A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a 2000 évek zenéi színvonalasabbak lennének, nem lenne minden harmadik szám
a 70-80-as évek zenéinek feldolgozása
ennyit errõl
nem számítógéptõl lesz egy zene zene........
Mondjuk Savagetõl jobban tetszik...
What about the forests?
További infot Breki-tõl kérj õ biztosan tudja melyik az a program én már nem emlékszem...
What about the forests?
What about the forests?
Hazell Dean - Searchin'-Whatever I Do-Stand Up
http://www.sendspace.com/file/ycn2bd
Lehet, hogy romantikus alkat vagyok a párom szerint nem.
Megyek és veszek neki ma virágot, hogy mikre nem jó ez a fórum<#taps>#taps>
Szóval...
Frank Duval-Touch My Soul To Sai Baba
192 kbs 7:34
http://www.sendspace.com/file/p14e2i
Megj: a különlegessége az , hogy egy nõvel énekel nagyon jó hangu a hölgyemény...
What about the forests?
Frank Duval-If I Could Fly Away
192kbs 3:54
http://www.sendspace.com/file/smdrsw
What about the forests?
What about the forests?
Sziaaaaaa
What about the forests?
gameplusz, én sem akartam ennyit irogatni én csak egyszerûen egy mondatba el szerettem volna mondani a véleményemet.<#wave>#wave><#wave>#wave>
Qwerty4
Ezzel azt hiszem kimondhatjuk a végszót ebben a témában. Te abban a korban nõttél fel mi ebben, mi ezt szeretjük, te azt. És pont. Mi sem fikázzuk le és te sem és rátérhetünk végre a "lényegre", a zenére, jelen esetben és fórumon a 80-as évek zenéire!<#wave>#wave>
1. Ismerd fel a képrõl a játékot
2. Football Manager
3. Milyen a szép köldök ?
4. '80 as évek zenéi
5. Call of Juarez
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Titan Quest
8. Userbar kovácsok
9. PSP
10. FORMA1
És mindezt marhasággal értük el!<#rinya>#rinya>
Amúgy emg írtam hogy a 80-as évekbõl is vanank olyan számok amit kedvelek, de mégse tudnak a kedvenceim lenni.
A színvonalat a számok hangszerelésére értettem, mondjuk megbocsájtható ez mert akkoriban nem voltak ilyen mindenféle zenekészítõ szoftverek.
Nameg azért is szeretem pl. a 90-es zenéit jobban mert azóta figyelem mik jelennek meg a zenepiacon.
Hogyha te a 80-as évekbe nõttél fel neked az az etalon, nekem a 90-es évek zenéi és még azon belül is a végefelé, mert még fiatal vagyok.<#vigyor2>#vigyor2>
Qwerty4
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Itt Mi azért vagyunk ,mert nekünk fõleg a 80-as évekbeli zene volt a minden és nekem is tetszik meg nem tetszik egy jó pár újjabb zene, de ezért nem megyek másik topickba, hogy azt fikázzam mivel megtanítottak arra ,hogy miaz a jó modor...
Ellenben te ugylátszik nem tudsz semelyik fórumban érdemben valami értelmes hózzászólásd prezentálni, ezért csak erre vagy képes, hogy ez meg az neked nem tetszik..Nagyon rá érhetsz, ha csak erre futja az iq-ból akkor játsz azzal amivel egyidõs vagy ( azt hiszem itt mondhatom a többiek nevében is)és húzz a jó büdõs francba...
Elég volt belõled!!!!!!<#gunyos1>#gunyos1>
What about the forests?
Én ízlésesen elmondtam szerintem a véleményemet, se nem offoltam, se semmi.(legalábbis itt nem)
Nem fikáztam naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!érted???
Qwerty4
What about the forests?
Szánalom. <#levele>#levele>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Qwerty4
"a 90-es évek meg a 00-es évek zenéi sokkal jobbak!!!"
Viszont annyit vágok, magyar nyelv terén, hogy tudjam, ez mit jelent.
Ha ezeket jobban szereted, akkor nincs itt helyed, menj, és más topicokat rongálj.
:-)
Igaz nem italo, de engem valahogy mindig rabul ejt
Manfred_Manns_Earth_Band_-_No_Guarantee
http://www.sendspace.com/file/uh0u70
What about the forests?
Ismét vágod csillagos?
Qwerty4
Menj abba a topickba ami neked bejön nyalóka..<#levele>#levele><#hehe>#hehe>
What about the forests?
Vágod csillagos?
Qwerty4
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Ilyenért már kaptál:
Dátum: 2006.07.16. 18:02 Adta: Pheel
Topic rongálása
Szimi
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)