A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ha pld. ezen a japán kiadású CD albumon , az original lemezen (nem ruszki warez forrásból) meghallgatnád,tartok tőle hogy megtudnálak győzni,kiváló CD minőségben szól! Sophie – My World (track9)
Még kicsit ha gonoszkodni akarok veled,akkor muszáj megemlítenem,azzal amit csinálsz csak az eredeti felvétel hangképét teszed nem kicsit,nagyon tönkre,és ez nem remaszterelés!
Még kicsit ha gonoszkodni akarok veled,akkor muszáj megemlítenem,azzal amit csinálsz csak az eredeti felvétel hangképét teszed nem kicsit,nagyon tönkre,és ez nem remaszterelés!
ItaloDisco4Ever !
Nem vagyok benne egészen biztos ,ezért ha valaki 100% bizonysággal tudja,megerősíti vagy megcáfolja.
Szerintem a linkelt dalnak nem csak szerzője de a vokált is Dora Carofiglio vagy ismerjük így is : Valerie Dore énekelte fel a stúdióban.
Alba - Only Music Survives
Szerintem a linkelt dalnak nem csak szerzője de a vokált is Dora Carofiglio vagy ismerjük így is : Valerie Dore énekelte fel a stúdióban.
Alba - Only Music Survives
ItaloDisco4Ever !
szia! Koszi!
Hello!
Kettő forrásból van meg a Maxi, az egyik tabu a másik nem. <#wink>#wink>
Serge Fontaine - Troubadour
Kettő forrásból van meg a Maxi, az egyik tabu a másik nem. <#wink>#wink>
Serge Fontaine - Troubadour
sziasztok! Ezt keresem WAV minosegbe Serge Fontaine - Troubadour ha megvan valakinek!
Johet PM is ! Nagyon koszonom!
Johet PM is ! Nagyon koszonom!
JEAN-MICHEL JARRE új világkörüli turnéja:
ELECTRONICA
2016. november 10. (csütörtök), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
2016-ban hat év után először látványos élő show-műsorral lép újra színpadra az elektronikus zene atyja, Jean-Michel Jarre.Néhány nyári fesztivál után az Electronica világkörüli turné októberben indul Európában, és 2016. november 10-én, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Broadway Ticket Hungary Kft. jóvoltából.
ELECTRONICA
2016. november 10. (csütörtök), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
2016-ban hat év után először látványos élő show-műsorral lép újra színpadra az elektronikus zene atyja, Jean-Michel Jarre.Néhány nyári fesztivál után az Electronica világkörüli turné októberben indul Európában, és 2016. november 10-én, a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a Broadway Ticket Hungary Kft. jóvoltából.
Nagyon szépen köszönöm cimbi.<#taps>#taps><#worship>#worship>
Plastic Bertrand-ot gondolom nem kell bemutatnom, hiszen 1977-ben (Ca Plane Pour Moi címmel) világslágert alkotott.Most egy kedvenc, kellemesebb felvétele szóljon így vasárnap este<#smile>#smile>
Plastic Bertrand - Une Fille Moche
Plastic Bertrand - Une Fille Moche
Szia!
Remélem megfelel.Tommy K. - Desperado (EXTENDED VERSION)
Remélem megfelel.Tommy K. - Desperado (EXTENDED VERSION)
Ok cimbi előre is köszönöm.<#worship>#worship>
Már nem keresem a M.A.X felvételt,kiderült,hogy megvan valahol a felvételtáram legmélyén😊))).
A többi kérésem még él.
A többi kérésem még él.
Üdv skacok!Ez megvan valakinek losslessben (FLAC,WAV) Tommy K. – Desperado (Extended Version) 1991? Előre is köszönöm szép napot mindenkinek.<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.25. 10:21:15
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.25. 10:21:15
Hát Mona Lisa:Angel of love-ben senki nem tudott segiteni,sebaj...ujabb kérdés.
Valakinek megvan Howard Grace :Monovision c.felvétele jo minőségben rádio verzióban??
Nekem meg van egy spanyol dupla válogatásbakelitlemezen de abbol mikor kijátszották nekem elég tompán szólo valamit kaptunk,nem valami jo minőségő sajna.Bár a maxija megtalálható CD-n is azota, nekem mégis a radioverzióra lenne szükségem.
Valakinek megvan Howard Grace :Monovision c.felvétele jo minőségben rádio verzióban??
Nekem meg van egy spanyol dupla válogatásbakelitlemezen de abbol mikor kijátszották nekem elég tompán szólo valamit kaptunk,nem valami jo minőségő sajna.Bár a maxija megtalálható CD-n is azota, nekem mégis a radioverzióra lenne szükségem.
Az ok,hogy bakeliten jól szól, de cd-n azon vitatkozhatnánk, hiszen a gyári maxiról készítettem a remastot és mérföld kövekkel jobb lett, mint az eredeti, ennek az ellenkezőjéről soha nem tudsz meggyőzni!A kiigazítást pedig köszönöm !<#nyes>#nyes>
Fókuszáljunk a Convoy dalra,nem általánosítható a dolog,a legnagyobb lemezkiadóknak is vannak gyengébb illetve egészen kiváló minőségben piacra dobott kiadványai.
Én kiinduló pontként a Flemming Dalum mix-ben hallható minőséget kifogásolom,pedig az talán még a legjobb amiben ezt a dalt valaha hallottam.
Én kiinduló pontként a Flemming Dalum mix-ben hallható minőséget kifogásolom,pedig az talán még a legjobb amiben ezt a dalt valaha hallottam.
ItaloDisco4Ever !
Igen,de egy apró javítással , track 8
ItaloDisco4Ever !
Hát nállam már volt kölcsönbe egy COP-os kislemez.Nem vettem fel mert nem tetszett,de nem emlélszem hogy rosszul szólt volna!
https://www.discogs.com/Stian-Rigby-Thats-Why-I-Love-You/release/3511684
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.09.24. 12:21:50
https://www.discogs.com/Stian-Rigby-Thats-Why-I-Love-You/release/3511684
Utoljára szerkesztette: mfn, 2016.09.24. 12:21:50
Alias: Falling In Love a '91-es Max Coveri CD 9. számaként.
imo :) science fiction is science fact
Itt találsz bővebb infót a dalról : Max Coveri – Like A Summer Rain
Érdekes története van a lemeznek,ezért is ritkaság,értékes gyűjtői darab,de hangsúlyozottan a vinylnek van értéke,legalább is az én felfogásom szerint.
Érdekes története van a lemeznek,ezért is ritkaság,értékes gyűjtői darab,de hangsúlyozottan a vinylnek van értéke,legalább is az én felfogásom szerint.
ItaloDisco4Ever !
Én csak azért kérdeztem,mert nem olvasgattam vissza és ha multkor erről a dalrol lett volna valamilyen beszélgetés emlékeim szerint.
A Max Coveri név meg szerintem valami álnév,mert itt is néha más-más énekel,mint pl. a Radioramaban szóval én már nem is mindig lepödöm meg.)))
A Max Coveri név meg szerintem valami álnév,mert itt is néha más-más énekel,mint pl. a Radioramaban szóval én már nem is mindig lepödöm meg.)))
Nem akarlak bántani ,nincs ilyen szándékom de....
Sophie dala úgy ahogy van a vinylen remekül szól,de még cd-n is,nem igényel semmilyen "remastered" beavatkozást!
S ha már a dal szerzőiről írsz,Federico Di Bonaventura (Fred Ventura) nevét mint társszerző elfelejtetted megemlíteni.
Egyébként ez a "hangzás" több tucat 80s évek vége,90s évek elején kiadott italo disco dalban visszaköszön!
Sophie dala úgy ahogy van a vinylen remekül szól,de még cd-n is,nem igényel semmilyen "remastered" beavatkozást!
S ha már a dal szerzőiről írsz,Federico Di Bonaventura (Fred Ventura) nevét mint társszerző elfelejtetted megemlíteni.
Egyébként ez a "hangzás" több tucat 80s évek vége,90s évek elején kiadott italo disco dalban visszaköszön!
ItaloDisco4Ever !
Majd ha valaki állításom ellenkezőjét bizonyítani tudja ,feltétlenül elhiszem hogy a korongon jó minőségben szól a dal.
Addig marad a kétség.
Egyébként biztos vagyok benne ,akár a fórum olvasók közt is megvan ez a lemez néhány lemezgyűjtőnek.
Engem hidegen hagy,nem rossz zene,de pld. a "back vocal" igen alacsony színvonalúra sikeredett,egy gyenge Joy & BBB utánzat.
Addig marad a kétség.
Egyébként biztos vagyok benne ,akár a fórum olvasók közt is megvan ez a lemez néhány lemezgyűjtőnek.
Engem hidegen hagy,nem rossz zene,de pld. a "back vocal" igen alacsony színvonalúra sikeredett,egy gyenge Joy & BBB utánzat.
ItaloDisco4Ever !
Mi is ez? Max Coveri?
Ez jó kérdés volt,és ha a feltöltéshez egy home fotót is mellékelt volna a lemezről ha sajátja a korong,akkor a kérdés tárgytalan lenne,s miután jómagam is vadászom a vinylt ,biztosan gratuláltam volna,mert ritkaság!
Ez jó kérdés volt,és ha a feltöltéshez egy home fotót is mellékelt volna a lemezről ha sajátja a korong,akkor a kérdés tárgytalan lenne,s miután jómagam is vadászom a vinylt ,biztosan gratuláltam volna,mert ritkaság!
ItaloDisco4Ever !
Jaj de ezt csak ironikusan irtam,persze hogy nem "imádom",csak egyre többször találkozom vele.
Mi is ez?Max Coveri?
Mi is ez?Max Coveri?
A mai nap végére egy számomra sokra tartott felvételt hoztam,1989-ben jelent meg Maurizio Felici vagy aki így jobban ismeri Wilson Ferguson – Show Me című nótája,a dal érdekessége hogy a producer zeneszerző Roberto Zanetti művésznevén Savage!Wilson Ferguson – Show Me(Extended Version 1989 lossless remastered).FLAC<#szeret>#szeret>
Majd valaki remastereli!
"Imádom(???)azokat a cd-ket amelyeken hallani a bakelitsercegést."
Akkor hallgasd ezen a ritkaságon is amiről már volt itt is szó. <#awink>#awink>
Főleg a végén hallani.
Igaz ez nem CD-.ről van.
😉
Akkor hallgasd ezen a ritkaságon is amiről már volt itt is szó. <#awink>#awink>
Főleg a végén hallani.
Igaz ez nem CD-.ről van.
😉
"Convoy - I Will Love You" lemezhez még nem volt szerencsém,de erős a gyanúm ez pocsék minőségben szól a korongon."
Mérget azért ne vegyél rá mert nem lennél hosszú életű! <#wink>#wink>
Mérget azért ne vegyél rá mert nem lennél hosszú életű! <#wink>#wink>
A tegnap megemlített zeneszerző producer páros Giuliano Crivellente és Mauro Farina a Sophie fantázia néven ismert projectben is tevékenykedett. 1989-ben jelent meg a My World című nyugodt hangvételű disco muzsika, aminek szerintem a hanzását mind a mai napig senki nem tudta reprodukálni new Italo ide vagy oda.A vocal mögött az 1960-ban született Olasz énekesnő Elena Ferretti bújt meg, aki szintén több fantázia néven dolgozott együtt az említett két úriemberrel.Sophie (Elena Ferretti) – My World (extended 1989 lossless remastered).FLAC<#szeret>#szeret>
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.23. 18:10:07
Utoljára szerkesztette: Nastar, 2016.09.23. 18:10:07
Nap végére egy igazi ritkaság, mondhatni Italo csemege 1988-ból, Riky Maltese és a Napoleon című felvétel.A név mögött két jól ismert zeneszerző producer is megbújt, méghozzá Giuliano Crivellente és Mauro Farina, akiket jól ismerhetünk a Radiorama formációból, egyébiránt még több tucat fantázia néven készítettek zenéket a 80-as években.Riky Maltese - Napoleon 1988 lossless remastered.FLAC<#finom>#finom>
1988-ban egy Francia duó a Début De Soirée énekelt egy kellemes szerintem maradandó pop nótát,amit ugyan ebben az évben egy Pete Hammond nevű úriember remixelt újra, így egy remek disco nóta kerekedett belőle!<#finom>#finom>Itt:Début De Soirée - Nuit De Folie (Crazy Night Remix1988 lossless remastered).FLAC<#wave>#wave>
A 70-es 80-as évek disco berkeiben járatos embereknek talán nem kell bemutatni Bobby Orlando szeneszerző és producer munkásságát,több tucat embernek írt szerzett zenéket 1985-ben Claudja Barry Amerikai énekesnővel közösen készítette el a Whisper To A Scream című a mai napig szerintem etalon nótáját.Ennek örömére ez sem kerülhette el a remastot ráadásul a 9 perc 8 másodperces remix változatot választottam!Fogadjátok szeretettel:Bobby ''O'' & Claudja Barry - Whisper To A Scream (Remix 1985 lossless remastered)<#szeret>#szeret>
Igen,én is egy orosz nyomásu cd-t kaptam amin találtam.nekem már az is gyanus hogy a végét leúsztatták,de az ember néha megprobál a cd-kben megbizni,mármilyen sz***-ul szol is.
"Convoy - I Will Love You" lemezhez még nem volt szerencsém,de erős a gyanúm ez pocsék minőségben szól a korongon.
Flemming Dalum italo mixében 56.15 min-tól hallgatható,gondolom a vinylről és nem orosz warez fájlról.
Bárhol hallottam eddig ezt a zenét ,mindenütt 70s táskarádió minőségben szól.
Egyébként aki ezt a kis középszerű euro-disco dalt összedobta : Wolf René Reitz
Vannak e dalnál sokkal jobb szerzeményei mint pld. Stian Rigby - Turn Me On vagy Airbus - I Follow You
Flemming Dalum italo mixében 56.15 min-tól hallgatható,gondolom a vinylről és nem orosz warez fájlról.
Bárhol hallottam eddig ezt a zenét ,mindenütt 70s táskarádió minőségben szól.
Egyébként aki ezt a kis középszerű euro-disco dalt összedobta : Wolf René Reitz
Vannak e dalnál sokkal jobb szerzeményei mint pld. Stian Rigby - Turn Me On vagy Airbus - I Follow You
ItaloDisco4Ever !
A napokban sikerült egy 1987-ben megjelent igazi ritkaságot, eredetileg Madonna álltal énekelt dal feldolgozást remasterelni.Szerintem jól sikerült!Fogadjátok szeretettel:Lucia – La Isla Bonita (Liverpool Rap lossless remastered).FLAC<#wave>#wave>
Na,akkor kiváncsi leszek.Igaz,azért hallani,hogy ezek a német kiadványok még bakelitről készültek.
Imádom(???)azokat a cd-ket amelyeken hallani a bakelitsercegést.Főleg a ZYX-nél gyakori,de az oroszoknál minden harmadik.
Imádom(???)azokat a cd-ket amelyeken hallani a bakelitsercegést.Főleg a ZYX-nél gyakori,de az oroszoknál minden harmadik.
Ezt pont a minap hallgattam megint. De úgy tűnik nem ezt adják ki újra.
imo :) science fiction is science fact
Ezt mintha kiadták volna egyszer németben 2000-ben,nem?
01. It's My Time 4:40
02. Lost In Paris 3:48
03. Never Too Late 4:06
04. Heartbeat 5:13
05. One Day 3:33
06. No More Lies 4:09
07. Imagine 3:58
08. Wind Of Change (Original Vs!) 4:11
09. Late Night Train 4:36
10. The Years '88 (Extended) 6:26
11. Leave Me Alone (Extended) 5:34
12. Higher (Extended) 5:22
13. The Years (Original Extended) 6:16
14. Love Theme From "Flexxy Ball" You'll Never Change No More (Extended) 6:40
15. Don't Run Away (Extended) 5:19
Ugyenezek a trackek vannak?
és volt egy duplalemezes singles collection is,amelyiknek a második cd-jén rajta volt a Housebeat.(is)
01. It's My Time 4:40
02. Lost In Paris 3:48
03. Never Too Late 4:06
04. Heartbeat 5:13
05. One Day 3:33
06. No More Lies 4:09
07. Imagine 3:58
08. Wind Of Change (Original Vs!) 4:11
09. Late Night Train 4:36
10. The Years '88 (Extended) 6:26
11. Leave Me Alone (Extended) 5:34
12. Higher (Extended) 5:22
13. The Years (Original Extended) 6:16
14. Love Theme From "Flexxy Ball" You'll Never Change No More (Extended) 6:40
15. Don't Run Away (Extended) 5:19
Ugyenezek a trackek vannak?
és volt egy duplalemezes singles collection is,amelyiknek a második cd-jén rajta volt a Housebeat.(is)
Hát ezzel még nem szolgálhatok,de egyenlőre itt egy másik siker<#smile>#smile>!
Camomilla - Queen Of The Night
Camomilla - Queen Of The Night
Az még csak egy dolog hogy rosszul szól de az egyik sáv 160-as mp3 , a másikat megpróbálták "lossless-iteni!
Érdekes kísérlet. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Érdekes kísérlet. <#fejvakaras>#fejvakaras>