111892
-
italomanjoco #111086 Az első kettőt nem ismertem fel, de a Mister Black-et megtaláltam, csak nem voltam benne biztos, mert a remix mintha más lenne. -
#111085 -
#111084 Ígértem ,elárulom mely dalok voltak a zenefelismerő játékban.
-
#111083 Akkor ezek szerint mégis csak van hosszabb verzió,bár túlzásba nem vitték a kiterjesztést.
A rövidebb verzió játékideje sincs pontosan belőve,néhány másodperccel hosszabb.
Tudok ezen elírásokról,pontatlanságokról,meg arról is hogy úgy egyébként hivatalosan kiadott lemezek közül sok fent sincs discogs-on.
Ezért is volt a kérdés egy hazai lemezgyűjtőhöz. -
italomanjoco #111082 Ezen a lemezen a "Meli Melo" pontos játékideje 3:41, nem 4:00
Sok olyan lemez van amelyeken nem pontosan írják rá, van olyan is ahol 2-3 percet is elírnak hol többet, hol kevesebbet.
Pl ezen a francia kiadású Max Anderson lemezen 6:08 van írva, és csak 4:34 perces, viszont a spanyol verzión 6:11. Akkor pl Gassy E Jane lemezen 4:25 van írva, itt viszont jóval több, mert ez 6:30 perces. stb stb -
#111081 Közben szaladtam néhány kört a lehetőségeket,kínálatot csekkolva.
Az alább linkelt promo lemezen 4 perc játékidejűt jelölnek ,ami tök érdekes ,mert én ezt soha nem hallottam ilyen hosszúságú verzióban,pedig kölyökkorom kedvenc dala.
Pam N' Pat – To Be Superman / Meli Melo -
#111080 Chris Sunday lemezre tényleg rálehet ragasztani az " Ultra Very Rare " címkét !
Még mielőtt megint eltűnsz hónapokra vagy egy félévre a fórumról,egy kérdés,
Úgy látom Te kedveled ,gyűjtőd a 80s évek eleji diszkó zenéket is.
" Pam N' Pat - Meli Melo " hosszú verzióban vinylen van neked.
Sürgősen szükségem volna rá.
P.S. : Kérem netes forrásból ne töltse fel nekem senki. -
italomanjoco #111079 Nem tudom hogy sikerült megtalálnod de gratulálok hozzá
Igazából a két lemez B oldala egyforma, de én a Chris Sunday lemezről másoltam -
#111078 A lemezre vonatkozóan,két tippem közül valamelyik.
Chris Sunday - Tagebuch (Instrumental)
Judith & Mike & Dance Art Gallery – Tagebuch -
#111077 Bocs, az miért?
Nincs miért !
Semmi probléma.
Te voltál a feladványaim egyetlen érdeklődője.
A további részletet, elsősorban ezért neked címeztem.
A fórumon az érdektelenség nálam néha ,úgymond lecsapja a biztosítékot.
Én azt elfogadom hogy egy-egy napon valaki olyan elfoglalt hogy nem tud néhány percet sem szánni a hobbijára.
Ma nekem van zűrös napom,vendégekkel,vásárlással stb.
Estefelé rákeresek erre a 90s dalra,jó kis fülbemászó dallama van.
Meg majd elárulom mi volt a másik két dal a zenefelismerő játékban. -
italomanjoco #111076 Bocs, de annyi minden összejött most ebben a pár napban, csak most érek rá reagálni. Ezt a Mister Black lemezt pont én is néztem akkor, de nem hasonlított rá, valószínű a remix miatt. Amit én adtam fel, az 1990-es, és kislemezen adták ki. -
gyula1971 #111075 Jellybean Feat. Adele Bertei – Just A Mirage (1988) -
#111074 Az 1987-es dal,melynek 1989-es remixéből volt vágva sample.
A megfejtés konkrétan ezen lemezről , (B2) Mona Lisa (Remix '89)
Mister Black – She Has A Way (Asia Records – ARD 1031)
A játék érdeklődés hiányában véget ért!
-
#111073 Pamela – Saturday Night (Radiorama Productions – RA 29/91 )
Szombat estére a legnagyobb favoritjaim egyike! -
#111072 A másodikat azért vágtam rövidre,mert feladványként így lehet játékba dobni.
Annyi segítség ,ez egy 1987-es dal, későbbi remixben.
Adrián a szerdai rádióműsorában a 87-es kiadványt megpörgette,fotózta is a lemezt.
De a feladvány az 1989-es remix.
Ha jól látom,jelenleg egyetlen eladó példány van a korongból a discogs-on,de nem ritkaság.
A másikból ami nagyon ismerős neked,adok ugyanazon verzióból további részletet.
Szeretném ha megfejtenétek mindhármat.
B3_sample+ -
#111071 Meghallgattam,nem ismerem.
A megfejtéshez valami erős kapaszkodó illetve támpont kéne amin eltudok indulni jó irányba ,mert különben belezuhanók a rengetegbe. -
beva02 #111070 Boldog Új Évet Kivánok -
#111069 Köszönöm szépen! -
#111068 Majd lecsekkolom,kicsit később ,ebéd után.
Köszi. -
italomanjoco #111067 Köszönöm, én is Boldog Új Évet kívánok neked -
italomanjoco #111066 De addig is itt van egy fülbemászó B oldalas Ultra Very Rare (Instrumental) részlet. Ha ezt felismered Roli akkor ügyes vagy. Elárulom hogy sokan keresik ezt a lemezt. -
#111065 Sok jó,és olyan zenét mutattál már nekünk amiket többen nem is ismertünk.
Örülök amikor itt vagy a köreinkben.
Boldog új évet kívánok Józsi!
-
italomanjoco #111064 Az első nagyon ismerős, a többi nem. De a második elég rövid hogy felismerhető legyen, persze aki sokat hallgatta ezt a zenét biztos ráismer így is. AZ elsőt próbálom kitalálni, gondolkodom rajt. -
italomanjoco #111063 Jó zene, csak sajnos nagyon elfelejtődött, ezért is mutattam nektek!
Amikor 80-ban megjelent az albumon, hálisten egy maxit is kiadtak belőle, amiről itt lentebb is szó volt. Azóta csak ezen a 82-es válogatás lemezen adták ki rövid verzióban. Nemrég másoltam le ezt is, szép olasz slágerek vannak még a lemezen
Various - Destinazione Amore (1982)
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2021.12.31. 11:05:49 -
#111062 Az év utolsó napjára hozok néhány feladványt.
Remélem még idén befutnak a megfejtések.
B3_sample
B2_sample
B3_snippet
-
#111061 -
#111060 Én ezt a műsort elejétől a végéig hallgattam tegnap este,ráéreztem hogy hallgatóként valami nagyon jót ,szórakoztató zenei összeállítást kapok.
Egy dalt ,lemezt kiemelek , DJ Adrián által lejátszottakból.
Korábban soha,sehol nem hallottam,egy nagyszerű mexikói produkció.
Fandango - ¡Hola! Que Tal (Dance Mix)
-
#111059 Köszönöm mindkettőtöknek a segítőszándékot!
Időközben a magam részéről tárgytalanná vált.
Egyébként nem értem miért nem sikerül regisztrálni a barátodnak,próbálkozzon más emaillel. -
#111058 Jó zene!
70s évek végén ,1980-ban, sok zeneileg nagyon színvonalas disco zenét hajigáltak piacra. -
#111057 Egy kedves úriembertől ma délelőtt megerősítést kaptam,miszerint az általam keresett verzió létezik. -
allada67 #111056 Egy barátom jelezte, (akinek sajnos nem sikerül ide évek óta be regisztrálni, pedig napi vendég, és a new italón is,) ,hogy
320 mp3 (20000KHz) ha valakit érdekel, azt megosztaná itt rajtam keresztül. Waterfront Home - Take a chance on me (6.40-45) -
italomanjoco #111055 Átírtam a címkézést, és dobtam fel képet is, nekem a fekete van meg.
Discogs
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2021.12.30. 12:21:29 -
italomanjoco #111054 Nálam is az 5:40-es van meg. Kíváncsi vagyok arra a verzióra amit keresel. -
#111053 Waterfront Home - Take A Chance On Me (Hot Tracks Series 2_Vol .7_ Side C1)
Sajnos nem ezt keresem.
Alkalmanként szoktam a discogs-on néhány kört futni,hátha beleszaladok az általam keresett verzióba,de eddig még nem sikerült összefutnunk . :)
Szóval,amit keresek ,az 5.40-es verzió kiterjesztett változata,egy hosszabb intróval stb. s mindenféle effekt nélkül, 6.40-6.50 min. lejátszási idejű verzióra emlékszem.
Azért köszönöm,ezt legalább kihúzhatjuk. -
studiohits #111052 https://www.discogs.com/release/1236031-Various-Series-2-Issue-7
Utoljára szerkesztette: studiohits, 2021.12.29. 16:25:16 -
thango #111051 Do You Wanna (Modern Talking) Thomas Energizer version -
S ha már 80s évek.
Favorit rádiómban,melynek köszönhetően ,számomra újra jó szórakozást,élményt nyújt a rádiózás,ma este 19 órától, fórumtársunk,DJ Adrián válogat a 80s évek euro-disco,italo-disco ,hi-nrg vinyl kiadványaiból.
Az úriember egy profi rádiós szintjén,szerkeszti,konferálja a műsorait,a tehetséget valamihez sosem késő felszínre hozni.
Extra lesz a mai műsor,mert Ő elsősorban a 90s évek euro-italo dance zenei terméséből válogat,péntek esténként hallható ,élő műsoraiban.
Ajánlom mindazon tagoknak, akik kedvelik a fentebb címkézett zenei stílusokat.
Forrás
Disco Diamond Radio -
#111049 Volna egy kérdésem.
"Waterfront Home - Take A Chance On Me" dalnak,ha jól emlékszem van egy több mint 6 perces verziója,mely kiadványon és milyen a felvétel minősége? -
#111048 Hogy elszaladt 40 év,1981-ben e napon " The Official UK chart" listavezetője ,ez a megunhatatlan dal volt.
The Human League - Don't You Want Me
The Official UK Singles Chart Top 75 (1981) -
" Non-Stop Dance NRG Megamix by SpaceAnthony "
Ez nagyon jól hangzik, jobbnál jobb zenei témákat választ mostanság a mixmester.
Ha ez is hasonló színvonalú lesz mint a Bobby Orlando és Gianni Coraini vonatkozású megamixek,akkor már nemcsak követője leszek a soundcloud-on,hanem rajongója is.
Hajrá Space Anthony!
Itt hallgatható ,ma este 19 órától,
Disco Diamond Radio