A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
majdnem kimaradt, (nem is értem miért nem nagyon láttam eddig a fórumon, hiszen a 80-as évek legnagyobb énekesnõje volt)
A LEGNAGYOBBBBBBBBBBBBBBBBBB!
"betege" vagyok ennek a nõnek <#mf2>#mf2>
Kim Wilde - Megamix
http://www.silo.ru/dl/files/1207698003
Noe Willer - Toi Femme Publique (256)
http://www.silo.ru/dl/files/815775655
Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!
ellenben én ezt ajánlom a fiatalos és dallamos dinamizmusra
n-joy - egyszer (2006)
szerintem érdemes végighallgatni, a fickó hangja nekem kifejezetten bejön és még a szöveg sem csak 2-3 szó ismétlésébõl áll....
Lejjebb is, az MP3-ban is "Earth" szerepel, ami - valljuk meg - elég bután hangzik: Rakéta a Földedhez...
http://www.discogs.com/release/138062
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Holnap utántol nyaralok 1hónapig , de notebookal meg jó pár cd -vel azért "itt leszek"!<#wave>#wave>
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
tényleg most,hogy bele hallgattam qrvára nem jön be nem csodálom, hogy diónak sem tetszett...
BAD BOYS BLUE - PRETTY YOUNG GIRL
PANTHER REX - HIGH OR LOW
ARABESQUE - TIME TO SAY GOODBYE
THE TWINS - FACTS OF LOVE
TOM HOOKER - ONLY ONE
PAUL PARKER - WITHOUT YOUR LOVE
KLAPTO - QUEEN OF THE NIGHT
NATASHA KING - ON ICE
FLEXX - LOVE THEME FROM FLEXXYBALL "YOU?LL NEVER CHANGE NO MORE"
THE CREATURES - INSPIRATION
PINK PROJECT - DISCO PROJECT<#gunyos1>#gunyos1>
LISA - ROCKET TO YOUR HEART<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#mf1>#mf1>
What about the forests?
magyar posta ááááááááá
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
de nem ez a 9:30-as verzió volt meg ugyhogy örülök,hogy ez megvan cd-én...
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Az 1. négy CD-s, a 2. és 3. két-két CD-s.
Nagyon faxa
Sorra törlöm a zenéket a sorozatból, mert annyira recseg a magashang, hogy szétmegy a fülem. Tele van a hócipõm az igénytelenekkel! Akinek nem inge...
abba beleõszülnék brrrrr...
na ne
What about the forests?
mostanában ezzel tesztelgettem rendszert,nagyon király volt semelyik 80-as idáig ekkorát nem szólt csak az újakkal lehetett mit kezdeni de Dyva megtörte a jeget.
Dyva-On Fire a király <#worship>#worship>
Hej az emlékek...
What about the forests?
de ezt megúsztam
What about the forests?
Na mindegy béke poraira ha a biztosító fízet ,hála istennek van a családban fejes tehát sokáig nem kell várnom , akkor a megfelekõ autó/használt max 8 évesig/ kiválasztása, szét bombázása és felépítése jön...
Csak már tartanék ott.
What about the forests?
Szimi
Lisa-Rocket To Your Earth(long Version)
192kbs 9:30!<#eplus2>#eplus2>
http://www.silo.ru/dl/files/1633063861
What about the forests?
Ha még aktuális ???
What about the forests?
What about the forests?
megfilmesíteni ez filmen inkább kész röhej lenne mint bánat vagy pech széria
azért most már jobb a kedvem (valamivel)...
What about the forests?
Savage -Greatest hits
Bocs , de nem volt kedvem be pötyögni a track listát...
a másikat holnap nyomom fel...
What about the forests?
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
megjött a rendelt monitor majdnen 4 hét után és mivan vele?
25 pixel hibánál abba hagytam a számolást, vittem vissza "a megfelelõ körítéssel" ha leírnám bant kapnék az tuti!
mit ad isten 2 volt nekik raktáron vittem haza örülök mint majom a farkának ezzel "csak" az volt a gond ,hogy nem müködött a DVI bemenete...
Vissza üzletbe, balhé kiver, pénz vissza, agy forr mint az állat!!!<#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#falbav>#falbav>káromkádas de nagyon<#duma>#duma>
Irány a média márk ,metro meg a sok többi xaros multi.
semmi bíztató végül a metroban veszek egy samsung 19'Bf40-et 2ms dvi stb...
Müködik!<#mf1>#mf1> hurrá igaz nem 20-as amilyet akartam ,de kircsi monitor az biztos.
Mindent beállít erre pc-kezd qrva lassu lenni(athlon X2 4600+,2g ram,n7950 monitor vez,1 hetes)...
Pl: easy cd ex megnyítása !!2perc, lefagy,a windowst be sem tölti mindig újra indul(a közelemben senki nem mer már lenni)
check disk elõ ,a híba oka vírus !honnan és hogyan szedtem be nem tudom,de nagyon fontos adatok elszálltak baxxameg! a lényeg ,hogy a másik vinyomon lévõ 200 gigányi zene az megvan!
gép újra telepít, mire minden programot megszerzek már a tököm is kivan vazzeg.
na gép gyors ,monitor mükõdik éjjel 2óra a ház elõtt nagy robaj kocsi ríasztója vonyít , hát ezt nem hiszem el egy volvo hátulról bele trafált(részeg nõ)a kocsimba ,kirohan üvõltözik( a nõnek természetesen semmi baja)
fejet fog az autó totál kár és itt nem is annyira az autó érdekelt persze az is hanem az évek munkája és a pénz és ídõ amit beleöltünk sokan, hogy mínõségi hifi install legyen a kocsiba(versenyekre jártam vele)xarrá mentek az erõsítõk,a kondik szubok huuu sírni tudnék!!!!!
de én hülye ,miért nem álltam be a garázsba(monitor,PC)ugye..
a többit tudjátok rendõrség ,helyszínelés ,jkv hegyek, procedura procedura...
A tegnapi(mai) napom "csak" ennyi bosszuság ért
bocs ha hosszú voltam...
What about the forests?