A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
1993 - Anything
=================
Album mix - 6:24
Grosser Club mix - 7:34
Introless - 6:11
MTV mix - 4:35
Radio Converted mix - 3:55
Tribal House mix - 6:30

1994 - Anything Remix
=======================
Ralphi's Club mix w/o Rap - 7:03
Ralphi's Anything You Want mix - 6:00
SSL Main mix - 6:35
Trancemix - 6:31
Not Normal mix - 6:06
TNT Party Zone Chicken Beat mix - 5:27
Tribal mix - 6:10
TNT Party Zone mix 5:26

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mandm
A sendspace-rõl beszélsz? Ott soxor van, hogy a kis javas feltöltõjük látszólag megáll, miközben a feltöltés halad. Én a tûzfalam segítségével szoktam ilyenkor nézni, hogy a böngészõ a sendspace hostjával végez-e adatforgalmat.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
Ma jön a többi Culture Beat: Anything Remix!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát igen; a '80-as évek a metal aranykora. Én nem éltem még akkor, de a heavy metal nagy egyéniségei (Black Sabbath, Rainbow, Ronnie James Dio ...) mindmáig a kedvenceim.

Szimistyle
Nagyon köszi:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Dióka1
megosztom ezt itt,mert nekem sajna nincs rá idõm apránként gyûjtögetni a csemegéket....
pl. a
speak & spell remastered 2006 albumot innen letöltheted.(a new life c. szám valamiért pont hiányzik belõle!!!)
jelszó a kicsomagoláshoz: www.blu3f0x.co.uk ezen a linken egyébként még nagyon sok egyéb albumot le lehet tölteni.....

hajrá fanatikusok...sok sikert!!

Dióka1
szia L.Yazoo!<#wave>
Hát most így hirtelen csak annyi jut eszembe,hogy 15sec-el rövidebb és talán valami re-edit vagy remastered verzió....de csak talán...

Köszi a De Niro-t. Most töltöm.
yazoo
Szia Dió! A new life általad felpakolt verziója miben különbözik az eredeti speak & spell albumon lévõtõl? Hallgatom de nem jövök rá.

Yazoo

Dióka1
egy kis korai depis "dipes" zene az archívumból, ahogyan talán kevesen ismerik õket!<#nyes>
new life

IMYke2.0.0.0
Íme, a Culture Beat: Anything és Anything Remix - kezdetben csak 1-1 verzió.

Tartalom:
=========

Culture Beat: Anything (Grosser Club mix)
Hossza: 7:34
Ráta: VBR - min 128 - max 320 kbit/s
Méret: 10,7 MB
BPM: 143.0
Letöltési link: http://www.sendspace.com/file/3h5etw
Jelszó: IMYke2000

Culture Beat...Anything Remix (Master mix)
Hossza: 5:18
Ráta: 192 kbit/s
Méret: 7,4 MB
BPM: -
Letöltési link: http://www.sendspace.com/file/kv11a3

Dióka1
COTUGNO,de persze ez semmit nem von le az értékébõl!<#eljen>

yazoo
Azé király ez a Fancy. Az "All My Loving" album, amirõl a Seven Sins is származik speciál nincs is meg nekem, pedig milyen jó volna <#vigyor5>.

Yazoo

yazoo
Üdv Mindenkinek! Sziminek örök hála <#worship><#worship><#worship><#vigyor2>

Yazoo

Sziasztok!!
a régi emlékekre!!
Name: Toto eutugno - l italiano.mp3
Size: 5MB

http://www.sendspace.com/file/v1fitm
mflex
Na ezzel tényleg befejezem mára, már rég nem volt ez sem...
Mozzart-Devils rendez-vous
192kbs 6:57
Csaó
[url=Mozzart-Devils Rendez-Vous.mp3]Mozzart-Devils Rendez-Vous.mp3

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
<#wave>Frenky,ha gondolod innen töltögethetsz kedvedre.
Spacedisco dögivel...
Klikk

What about the forests?

mflex

What about the forests?

Úgy látom ketten szórakoztatjuk magunkat ebben a mûszakban....
mflex
Ez sem hallotuk mostanában..
Chris Louis-The heart of the city

What about the forests?

Na még egy:
Roxette-The Look
Folytatva a sort:
Roxette-How Do You Do!
mflex
Nem tudom mi van a sen-del ,de egy nagy kula az egész! már 3.szor 99%-nál semmi nem történik<#felkialtas><#falbav><#violent>
Átmegyek a "bestre"...

What about the forests?

mflex

What about the forests?

mflex
Azt hiszem ez mostanában nem volt,ami azért felejteti fancy-töl a "dragosteat"!
FANCY-SEVEN SINS/192kbs/

What about the forests?

mflex
Köszi..

What about the forests?

Roxette valakinek:
Sziasztok!
Ismeritek a poolmix 80's sorozatot? A 90-es nekem nagyon bejön!
Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
<#worship>

IMYke2.0.0.0
Otthonról...
Megvan a Maxi CD és a Remix CD is, meg néhány 200x-es Remix.

Szimistyle
Culture Beat - Anything verziókat keresek (Nekem egy van: 6:23-as). Köszi

Szimistyle
Viszont egy igazi italo fannak ezt is tudnia kell<#alien>

Breki33
Rádió

--------------------------------------------------------------------------------

Abban a képtelen helyzetben vagyok, hogy számítógépen kell dolgoznom sokáig és egyszerûen elromlott a cd lejátszó a gépemben. Kissé sokkolt a dolog, mivel eléggé muzikális személyiség lévén még munka közben is szólnia kell a kedvenc dalaimnak. A hangsúly a kedvenceken van. Persze tudom, vannak a jó kis online rádiók, de azért ott gyakran becsúsznak nagyon nemszeretem dalok is.

Mikor már kezdtem kétségbe esni akkor sietett segítségemre, mint már oly sokszor az internet. És ez a príma kis oldal, ahol csak az szól, amit én akarok. Pofon egyszerû. Csak kiválasztom a kedvenc dalaimat, regisztrálok, és hadd szóljon. De ez még nem minden. Idõrõl idõre felajánl hasonló stílusú dalokat, amiket vagy szeretek, vagy nem. Én pedig belehallgatok és eldöntöm, akarom-e hallgatni õket. És ezt mind megjegyzi és csak azokat a dalokat játssza, amiket valóban szeretek. Csak ajánlani tudom, minden zeneszeretõnek.

http://www.pandora.com
mandm
Yello - The Race (Maxi Single)(1988)
The Race: Extended Version (13:25)
Another Race: Magician's Version (3:42)

160 kb/s, Stereo

http://www.oxyshare.com/get/62117624044a459de6a2e8/race.rar.html

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Claud
Ken Laszlo - Don't Cry (Vocal Edit)
http://www.sendspace.com/file/uqm1hn

IMYke2.0.0.0
Nincs mit.

yazoo
yazoo
Amit én leszedtem az egy saragossa mix, és abban csak egy rövid rész van meg.

Yazoo

Breki33
pár napja volt kilinkelve Saragossa abban is van egy verzió
yazoo
Adriano Celentano énekelte legelõször az Azzuro c. számot, ennek keresném bármilyen remix-ét.

Yazoo

yazoo
Köszi!<#worship>

Yazoo

IMYke2.0.0.0
Íme, a Culture Beat: The Remix Album.

Letöltési link: http://www.sendspace.com/file/4ef205
Méret: 45,1 MB

Tartalom:
=========

Culture Beat: Der Erdbeermund (Get Into Magix mix)
Hossza: 8:09
Ráta: 320 kbit/s
Méret: 19,1 MB
BPM: 118.2

Culture Beat...No Deeper Meaning (Technology mix)
Hossza: 4:04
Méret: 9,5 MB
BPM: 124.4

Culture Beat...I Like You (Zulu mix)
Hossza: 7:08
Méret: 10 MB
BPM: 131.5

yazoo
Segítsen valaki ha tud. A Culture Beat "The remix album" -ról keresem az 1, 2, 3
számokat.

Yazoo

yazoo
Ha jól emlékszem ezt a számot az Ózonon kívül egy csomóan lekupírozták. Na mindegy ez tényleg nem a 80-as évekrõl szól.

Yazoo

yazoo
Sziasztok! Azt viszont totál nem értem, hogy Fancy minek égette be magát ezzel a majmolással.... hacsak nem tõle származik a cuccos. Á, nemhiszem.

Yazoo