A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
DIÓKA! TE KIRÁLY VAGY MAJD 2-ES LETÖLTI, MERT AZ ÉN NETEM OLYAN LASSU HOGY A CSIGA HOZZÁKÉPEST KAPKODO IDEGBOLOND...
😄DD

What about the forests?

Claud
Na még egy változat:
Mel & Kim - Respectable (Extra Beats Version) (6:12, 320 kbps)
http://www.silo.ru/dl/files/67162147/12_-_mel___kim_-_respectable__extra_beats_version_.mp3.html

Dióka
Hogy 320?
Mflexbának ígértem pár napja DTS-t az ELO egyik száma kapcsán, az most épp 768-ra sikerült!<#rinya><#nevetes1>
Viszont 35mega, emiatt nem töltöm fel az egészet, de a POJJÉN és Mflexbá kedvéért egy 20mp-es mintát felrakok, hogy kellõképpen fárasztó legyek!<#vigyor><#nyes>
ELO by mflex idioticus maximus DTS edition
bár ezt most a hawaii körülmények miatt mflex valószínûleg nem tudja kipróbálni

A "hihetetlen akusztikai élmény" (sok záró és idézõjellel) megtapasztalásához<#nevetes1><#falbav><#nevetes1>, a szám lejátszáshoz ajánlott pc-rõl pl. dvd lejátszó szoftver dts támogatással, digitális kimenet a hangkártyán, dts-es házimozirendszer és kakaó!

bocsánat mindenkitõl!

Claud
Csá mflex!! Van 'Robert Palmer Best Of' lemezem. Felrakjam?

Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!

Claud
Nem tudom mi lehet a baj de nekem mûködik a link. Többször is próbáltam!<#wave>

Szimistyle
Wazze 320-as. Fasza gyerek(ek) ezek az Mflexek:-))))) akárhányan is vannak:-))

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

sziasztok!szeretnék flipper öcsi számokat kérni ha lehetséges.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

mflex2
the_voyagers-distant_planet
a többit holnap
hello sziasztok

mflex
Hogy te milyen rendes fiúcska vagy...
(Gyere ki privátba)
Ciao mkinek...

What about the forests?

mflex2
probáltam elõkeresni az összes olyant aminek a refrénje oh no no,
de az itt leírtakkal egyik se egyezett!

mflex
Hello Minek!
<#wave>Miért vágsz ilyen buta arcot...(kérdezzük itt többen is)

What about the forests?

mflex2
mflex2
<#wilting>????

mflex2
ez csak a cd2je, van cd1 is esetlegesen?
tgolyo
Halihó mindenkinek!
Italo Disco Mix
Közel egy órás a "cue" fájl benne van.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

mflex2
sziasztok mflex haverom küldi nektek.
boot mix 2 vol 1,2 320-as

Nem!

Ez nem az. Apum azt mondja hogy köze nincs hozzá!<#rinya>
LEhet az italo verzió kéne! Tehát ami nem egyezik az hogy ebbe a cat bassy-ba énekelnek. Apum által keresett számba peidg csak a refrénbe énekelik hogy oh no no no. Más szöveg nincs benne. Apum szerint nõ énekli azt a refrénbe hogy oh no no.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Bar ez csak a german mix, lehet az italian kellene az nekem nincs meg...
megy mingya sendspacera
Valaki fel tudná tenni Cat Bassy-tõl ezt az I know-t, hogy CyrSyS el tudja dönteni errõl van-e szó?
Próbáld meg a discogs-on keresni. Pl::
Oh no no
Szimistyle
Az oké, csak be sem jön a link

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Silo-nal a kis es nagybetu is szamit, eleg nehez eltalalni, de menni fog csak probalgasd 😊
Sziasztok!

Végre megtaláltam a megfelelõ helyet a problémámra. Nos lehet tû lesz a szénakazalban de leírom melyik zenét keresem. (pontosabban apum keresi)
Ami bizonyos apum által mondott információk alapján hogy hétvégenként Komjáti György mûsorában hangzott el sokszor ez a zene. Hogy melyik idõszakban hát apum szerint 80'. Akkor volt ez sláger mikor bejött az elsõ modern talking zene.
Zenérõl információk:

- Discoba nem nagyon játszották de a ritmusa, hangulata olyan discos, pergõs, feldobja az embert.
- gépzenérõl van szó. Apumnak úgy rémlik hogy szintetizátorral kezdõdik a zene és gyorsan.
- A zenébe nincs szöveg csak a refrénbe. A refrénbe ezt éneklik hogy Oh no no no!
- Nem oh no no no a szám címe és nemtudjuk hogy olasz-e az elõadó.

Valami Bernie Paul - oh no no no zene az biztos nem az!

Ami még infó hogy Ken Laszlo- hey hey guy jellegû a zene.
Ami még holtbiztos hogy nem magyar zene!

Ötleteket kérek! köszi

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Szimistyle
Nekem 7. alkalommal sem jó ez a link. Vagy nem látok valami titkot?

koszi varom 😊
Claud
Igen. Este otthon megpróbálom feltenni, ha a "teknika" is engedi és bírja az idegrendszerem!<#integet2>

thx, a Radioramakat is Te igerted nem?
sanyaaa
Sziasztok Srácok!
Ha emlékeim nem csalnak volt a Dolly Roll - Végleg a szívügyem maradtál címû felvételének egy ütemesebb változata annak idején. Nincs meg valakinek véletlenül? Hétvégén retro party-t tartunk és nekem csak az eredeti van meg.
Köszi elõre is.

Claud
Sajna nincs borítóm, de ez 7. próbálkozásra végre felment:
http://www.silo.ru/dl/files/479704717/sophie_-_stop_the_music.rar.html

Sajna ilyenek ezek a szolgaltatok 😊
Sophie-hez nincs boritod? seholse lelek...
Claud
Az, de már felhívtam az ügyfélszolgálatot, de azok b*******k! Elkezdték nekem magyarázni, hogy náluk minden rendben van senki nem panaszkodott és mit állítgassak be a gépemen, felháborodott azon hogy tûzfalat használok! Egyébként itt bent a cégnél is akadozik. Na majd lesz valahogy!<#boxer>

Adsl? a szolgaltatonal is lehet hiba...
Claud
A fenét! 5* próbáltam mire felment de az elõbb 72%-nál megszakadt a másik album megint! Nem szívesen írnám le ezzel kapcsolatos gondolataimat!<#boxer>

Koszi Claud latom feltamadt a neted 😊
Frenky70
Igen,ez volt az. Köszi

Netrádió keresõ :
http://www.4shared.com/file/3057132/8bd6caab/boombox_netradio_setup.html

Az "italo" kulcsszóra vagy 30 állomást talál, egy próbát megérhet.

A "flamigo" -val ne törõdjetek, töröljétek mindenhonnan (start menü, asztal, a progi saját könyvtára) Ez valami netes kaszinó lehet, gondolom ez a biznic benne de bennünket pont ez nem érdekel.

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Dióka
ezer meg 1 milla köszönet!pont erre gondoltam!
<#eljen><#worship><#worship>

Kedves CSZSUZSA !
Nagyon örölnék ha a "Luv - Best of"-ot feltöltenéd! Nagy kedvenceim közé tartoznak a "Babe"-el együtt.
Üdv.: IVON
Breki33
Mindegyik fent van a Delit-en
bigivan
Szép jó estét Mindenkinek!
Miközben lógok a Neten,hallgatok egy remek USA rádióállomást,az "#80s GROOVES 103,9 FM"-et,ezen igényes, jó zenék mennek,nem italo,de mindenképpen a 80-as évek igényesebb dalai. Az iTunesbõl elérhetõ...
Na itt halottam néhány alapdarabot,ami még nincs meg,hátha vki fel tudja rakni,mert érdemes meghallgatni õket!
DOUBLE - CAPTAIN OF THE HEART
JOHNY HATES JAZZ- TURN BACK THE CLOCK
LAURA BRANIGAN - SELFCONTROL

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Claud
Látod a sok netezés hogy fáraszt!<#vigyor4>

Szimistyle
Na jó, azé légy tekintettel azokra is, akok itthon maradtak:-))))))

mflex
😄DD
ahhoz tul faradt vok
be is vagom a szunyat jo ejt mkinek..

What about the forests?

Claud
Én is a flashget-et használom. Nekem bevált.