A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
most olvasom mi volt itt

ha a 2000 évek zenéi színvonalasabbak lennének, nem lenne minden harmadik szám
a 70-80-as évek zenéinek feldolgozása

ennyit errõl
nem számítógéptõl lesz egy zene zene........
mari68
ezt az oldalt ismerem söt a kedvenceimhez van rakva csak nem tudom,hogy lehet letölteni rola?

mflex
Keresem Savage vagy Rose-tól a magic carillon-t nem instrumentálban...
Mondjuk Savagetõl jobban tetszik...

What about the forests?

mflex
Ittnagyon sok italo video van és a megfelelõ progival le is tudod tölteni...
További infot Breki-tõl kérj õ biztosan tudja melyik az a program én már nem emlékszem...

What about the forests?

mflex
Majd írd le ,hogy melyik 4 lemez mert sok van nekem is tõle és akkor majd azokat nyomatom amik nincsenek meg Neked...

What about the forests?

mari68
szupi a Mozzart amit feltettél!KÖSSZ!és véletlenül volna mpg video minden érdekel????!!!!!

Claud
AE cimborám jóvoltából van 4 cd- m Frank Duval-tól és ezek rajta vannak, de azért köszi és egyben biztosan igazad van: remek zenék (szerintem)!

mflex
Littlebigman! Holnap akkor felrakom a HIPNOZIS ALBUMOT

What about the forests?

Claud
Bár én nem vagyok egy nagy MIX-rajongó, de ezt nagyon kedvelem:

Hazell Dean - Searchin'-Whatever I Do-Stand Up (8:43, 320kbps)
http://www.sendspace.com/file/ycn2bd

mflex
Itt a másik és ,hogy Dióka szavaival éljek dallamos és szerelmetes<#puszi>amely a kedvenceim közé tartozik...(gondolkodik)
Lehet, hogy romantikus alkat vagyok a párom szerint nem.
Megyek és veszek neki ma virágot, hogy mikre nem jó ez a fórum<#taps>
Szóval...
Frank Duval-Touch My Soul To Sai Baba
192 kbs 7:34
http://www.sendspace.com/file/p14e2i
Megj: a különlegessége az , hogy egy nõvel énekel nagyon jó hangu a hölgyemény...

What about the forests?

mflex
Nna itt az egyik...
Frank Duval-If I Could Fly Away
192kbs 3:54
http://www.sendspace.com/file/smdrsw

What about the forests?

mflex
Én már megtettem<#buck>

What about the forests?

Claud
Én most megyek és "veszek valamit" magamba:<#pias>

Claud
Köszi elõre is!<#wink>

mflex
Én ugyan nem vettem magamra semmit, örülök ha másnak tudok segíteni!

What about the forests?

Claud
Hallottam nemrég ún. "Fetenhits" italo disco feldolgozásokat. Ismer vagy hallott valaki már ilyeneket?

mflex
Claud "megy fel" 2 Frank Duval neked meg persze másnak is aki szereti...

What about the forests?

mari68
jo de hanyagoljuk a témát már meg találtam mint alant irtam egyik üzibe olvasd és elnézést kértem mert jo a csapat,Bár vannak kivételek!!!!!akinek nem inge ne vegye magára!!!!!!!!!!!!!!!

mflex
Na fiatal barátom akkor van még mit tanulnod mondjuk ez lehet jobban menne neked...
Sziaaaaaa

What about the forests?

Qwerty4
Ok örülök, le is zárjuk a témát, de az lett volna a jó ha nem kötött volna belém
gameplusz, én sem akartam ennyit irogatni én csak egyszerûen egy mondatba el szerettem volna mondani a véleményemet.<#wave><#wave>

Qwerty4

Claud
"Hogyha te a 80-as évekbe nõttél fel neked az az etalon, nekem a 90-es évek zenéi és még azon belül is a végefelé, mert még fiatal vagyok"

Ezzel azt hiszem kimondhatjuk a végszót ebben a témában. Te abban a korban nõttél fel mi ebben, mi ezt szeretjük, te azt. És pont. Mi sem fikázzuk le és te sem és rátérhetünk végre a "lényegre", a zenére, jelen esetben és fórumon a 80-as évek zenéire!<#wave>

Claud
Legnépszerûbb témák

1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Football Manager
3. Milyen a szép köldök ?
4. '80 as évek zenéi
5. Call of Juarez
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Titan Quest
8. Userbar kovácsok
9. PSP
10. FORMA1

És mindezt marhasággal értük el!<#rinya>

mflex
És tényleg mitõl lett ez ilyen gyors...

What about the forests?

Qwerty4
Nem írtam le
Amúgy emg írtam hogy a 80-as évekbõl is vanank olyan számok amit kedvelek, de mégse tudnak a kedvenceim lenni.
A színvonalat a számok hangszerelésére értettem, mondjuk megbocsájtható ez mert akkoriban nem voltak ilyen mindenféle zenekészítõ szoftverek.
Nameg azért is szeretem pl. a 90-es zenéit jobban mert azóta figyelem mik jelennek meg a zenepiacon.
Hogyha te a 80-as évekbe nõttél fel neked az az etalon, nekem a 90-es évek zenéi és még azon belül is a végefelé, mert még fiatal vagyok.<#vigyor2>

Qwerty4

gameplusz
<#eljen>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mflex
Kedves qwerty4-es nem vetted még észre , hogy amíóta itt vagy (nem sok ídõ) azóta csak nyomatod it a mondókádat amire senki nem kiváncsi, rendben elfogadtuk , hogy neked a 80-as nem jön be elfogadjuk, hogy a 90és a 00 jobb, de kérdezzük most már sokan , hogy akkor miért vagy itt?
Itt Mi azért vagyunk ,mert nekünk fõleg a 80-as évekbeli zene volt a minden és nekem is tetszik meg nem tetszik egy jó pár újjabb zene, de ezért nem megyek másik topickba, hogy azt fikázzam mivel megtanítottak arra ,hogy miaz a jó modor...
Ellenben te ugylátszik nem tudsz semelyik fórumban érdemben valami értelmes hózzászólásd prezentálni, ezért csak erre vagy képes, hogy ez meg az neked nem tetszik..Nagyon rá érhetsz, ha csak erre futja az iq-ból akkor játsz azzal amivel egyidõs vagy ( azt hiszem itt mondhatom a többiek nevében is)és húzz a jó büdõs francba...
Elég volt belõled!!!!!!<#gunyos1>

What about the forests?

Claud
Nyugi! Próbáljunk meg egy kis értelmet meg persze egy kis zenét vinni ebbe a fórumba!Pls!

Claud
Vazzeee! 250k-val jön le! A Sendspace-en még nem láttam ilyet!<#eljen>

Claud
Köszi! Már "vadászgattam" rá máshol is, de eddig nem sikerült megszereznem!<#integet2>

Qwerty4
Menyjél!
Én ízlésesen elmondtam szerintem a véleményemet, se nem offoltam, se semmi.(legalábbis itt nem)
Nem fikáztam naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!érted???

Qwerty4

Claud
Hali! Kérnék valamit Tõled! Miben szinvonalasabb a 90-es évek zenéje mint a 80-as évek zenéje? Ezt egy kicsit bõvebben kifejtenéd (lehetõleg mindenféle "leszarozás" nélkül!) és próbálj esetleg konkrét dolgokat is felhozni érvként ne csak általánosságban próbáld megvédeni álláspontodat! Én tiszteletben tartom ha neked azok a zenék tetszenek és biztos lehetsz benne hogy nekem is van olyan 90-es és 20**-as jópár zene ami tetszik! Ha csak általánosságban beszélhetünk rõla akkor szubjektív véleményt tudsz nyilvánítani amit elfogadok, de attól még nem kell a 80-as évekbeli zenéket "leírni"! <#wink>

mflex
Tényleg Laserdance érdekel vkit ,mert akkor sorban felpakolom majd az albumokat(13)!!<#wave>

What about the forests?

gameplusz
Rendben, majd énis átmegyek más topicokba fikázni, ez a magyar mentalitás, ami nem tetszik, azt szóljuk le, és nehogy elmenjünk már mellette csak úgy...

Szánalom. <#levele>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Szimistyle
Heeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. BEfejezni mert harapok:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szuszidi
Na de uraim! Kérem! Kösz!<#violent>

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Qwerty4
nem rongálok, te el vagy tényleg tévedve, én véleményt írok, erre van eza topik, csak te kötekedsz, mert nem szereted az olyan embereket akik nem értenek egyet veled.Tudom én, hogy ez a bajod.

Qwerty4

gameplusz
Nem vágom, mert hülye vagyok. Nem értem, mert nincs hozzá szellemi képességem. Akkor hogy is van ez?

"a 90-es évek meg a 00-es évek zenéi sokkal jobbak!!!"

Viszont annyit vágok, magyar nyelv terén, hogy tudjam, ez mit jelent.

Ha ezeket jobban szereted, akkor nincs itt helyed, menj, és más topicokat rongálj.

ha már a régi zenéket hallgatom, megosztok veletek egy gyöngyszemet
:-)
Igaz nem italo, de engem valahogy mindig rabul ejt

Manfred_Manns_Earth_Band_-_No_Guarantee

http://www.sendspace.com/file/uh0u70
Qwerty4
nyugudj!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ejnye1>

Qwerty4

mflex
GRRRRRRRR!!!

What about the forests?

mflex
Ha már megemlítettem...
Boytronic-You
192 kbs 4:21
http://www.sendspace.com/file/tj51rv

What about the forests?

Qwerty4
te nem érted mirõl van szó, meg nem is írtam hogy nem tetszik, persze hogy van amelyik szám tetszik a 80-as évekbõl viszont az azután levõ évek sokkal színvonalasabbak voltak ennyi az egész.
Ismét vágod csillagos?

Qwerty4

mflex
Ha neked azt tetszik akkor mi a francért jõssz ide be és csinálod a fesztivált!
Menj abba a topickba ami neked bejön nyalóka..<#levele><#hehe>

What about the forests?

gameplusz
Én vágom, feljiáltójel, de attól függetlenül ha nem tetszik valami, akkor csak annyi a dolgod, hogy kikapcsolod, és lemész a játszótérre, ifjú barátom.

Qwerty4
Te azt nem mondod meg hogy én hol vagyok.Csak leírtam a véleményemet, ez nem a 80-as évek zenéinek a rajongóitopikja hanem a 80-as évek zenéinek topikja, úgyhogy akár le is szarozhatom az egész 80+as éveekt.
Vágod csillagos?

Qwerty4

Szuszidi
<#mf2>Örömöm határtalan e 2 zenét kb. 20 éve vadászóm! <#mf1> Kösz a nép levében!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Laserdance
gameplusz
Rendben, mr felkiáltójel. Akkor húzzál el. <#felkialtas><#felkialtas>

Ilyenért már kaptál:

Dátum: 2006.07.16. 18:02 Adta: Pheel
Topic rongálása

Szimistyle
Fújjúk Lányok! most mi a hivatalos? Laser Dance vagy Laserdance? He?

Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Qwerty4
a 90-es évek meg a 00-es évek zenéi sokkal jobbak!!!

Qwerty4