A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigalexander
Living In A Box - Living In A Box - Razormaid Remix_(256/12.6M/06:54)
http://www.sendspace.com/file/mv25s6

Grace Jones - Jones To The Rhythm (Razormaid! MIx)
http://www.sendspace.com/file/761cqs

Claud
Ez majdnem szerelem volt (CD3)
http://www.sendspace.com/file/9kz92d

bigivan
Szevasztok!
Köszi a gyors válaszokat! Egy bajom van csak,hogy keverõpultom már nincsen.Viszont van olyan erõsítõm,amelyik a bejövõ audiójelet azonnal kiteszi egy RCA-kimenetre /erõsítés nélkül/,hogy több erõsitõt is sorba lehessen kötni egy keverõpulti kimenetrõl.Gondolom a keverõpult csak a jelerõsítés miatt kell,mivel az MC fejegységnek minimális a kimeneti jelszintje.Summa-summarum,ez a kimenet is jó a keverõ helyett,nem?

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

zakika
csak egy bibi ami zavarhat az a "what u hear" aminel mas zavaro jelensegek is kozbelephetnek. speciel ha line in van mint bemenet akkor line in legyen bealitva es semmi mast nem vesz fel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

köszi 😊
sanyaaa
Na látod Gyuri mindig tettrekész!

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
Ez már inkább 90-es évek, de milyen jó muzsikák!

sanyaaa
Én csak holnap, de vannak itt hirtelen srácok és felteszik neked.

Hali!

Ezt a számot keresem:
When the rain begins to fall - Jermaine Jackson & Pia Zadora
Fel tudná tenni vki? Vagy esetleg emailben?
mflex

CD1
01. Rhythm is a dancer - Snap
02. Pump up the jam - Technotronic
03. Mr Vain - Culture Beat
04. This is the way - E-Type
05. Think about the way - Ice MC
06. Get away - Maxx
07. What is love - Haddaway
08. Baby baby - Corona
09. Run away - MC Sar & The Real McCoy
10. I can't stand it - Twenty 4 Seven
11. In command - Rob 'N' Raz
12. It's my life - Dr Alban
13. Wake up - Flexx
14. Dr feelgood - Cool James & Black Teacher
15. Dum da dum - Melodie MC
16. The promise man - Basic Element
17. Trust me - Pandora
18. Dub I dub - Me & My
19. Give it up - Cut 'N' Move
20. Saturday night (be my baby) - Whigfield
CD2
01. Das boot - U 96
02. Move your ass - Scooter
03. No good (start the dance) - Prodigy
04. No limit - 2 Unlimited
05. Omen lll - Magic Affair
06. Pick it up - Herbie
07. Electric - Leila K
08. It will make me crazy - Felix
09. Swamp thing - The Grid
10. Cotton eye Joe - Rednex
11. Show me luv - Robin S
12. Surrender your love - The Nightcrawlers
13. Hold on (tighter to love) - Clubland
14. Happy - Legacy Of Sound (featuring Meja)
15. Missing - Everything But The Girl
16. Ride on time - Black Box
17. Good vibrations - Marky Mark & The Funky Bunch
18. Gonna make you sweat - C & C Music Factory
19. Now that we found love - Heavy D & The Boys
20. U can't touch this - MC Hammer

http://www.sendspace.com/file/pynf0m

What about the forests?

mflex

Modern Talking
Album: Victory
2002
Pop
Format:mp3
256 kbps
101 mb

01 Ready for the Victory
02 I'm Gonna Be Strong
03 Don't Make Me Blue
04 Juliet
05 Higher Than Heaven
06 You're Not Lisa
07 When the Sky Rained Fire
а08 Summer in December
09 10 Seconds to Countdown
10 Love to Love You
11 Blue Eyed Coloured Gir
12 We Are Children of the World
13 Mrs. Robota
14 If I
15 Who Will Love You Like I Do

Klikk

What about the forests?

5.1 már nincs, helyette Audigy SE 7.1 vagy Sb Live 24 7.1 neveken lehet ócsó hangkarit kapni. Pl. minálunk cirka 6500.- pénz...

Egyébként, ha van olyan ember, akinek sok a bakelit lemeze és mondjuk hajlandó nekem kõcsön adni és elhozni én szívesen bedigizem.

Hozzávaló teknikám:
-technics 1210mk2 bakelit pléjjer
-akai ap-d33 bakelit pléjjer
-omnitronic dd2250 bakelit pléjjer
-behringer ub1622FX pro keverõ
-eso beat dj keverõ
-...és 9éves pc-s vágós/mixelõs tapasztalat... <#vigyor2>

SZóval egy lehetõség...
Akit érdekel keressen meg...

a bakeliteket külön kérésre minidisc lemezre is tudom rögzíteni...

mflex
Ha érd. vkit...
V.A
Italo Beats Vol 6
2006
Format Mp3,VBR
Club&Dance
82 MB

01 Xanadu (Feat Jazzmin) Happy Vibes
02 Moscow Party Girl (Meets Fresh Fox) Italian Gigolos
03 Beat Goes On (In Da Club) (Feat Dy) Dj Ross
04 Vacated (Original Mix Extended) Deltapiu
05 Fly Away (Fly One Extended) D-project
06 Erotic City (Original 12inch Club Mix) (Feat Deni Hines) Supafly
07 Kinga Ottomix
08 From Now On (Original Extended Mix) Blue Eyes
09 Show Me The Way (Extended Mix) Soundflowers
10 Another Night (Matt Dance Mix) Matt Dance
11 Music Is My Life (Be Angel Rmx
http://rapidshare.de/files/24797319/...-2006.rar.html

What about the forests?

sanyaaa
ok. Holnap már otthon leszek.

mflex
Azt hiszem ez nem volt még...
Robert Bravo-"Love me like i do"
192kbs 7:24
Pedig milyen jó kis zene.
Klikk

What about the forests?

mflex
Köszi! Kb 30 ezret szánok erre, ha lehetõség lesz rá ugyis meghalgatom a "jelölteket".

What about the forests?

Jelszót keresek: "I Love Eurobeat Vol 02 <2003>"

Felajánlom:"spy 71 - take me mr.love (italo flutdisque long version)" (5:42)
http://www.sendspace.com/file/r8nym5

IMYke2.0.0.0
Természetesen, egy igazán Wide fülü rögtön leordítana, hogy a SB és társai nem is jó kártyák, ott vannak a fél milliós studió kártyák... ja, de azok félmillióba kerülnek...
A manapság kapható XiFi-ken felül - amik valóaban óriási tudásúak, állítólag, bár gondok vannak a drivereikkel - az elsõ szériás Live ! 5.1 és az Audigy, Audigy 2, Audigy 2 ZS és Audigy 4 kártyák remekül megállják a helyüket az 5.1-es elvárásokkal szemben.
Ha vesszük ehhez azt is, hogy az MSI például egyes alaplapjaira is SB Live 24 bites hangkártyák integrál, akkor igen jó a kép.

A legalapabb, minden PC-boltban kapható verzió, a SoundBlaster Live! Player 5.1 kártya. Az ára a béka popója alatt van <érthetõbben: nincs 8 ezer Ft se.>
Ezzel már tökéletesen lehet bedigizni minden jelforrásból.
Én Sony CD-Deck-rõl a kazettáimat nyomtam be annak idején egy ilyen kártyával, a lenti módszer kicsit rövidebb változatával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Na elcsesztem! Az "igy igaz" Neked szólt...<#smile>

What about the forests?

mflex
Igy igaz!!<#mf1>Monte Cristo-"the girl of lucifer"/remix/
192kbs, 7:34
http://www.bestsharing.com/files/ms00179873/Monte%20Kristo-The%20Girl%20Of%20Lucifer%20Remix.mp3.html

What about the forests?

mflex
Ez soundblaster live hangkártya ez jól dolgozik, mivel épp vásárlás elõtt állok és hát vájtfülü vagyok ,de nagyon! Ahogy itt mindannyian ! Szóval milyet érdemes venni, mert ami az Asus alaplapom van azzal nem vagyok kibékülve...<#fejvakaras>
Ez miatt most nem "megyek" a hardveresek közé , hogy 100 féle variációval tömjék a burám..

What about the forests?

yazoo
Egyetértek. Rendkívül pontos instrukciókat adtál. Én spec. nem is gondoltam a SB kártyára, mivel nekem az már régen volt, de határozottan jó az ötlet. Csak ügye kell egy keverõ. Hajrá Bigvan!

Yazoo

IMYke2.0.0.0
1. Tegyük fel, a PC-dben egy SoundBlaster Live! hangkártya dolgozik...
2. Tegyük fel, hogy van ill. megmaradt még valamelyik keverõpultod...
3. Elõveszel egy RCA-minijack kábelt
3. Lemezjátszó rádug a keverõre
4. Keverõ Audio Out kimenetébe bedug RCA-minijack dugó
5. A minijack dugó pedug a SoundBlaster Live hangkártya "Line In" dugójába.
6. Gépeden elindítasz egy Wav Editor progit - a legjobb a Cretive Wave Studio 4 , amit a SB Live kártya driver CD-jén fenn van, alapesetben pedig fel is ajánlja a telepítését amikor rakod fel a hangkártya drájvereit...
7. A Creative Mixerben beállítod a "What U Hear" funkciót
8. Elindítod a Wave Editor progidban a rögzítést, és a lemezjátszón pedig a zenét.
9. Felment a zene a gépre, és nem muszáj piszkálnod, vagyunk egy páran, akik nem szeretjük a buherált zenéket...
10. Valamelyik kedvenc vagy annak kijelölt MP3 konverter progiddal - Easy CD-DA Exctrator például - benyomod 320-asba a zenéket, és felteszed a netre.

Ennyi, egyszerû ez, mint az ágyba vizelés. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

yazoo
Folytatva az elõbbieket, nem kevés idõbe tellik ez a mutatvány, fõleg ha jó minõségû végeredményt szeretnél. Nem is olcsó, és lehet hogy a NET-rõl hamarabb levadászod a meglévõ LP-jeid tartalmát mint amennyibe ez neked isõbe és pénzbe kerülne. De nem akarlak szándékodtól eltántorítani, hiszen lehetnek a gyûjteményedben olyan csemegék, amelyek a fórumon prüntyögõknek éppen hiányoznak és hálásak lennének érte.

Yazoo

yazoo
Nos kedves bigivan ez korántsem olyan egyszerû, mint amennyire egyszerû. Ehhez kell egy digitalizáló kártya, mondjuk pinnacle termék, : kb: 20 eFt. ami rendelkezik analóg bemenettel. Ehhez csatlakoztatva a lemezjátszót - megfelelõ átalakító dugaszokkal - bármilyen erre alkalmas progival fel tudod rögzíteni valós idõben a vinil tartalmát. Ezt követõen már csak a recsegéseket kell kipiszkálni. Na meg elõtte normális jelszintet beállítani. De bizonyára lesznek itt még okos ötletek.

Yazoo

bigivan
Üdv Mindenkinek!
2 hete kerestem néhány dalt,néhányat föl is tettetek,köszönet érte!!
Én is tudnék a 80-as évekbõl nagyon sok számot felrakni,akkoriban diszkósként /is/ dolgoztam,de mivel nem vagyok egy "PC-GURU",fogalmam sincsen,hogyan lehet a vinyl-lemezeket felrakni a Netre.Merthogy a számok mind vinylen vannak!Ha vki tudja a megoldást,segíthetne!!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

yazoo
Semmi gond Mflex, nekem bármikor jó amikor van rá lehetõséged. Az idõ megvár, hiszen most is a 80-as években "élünk".<#eljen><#nevetes1>

Yazoo

Szimistyle
És fel is nyomod? :-)))

Szimistyle

mflex
Kösz Neked is Sanyaaa ha valamit találsz akkor jöhet...

What about the forests?

mflex
Kedves Yazoo! Nem felejtettelek el csak nem értem el a havert ,mert lelépett nyaralni igy nem tudtam elhozni a lemezt tõle,de amint meglesz már nyomom is fel 256-ba !
Üdv

What about the forests?

mflex
<#worship><#taps>
Király vagy! Nem akarok telhetetlen lenni,de ha van más verzióban vagy másik szám akkor jöhet...
Köszi

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Konkrétabban: Neoton...Santa Maria 2000 (DJ Kovács Remix 2000) 4:07

IMYke2.0.0.0
Vannak remixek - Nagyember is csinált egyet, elég, ha azt mondom: Santa Maria 2000?

Szimistyle
Ja az nekem is meg van:-)... egy Lobo remixet el tudnék képzelni:-D

zakika
emlexek egy neoton disko nevu mixre meg gyerekkorombol
viszont tudom hogy vannak angol valtozatok. nekem van egy bakelit lemez angolul toluk

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Szimistyle
Szasztok, tud valaki arról, hogy a régi Neoton Familia enéket mixelték-e, vagy született-e maxi változat ezekbõl?

már ránéztem, de elsõnek elég vad lett...

ha fél füllel hallgatja az ember akkor is vadul hangzott...

Szia kedves Sztakiba!
Nagyon tetszett a Luisa Fernandez. Ha volna még tõle számod örülnék, ha felraknád.
Üdv.: Ivon.
Srácok!
Egy magyar együttes után nyomozok: A cím elvileg Zsuzsanna balladája
Help!
JoeFromHun
Sajnálom szegény eredeti elõadókat, hogy ilyen MegaSztáros jött-ment "CsináltSztárok" viccet csinálnak a dalaikból. Meg sem engedném! <#levele>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok Máté Péter bennfentes - bár nem vagyok mai gyerkõc, láttam is TV-ben, mikor még élt, édesanyám meg csápolt is egyik mûsorán - , de annyit én is tudok, hogy szegénykémnek korántsem volt olyan élete, mint amilyet megérdemelt volna.
Az Elvis Presley emléklemez készítése például sok energiájába került - amatõr Komár László futott be vele Péter halála után - , s emlékeim szerint becses családja sem állt mindig mellette. Ott volt még az alkohol problémája is...
Nekem akkor is õ az egyetlen, igazi magyar énekes - s az is fog maradni.

yazoo
Rúzsa Magdival kapcsolatban: Nem igazán szeretem a megasztárosokat de... a Rúzsa valószínûleg tehetséges. A Máté Péter számot én is hallottam tõle, egy bibi van. Azt amirõl Máté Péter akkor énekelt és amit érzett miközben énekelte, senki más nem tudja visszaadn és átélni, még a Rúzsa sem. Hiába nagyképûsködött azzal, hogy ívet énekelt a dalban. Hát nem kellett volna mert ez a szám nem ívekrõl szólt eredetileg.
Mindehhez csupán még annyit tennék hozzá, hogy bár nem vagyok MP szakértõ, de valamennyire - a sajtóból és egyéb médiából - van információm életének ezen viszontagságos idõszakáról.

Yazoo

Breki33
mi a helyzet a kérésemmel?
MeGa LOL amit csináltok <#taps>

yazoo
Köszönöm Claudnak és IMYke-nek a segítséget. <#worship>

Yazoo

IMYke2.0.0.0
Gondolom, a hozzászólásodat nekem címezted - hiszen érezhetõen azt hitted, hogy én voltam / vagyok kretény nickje alatt is... Ki kell ábrándítsalak:
1999 évvége óta, és a regisztrálási kényszer bevezetéséig IMYke, majd a 2001 eleje óta IMYke2.0.0.0 néven futok a Supergamezen.
Tehát, nem én vagyok kretény - szerintem, ezt õ is kikéri majd magának.

szerk.: most jutott eszembe, hogy egy másik inaktív nicknevem is van, a története hosszú, és nem tartozik rád. De az nem kretény

Breki33
hm nickduplázás nemszép dolog :-)

de utoljára válaszolok itt

1. Sose mondtam, hogy én találtam fel az internetet (mondjuk vhonnan ismerõs a szöveg)
2. Aki itt volt az elején az tudja, hogy semmiféle hálát nem vártam el, most is
csak annyit mondtam, hogy illene megköszönni azoknak akik segítenek (tehát nem magamnak hanem mindenkiek)
3. Azt állítod szeretnél pártatlan maradni mégis beleszólsz és további veszekedést szítasz, ahelyett, hogy zenéket raknál fel. Nemnagyon láttam tõled ilyesmit...
4. Szerinted tényleg azért nyitottam topicot mert elismerésre vágytam vadidegen emberek között? Ha látnád a topicot az pont arról szól amit mondtam, hogy itteni és más forrásból származó zenéket felraktam oda is pl és cserébe amiket mások kértek azokat megkérdeztem és ennek külön fórumot nyitottam.
Érdekes ez elkerülte figyelmedet.
5. Megint a sértegetés. (Ez is ismerõs vhonnan)
Honnan tudod milyen ember vagyok? Nemis ismersz. Anélkül próbálsz lejáratni, hogy egyszer is beszéltünk illetve találkoztunk volna.
6. És utoljára én nem tudnám elviselni?
Ez hülyeség akkor nem jártam volna körbe a fórumokat hubokat olyan emberek után kutatva akik tudnak itt másoknak zenéket felrakni, cserélni nem hívtam volna õket ide és nem segítek nekik soxor privátban hogy pl hogy kell feltölteni.

Ezzel én lezártam akikkel kezdjük az elején illetve a hívásomra jöttek tudják mi az igazság.

Igaza van Szimistyle-nek ha valakinek problémája van írjon privátban ne itt.

A többiektõl elnézést, tanácsotokra direkt nem válaszoltam az elõzõre, de erre reagálnom kellett.
További jó cserélgetést