A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtam, hogy melyik programmal készült, de párszor már jeleztem, hogy vmelyiket érdemes javítani ha még lehet. Most nem a te feltöltéseidre gondolva.
És akkor érdemesebb a legjobb hangsúlyozom ingyenes programmal készíteni mint egy shareware 6000 forintért megvásárolhatóval.......
De nem értem miért kell ekkora ügyet csinálni mikor ez egy kérés volt.
El kéne olvasni a cikket......
"Ennyi részemrõl lezártam a témát"
OK! Akkor maradjunk ennyiben!
Italo Forever !!!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szval a szerinted értelmetlen mûszaki dokumentációkat nem a te hozzászólásodra másolgattam be. Talán értem mit írtam le.
Olvasd el a HardwareOc részletes beírását ami részletesen leírja kezdõknek a beállításait.
Megmondom ha egy jól beállított EAC (lásd cikk) + lame páros és egy sima átlagos grabberel ugyanazt a számot mp3-ba alakítják.
Mondjuk az "akármilyen hifin" sok mindent elárul.
A sorozatokat azért szerzem be így mivel így vannak fent, de pontosan külföldi fórumokon is egyre többet olvasni, hogy minõségi grabberet kérnek mert úgy érdemes digitalizálni.
-Lásd a most újra elõkerült TWINS link.
EZt egy magyar srác készítette Audio CD-rõl az alapján amit ajánlottunk.-
Különben úgy járnak mint az egyszeri ember aki annó elkezdte 128-asban gyûjteni a zenéket aztán rájött dolgokra.
Lehet te mást szeretsz más a véleményed, de ez egy kérés volt mint leírtam.
Szval ennyi elég
zenéknek amit különbözõ innen onnan leszedett programokkal készítenek
ezért mertem ajánlani egy INGYENES, könnyen kezelhetõ sokak szerint egyik legjobb programot ami lame encoderrel igazán jó minõséget biztosít.
Ennyi részemrõl lezártam a témát
Esküszöm, hogy nem kötözködni akarok veled!
Szinte biztos voltam benne, hogy most elkezdesz bemásolni egy csomó mûszaki szakdokumentációt, aminek most semmi értelme, mert mint mondtam, ezeket több program is hasonlóan kezeli, legfeljebb nem ennyire "szép" a leírásuk!
Én is használtam az EAC-ot és még sok mást is azóta is, tehát kipróbáltam! Egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne, viszont ha lefordítanám szóról szóra, amit bemásoltál, akkor te is látnád, hogy amit tud, az mostanában már nem számít különlegességnek (ellenpélda pl. a #8772-ben)!
Egyébként, ha te VAKON, PUSZTÁN HALLÁSTESZT alapján megmondod akármilyen hifin hallgatva egy audio cd grab-jérõl, hogy azt az EAC-kal vagy nem avval szedték-e le, illetve hogy mondjuk ugyanannak a lemeznek 5 másik grabber program másolata közül melyik változatot szedte le az EAC, akkor én úgy meghajlok elõtted, hogy lumbágót kapok!
És erre a tesztre bármikor akár házhoz is megyek vagy elviszlek egy teszt környezetbe!
Egy (hangsúlyozom) audio cd-rõl teljesen pontos (100%-os) bitmásolás szinte lehetetlen, de ezt most nem kezdem el részletezni,mert külön fejezet.
A másik apropója az egésznek meg az, hogy szerinted azok, akik innen-onnan akárhonnan letöltenek szinte bármilyen mp3 minõséget (lásd pl. itt a csipet-csapat), azokat érdekli, hogy ha véletlenül audio cd-t másolna, akkor az bitazonos lesz-e számszakilag vagy nem??!Az emberek 99%-nak vagy füle nincs hozzá vagy technikája,amin meghallhatná a különbséget, azt a picit, ami már az audiophile irányba viszi a témát, de mint tudjuk "ezek" a zenék messze vannak a high-end-tõl.
És te, aki meghallgatja és ráadásul gyûjti is a fosminõségû "rare" sorozatot meg tököm tudja milyen hányás minõségû remixeket és egyéb kiadványokat, meg szintén te, aki a lemásolt audio cd-bõl gyorsan mp3-at is csinál (hogy kukába vesszem az EAC összes értelme), neked miért annyira fontos, hogy más hogyan grabbeli a véletlenül párszor a kezébe kerülõ audio cd-t?!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
1/4 - Audio CD Ripper
=====================
Rips audio CDs with accurate, high-performance CD ripping engine. Bypasses 'copy-protections'. Reads badly scratched discs. Reports errors on the discs. Reads the track titles from the Internet. Writes ID3/ID3V2/metadata. Allows you to edit the metadata and specify the filenames for the ripped files, and more...
2/4 - Audio File Format Converter
=================================
Converts audio file formats from one format to another. Splits CUE Sheets and encodes the music to individual files. Allows you to edit the ID3/ID3V2/metadata, and rename the output files, and more...
3/4 - Audio CD Creator
======================
Writes Audio CDs that are compatible with all home/car CD-players. Writes CD-Text. Supports CUE Sheets. Uses BURN-Proof for error-free CD burning. (view screenshot)
4/4 - MP3/WMA CD Creator
=========================
Writes MP3 CDs that can be played on MP3 compatible CD-players. Also writes WMA CDs, and standard Data CDs. Supports Unicode and long filenames. Uses BURN-Proof for error-free CD burning. (view screenshot)
Supports all popular audio file formats - 3G2, 3GP, MP1, MP2, MP3, Windows Media Audio, Ogg Vorbis, MP4, M4A, AAC, aacPlus (HE-AAC, AAC+, HE-AAC+PS, eAAC+), FLAC, Musepack, WavPack, WAV, AIFF, Monkey's Audio, CUE and M3U.
State-of-the-art audio encoding technology - Easy CD-DA Extractor includes the most advanced audio codec available, the aacPlus from the Coding Technologies.
Available in 30 languages - English, German, French, Spanish, Italian, Finnish, Swedish, Arabic, Catalan, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, Greek, Hungarian, Japanese, Korean, Macedonian, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazilian), Portuguese (Portugal), Romanian, Russian, Serbian (Latin & Cyrillic), Slovak, Slovenian, Turkish
New features in Easy CD-DA Extractor v10
Program is now using Unicode character set (better international support. For example: Chinese characters can be used in any-language version of Windows)
"Cover Art" metadata
Amazon search for Cover Art
"Composer" metadata
Unicode Cue Sheets
Unicode M3U playlists
Unicode ID3V2 tags
ID3V2.4 tags
Improved volume normalization functions (Option for "Peak Level" and smart "RMS Power" normalization)
Updated Ogg Vorbis Codec to the latest version
Improved ripping performance
Improved encoding performance
Improved user interface
Plus some more..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.sendspace.com/file/b8iwks
http://www.sendspace.com/file/s13q9u
2. Ez nem csak az én véleményem, lásd márciusi hardwareoc cikk, különbözõ fórumok, persze legfõképpen a saját hallásom alapján használom.
3. Persze be kell tudni állítani. Talán meg kéne próbálni :-)
4. "Nero, ami füllel hallhatóan ugyanazt tudja, mint az EAC" ok, no comment P
5. Végul is mindenki csinal amit akar, ugy rippel ahogy akar, arra hallgat akire akar, en csak segiteni akartam...
szval errõl ennyit
What about the forests?
Az EAC-t egy német fiatalember kezdte fejleszteni 1998-ban, mert megelégelte a többi hasonló program hanyagságát a hibajavítások terén. Az elmúlt nyolc év során a szoftver csak tökéletesedett, közben minden pozitív tulajdonságát megtartotta. Egyik ilyen nagy erénye az olcsósága: Cardware licenc alá tartozik, vagyis szabadon letölthetõ, a fejlesztõ ellenszolgáltatásként csupán egy képeslapot kér"
Grabbeles utan az EAC megmutatja azokat a reszeket ahol hiba tortent a grabbles soran es felkinal pattogas kiszdest.
Az EAC képes a számcímeket és egyéb információkat átadni a tömörítõknek ID3 formájában
Automatic rename of MP3 files according to their ID3 tag
ID3 Tag editor with drag and drop possibility from track listing and database
Small WAV editor with the following functionality: delete, trim, normalize, pad, glitch removal, pop detection, interpolation of ranges, noise reduction, fade in/out, undo (and more)
Magyar nyelvû P
Lehet vele CD-t írni (CD-Write support for some drives)
Secure, fast and burst extraction methods selectable. Fast extraction should run at the same speed as other grabbers, but is probably not exact anymore. Burst mode just grabs the audio data without any synchronization.
· Read error and complete loss of sync detection and correction in secure modes, as far as possible
· Output of time positions of all non-exact corrections and listen to these positions
· Copy of ranges of music data, not only tracks
· Automatic Speed reduction on errors and fallback afterwards
· Normalization of extracted audio
· Usage of the Windows Audio Compression Manager (ACM Codecs) for direct compression e.g. to MP3 waves
· Support for the BladeEnc DLL that is usable like an ACM Codec for online MP3 compression
· Support of external MP3, VQF, RA and AAC encoders for automatic compression after extraction
· Detection of pre-track gaps
· Detection of silence in pre-track gaps
· Automatic creation of CUE sheets for CDRWin, including all gaps, indicies, track attributes, UPC and ISRC
· CD player functionality and prelistening to selected ranges
· Automatic detection of drive features, whether a drive has an accurate stream and/or does caching
· Sample Offsets for drives with no accurate streams, including the option of filling up missing samples with silence
· Option for synchronizing tracks for non-accurate stream drives
· Filename editing with local and remote CDDB database and cdplayer.ini support and more features like ID3 tagging
· Browse and edit local database
Tényleg ezeknek csak ez a 3 számuk volt a laser a dr meg a casanova?<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
17 SEC ALATT JÖTT LE!
Na mindegy ha ez nálam ilyen gyors én tuti ide pakolok részemrõl lezárva
Üdv
What about the forests?
magánvélemény:
Ez 1 szép marketingduma, hasonló "szlogeneket" bármelyik cég vagy magánszemély képes alkotni egy futtatni kívánt programról....
Igazából az EAC egy szép múltú grabber és rip program, de amit tud, azt már régóta sok más is tudja (köztük az ún. biztonságos módot is, csak máshol másként hívják).
Egyelõre még nem született gyorsabb és jobb minõségû grab, mint egy PLEXTOR meghajtó a Plextools-szal. Persze akinek nincs, annak 150%-osan is megfelelõ egy Nero, ami füllel hallhatóan ugyanazt tudja, mint az EAC!
lemértem 30-35 ment fel és most le is töltöttem 330-al jött le !
A sendröl általában 125 körül jön és 15-16-tal tölt legalábbis nekem
szlafko ocenja 108 jött
What about the forests?
klikk
"A legjobb grabbelõ program, amely a többi, hagyományos programtól (pl. WinDAC) eltérõ módon mûködik. Ezért lehetõség van rendkívül gyors grabbelésre is (akár 2x gyorsabb, mint más programokkal!), de ha nagyon karcos a CD, akkor használhatjuk a secure módot, amely minden hibát ki tud javítani!! Olyan CD-t, amely olyan karcos, hogy sem asztali lejátszók, sem CDROM-ok nem tudják leolvasni, ez a program egy CD-íróval hibamentesen leszedte." (Kõ János)
a 128-csak példa !
foruma
http://cocoshare.cc/39964500/Attack+-+Hot+sound+2.mp3.html
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
http://www.4shared.com/file/2924973/b7434703/michael_bedford_-_megamix.html
http://www.4shared.com/file/2924745/7f939cff/meco_-_star_wars_disco_mix__lp_version_.html
Azért ne add fel !
Ocean Wings - Loving In The Snow
http://www.sendspace.com/file/ok6bzr
Casablanca - Scandal Eyes
http://www.sendspace.com/file/fzqzro
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
http://www.silo.ru/dl/files/739919253/_the_best_part_of_breakin_up.zip.html
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
01 Mister Feeling (Radio Edit)
02 Mister Feeling (Summer Holiday Mix)
03 Mister Feeling (Mallorca Mix)
Olvastam,hogy keresitek az Üvegtörök címû film zenéjét,meg KLF-et is./Hazel O Connor/.Ugye,az ominózus szaxis dal,a "Will You",abban hangzott el. Véletlenül mindkettõ Cd-n van meg,de még mindig nem tudtam egyetlen dalt se feltenni,pedig igyekeztem.Talán több türelem kell hozzá?? Vagy több ész....
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Ez pedig '87 -es
Spanish Symphonic Orchestra - Computer Game
http://www.sendspace.com/file/lz7h22
Europe - Give Me One Day
(ne keresd a gitár hangzást)
http://www.sendspace.com/file/644o27
Sue Sadlow - I Will Find My Way
http://www.silo.ru/dl/files/890505281
Kösz a tippet a KLF-re, holnap nekiugrok a letöltésnek… Claud-nak: Sajna, ez nem a keresett zene. Lehet, hogy én mondtam rosszul, a kért/keresett szám akkor hallható, amikor Alan és Charlie különválnak és elindulnak felfedezni a szigetet (30. perc az én DVD-men). A szám instrumentális, az elején egy kis vocoder-es (általam sajnos nem értett) énekkezdemény is hallható. Nem tudom, mi a címe, lentebb megadom a tracklistát, én a ’Sunshine’-ra tippelek. Persze, az se lenne baj, ha az egész album meglenne. (Delit?) Mindenkinek kösz a segítséget, fekszek, ui. holnap 50 q tûzifa vár rám …
1. Movin' Cruisin'
2..Where Do The Children Play
3. Zangiacomo's Band
4. Music Never Dies
5. Corbucci's Island
6. No
7. Charming Jack
8. Sunshine
Lehet, h volt már, de nekem "eltünt"!
Keresem a "The Most Wanted 123"-at.
"adok":
faray - take your time (3_30)
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=CA01E5476875423D