is mint mondtam elég sok cucc meg van belülrõl kicsit tuningolva
de nem ez a lényeg

csak deckekrõl volt szó

engem nem zavar ha valaki leszólja bármelyiket

Ha az izlésemet az már jobban zavar :-)
leslievida
Dió, Te mindíg a lényegre tapintasz, de a helyzet az, hogy az ember nem lehet minden esetben kegyetlenül õszinte, mert akkor kiírtaná saját környezetét. Az általam minõsített cuccok értékelése inkább a múltbeli szubjektív véleményem tükrözik a kor környezetéhez igazítva . A jelen kor HIGH END kritériumainak én sem tudok megfelelõ technikát felhozni. ( Harmon Kardon? ) Yessss.