A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlterEgo5561
Thembi - Love Me Forever
http://www.mytempdir.com/735755

Erre gondoltam, ezt a B. Tóth adta le végig annó:
Azul y Negro - No tengo tiempo (320k, 14,5M😎
http://www.mytempdir.com/735741
Találtam ennek a Cumparsitá-nak nem lekevert és normális basszussal is rendelkezõ változatát.Szedjétek:
http://www.mytempdir.com/735507
Szimistyle
Igen erre. Nagyon köszi Lucky.

Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Ez nagyon király zene AlterEgo:-) Kicsit basszus-mentes, de coool. Tankjúúúúúúúúúúú

Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

AlterEgo5561
Igen, így korrekt. Ezért a "Dance '78"-ért Tiéd a pont <#nevetes1>

Wind 67
Vagyis :Jinny and The Flamboyants - Cumparsita Dance '78 - a pontos cím

Csak a WAV peregjen

yazoo
Srácok és nem srácok, Pet Shop Boys albumokat keresnék, mondjuk A-tól Z-ig - kivéve a legújabbat-, ha van ötletek súgjátok meg. <#worship><#worship><#worship>

Yazoo

AlterEgo5561
Jinny and the Flamboyants - Cumparsita

http://www.mytempdir.com/734764

AlterEgo5561
Ivon!

"Cumparsita tánc" = Jinny and the Flamboyants - Cumparsita. Most kúszik felfelé. Kis türelem (kb negyed óra)és rövidesen írom a linket, ahogy ma írtam egy privit is (amire nem válaszoltál)

yazoo
Gondolkodom rajta, mi lehet.<#rolleyes>

Yazoo

Köszönöm segítõ szándékod yazoo, de azemlített "nánánáná" egy 1980 körüli diszkósláger. Az Opust ismerem, nem az amit keresek.
Nekem ez van:

http://www.mytempdir.com/734694

128-as, 7:58
yazoo
Egyetértek Zsoha szakvéleményével. Ez így ahogy leírta OK <#eljen>

Yazoo

yazoo
A na-na-nana nem véletlenül az OPUS-tól a Life is Life, vagyis éket az élet? Mert az ügye megvolna bárkinek <#nyes>, mondjuk akár nekem is, csak szólj, hogy az-e és felrakom.

Yazoo

yazoo
Nos ivon tényleg jó helyen jársz, kérdés mit keresel. Mert ha 80-as zenét, akkor itt tuti helyen vagy. Az õstagok mindent megtettek " értünk" ...is.

Yazoo

yazoo
Jó estét a jelenlévõknek... meg azoknak is akik még nincsenek jelen.<#vigyor2>

Yazoo

Nem szeretek ódákat zengeni de:mint kezdõ netezõ megjártam számtalan fórumot haszontalanul.Azt hiszem most jó helyen vagyok.Nagyon köszönöm
VVIKTOR-nak a Santiago lovert!
Több mint 30 év után is megborsózott a hátam, emlékek csapongtak bennem a zenehallgatás közben.
KÖSZI VVIKTOR!
Nagyon örülnék még a következõknek: THEMBI - Love me forever,Snoopy ,Babe, Hunter, Pappi Ion, Fantasy, Strogoff, Lokice, volt egy szám aminek a refrénje " na na na na" és egy másiknak a cime "Cumparsita tánc".
Légyszi segítsetek!
Szimistyle
Én meg ezt keresem:
Eurythmics - Sex Crime (maxi vagy Extended). Sajna nem tudom pontosan. Egy 3:54-es verzió van csak meg.

Köszi

Szimistyle

A Poptarisznya zenéje megvan otthon, ha kell felrakom holnap!
Hi!
Régóta keresem ezt az albumot:
1999 - Best Of Linda Jo Rizzo
Ha vki segítene +szerezni, megköszönném.

\" Ma mindent, holnap meg alszunk a Szajna partján! \"

Szimistyle
Nekem újdonság, hátha másnak is:
Bronski Beat - Smalltown Boy (Extended) 9:04
Sajna csak 128-as

Üdv: Szimi

Bronski Beat - Smalltown Boy (Extended)

Szimistyle
:-) Király wagy...

IMYke2.0.0.0
Akkor ne bánd, hogy töröltem, mert felteszem az egész CD-t - mihamarabb. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szimistyle
Szia i2K:-)

Nekem ez a link nem megy (az info: The file has been deleted by the uploader. sendspace is not able to help you in this matter.)

Valóban? Kár, mert érdekelne minden, ami Divine:-(

Kösz: Szimi

Ivon kérésére Emily Starr - Santiago lover:

http://www.easy-sharing.com/500523/Santiago lover.zip.html

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Hu nagyon koszi mindkettotoknek, de reg hallottam mar 😊 ez jolesett 😊
tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

varni kell mig ujraszamol es ujraproba 😊 sajna mar innen is tul sokat toltunk 😊

Mas: keresek egy regi porgos szamot, sajna csak a szam cimet tudom, bar lehet hogy ez se stimmel:
Ramalama Ding Dong vagy valami ilyesmi esetleg vkinek nemremlik?
LittleBigMen köszi a zenéket.
sziasztok
Ha a sendspace ilyet ir ki :
There are no free download slots available. , akkor mit lehet tenni ?
elore is kossz

mflex
Itt van egy kis Fancy Linda Jo Rizzoval egyetemben. Már nem emlékszem valaki emlegette õket..<#confused>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Örülök. 😊 Szívesen.

Bocsi! Ezt rendesen elnéztem... Egyébként "csak" 117-ig van meg nekem!

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Köszönöm sikerült megoldani!
örök hála stb.

Köszönöm szépen!
Azt írja ki ha meg akarom nyitni, hogy hibás SRC vagy jelszó!
Mi a teendõ ha tudsz segíts lélgyszi. köszi

IMYke2.0.0.0
Az interneten terjengõ Remix, Dead or Alive (re)mix és a Maxi mix egy és ugyanaz - a 8:03-es verzió.
Létezik egy ún. "Medley" verzió is belõle - a You think You are a Man-re rátették a nagyobb slágereit - de mivel az homemade, és nem lett túl jó, azt nem is ajánlom.
A 8:03-as verzió megvan az 1984-es "The Story So Far" címû lemezén - amit újra kiadtak 1991-ben, remasterelve. Ez a CD lemez nekem megvan .
Exact Audio Copy 0.95 beta 4-el grabbelve, és T-RackS 24-el limiterelve, majd megint EAC-vel 320-ba nyomorítva:

Divine...You think you're a Man - 1984-1991
Link: http://www.sendspace.com/file/2a2hbc
Jelszó: IMYke2000
Mérete: 19 MB
Hossza: 8:03
Ráta: 320 kbit/s
[Info: Maxi]

Hello srácok!
Keresek egy számot: DIVINE-YOU THINK YOU'RE A MAN
ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Elõre is THX

mflex
Sziasztok!<#wave> Volt régen ugye a B.Tóthnak a "popharisnya" címû müsora és abban az indító zene valamelyik AZUL Y NEGRO szám volt. Esetleg meg van valakinek nemtom a címét...<#help> Nekem ez a van meg The night /extended/
Ez is nagyon jó...

What about the forests?

Claud
Köszi,de ez a 112.!

Most Wanted 122
http://www.sendspace.com/file/7888sd

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

mflex
Zsoha még annyit, hogy ne négy hanszoróban gondolkodj hanem egy pár szett elõre /magas valahová fül magasságba és közép lent az ajtóban, de az astrában meg van ugyis a helye/ egy erõsitõ és egy mély hátra ennyi. A kalaptartós dolgot felejsd el csak rontana az öszképen viszont akkor négy csatornás erõsítõre lesz szükség ami hajtja elöl sztereóban és hátul hídba kötve pedig monoban a mélyet... Mint alább írtam ha érdekel a dolog írj emilt...

What about the forests?

mflex
<#wave>Igaz nem 80-as ,de az autóban akkorát szól / meg otthon is/mintazállat<#mf1> Valami Ride on time féleség... Szerintetek milyen?

What about the forests?

mflex
Ha minõségi zenét szeretnél akkor MAC AUDIOBAN gondolkodj, mert ezek között találni olyat is ami nem egetverõ árban úszik mégis tudja azt amivel a jóval drágábbak ! Ilyen pl a MAC MP 1000 erõsítõje és azért ezt ajánlom, mert ez egy monoblock és sokkal jobban stabilabban kezeli a mélynyomókat mint a két csatornásak, plusz nem kell hozzá akksit cserélni meg a generátort sem kell ídõ elõtt cserélni! Szóval a lényeg Ez az erõlködõ 29000.- be kerül ,de olyan mélyet tud, hogy /1ohm 1000w, 2ohm 900w, 4ohmon pedig 600watt/ leteszed a hajad a megfelelõ mélynyomóval persze. Mindenképp zárt ládát vegyél hozzá, mert ezek szólnak a legélethûbben és ezek nagyon jól hajthatóak ilyen pl amit ehhez az erõlködõhöz ajánlok az a MAC HSN ABSOLUTE kategoriából a ABS 304Z típus ami 30 centis nyomóval szerelt aránylag kis méretü 650 wattos és olyat tud szólni olyan hihetetlen lágy tiszta erõs mélyeket amiket csak tényleg a jóval drágábbak tudnak! az ára 34900.- Tehát 55k-ért olyan cuccos lesz az autódba amelyre mindenki felkapja a fejét. Hallottam én már sok basszus dübörögni, de azok igénytelenek, de ezzel a párosítással garantáltan nagy élményben lesz részed. Ha esetleg ez mellett döntesz a bekötéskor minimum 16-os táp kábelt használj és az akksitól max 40cm re biztosítani kell min 60amp. biztosítékkal!!![/img][/img]. Ha további kérdésed lenne írj [email protected] kb 100 autóba instaláltam már zenét tehát értek hozzá! Az LG- töl szabadulj meg min 35000-ret kell egy fejegységre kiadni... Ciao

What about the forests?

Claud
A Most Wanted 122. nincs meg senkinek min.192-ben?
És a 118-120?

tgolyo

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Dióka1
Yazoobá!

Megkaptam a "vallomást"!Fú,egy hatalmas szikla esett le a szívemrõl!<#heureka>Már valami "rosszra" gondoltam,de szerencsére nem volt kellemetlen!<#eljen><#wave>
Nem is értettem,miért gondoltad eddig úgy,hogy véka alá kellene "azt" rejtened.Priviben konkrétabban reagálni fogok,valszeg már csak holnap.
Addig is...