A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Aha:-)) Xi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Keresem: Mike Rogers - Happy Moon (closed rmx) 320-ban. A sziszegõs 192-es meg van, azzal ne fáradjatok! Köszi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

bigalexander
Hali
Van Billboard top 30 am 1945 töl 1965 ig
és top 100 am 1965 töl 1995 ig az jo lessz elöadoknak?

Claud
-------------------------------------------------------------------------------Radiorama - 1989 - Four Years After
-------------------------------------------------------------------------------
Radiorama_-_01_-_Bad_Boy_You
Radiorama_-_02_-_Baciami_(Kiss_Me)
Radiorama_-_03_-_Daddy,_Daddy
Radiorama_-_04_-_Flight_Of_Fantasy
Radiorama_-_05_-_Body_To_Body
Radiorama_-_06_-_Macho_Man
Radiorama_-_07_-_Silent_Movie
Radiorama_-_08_-_A_Love_Song
Radiorama_-_09_-_Aliens_(Remix`89)
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.silo.ru/dl/files/200598195/radiorama_-_1989_-_four_years_after.rar.html

Szimistyle
Kritikán aluli, hogy így engedi a zeneletöltést... 87 kbps. Hülyének néznek ezek? Inkább ne adjon semmit!

----

King - Love and Pride (3:21, 256kbps)<#vigyor2>

http://www.mytempdir.com/868215

----
Nem akarok off lenni de Dj.Szatmári és Dj.Páz féle remixeket is szívesen hallgatok az italo mellett.
djszatmari.hu, djpaz.hu
Legálisan letölthetõk innen a remixeik
Ajánlom egy meghallgatásra mindenkinek, aztán akinek nem jön be... hát volt már ilyen... én rákaptam erre a stílusra is.
Nade ez egy másik fórum lenne, csak IMYke emlitette a mai magyar zenét
On

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Szimistyle
Helló Skacok, van valakinek 70-es évek beli slágerlista gyûjteménye? Úgy értem ki mikor volt a csúcson, vagy a közelében... Tök elfelejtettem milyen elõadók voltak akkor:-P

AlterEgo5561
Egy kis vizuális élmény:
Roni Griffith - Desire.mpg (45 mega)
http://www.sendspace.com/file/njj5dg

mflex
DIÓKA!
Gondoltam,hogy kimerítõ választ kapok
,de ez kimerítette a segíteni akarás ne továbbját!
Örök hála!!
majd holnap kiderül,hogy megveszem-e,majd megírom a 'tapasztaltakat'.
Mégegyszer KÖSZI!
😊

What about the forests?

Dióka
Mflex "barátom"!

Nem tudom mennyire friss a linkelt oldal, de még mielõtt elértem volna az oldal aljára az ott feltüntetett irányárhoz, addig (is) úgy gondoltam, hogy a szolgáltatásai és paraméterei alapján egy komoly, minimum is félprofi stúdiószintû hangkártyával állok szemben, amivel már lehet mit kezdeni!
A kérdés az, hogy te mit kezdenél??

A görög ár nagyon barátinak tûnik a 1820-ért, viszont ha te csak hallgatni és néha felvenni szeretnél (mondjuk analóg forrásból), akkor a minimális árkülönbség miatt mindenképp a 1820M variánsra hajts, mivel az a megabrutaliszt maximusz mfelxusz!!!!!!Mondjuk a 1820 egy halandónak mindenét kielégíti minõségben is, bár az M-es változat még jobb AD/DA konverterrel rendelkezik, már ha a rendszer többi elemén majd azt meg is hallod!

az audigy4 (általános) házi használatra és körülményekre fejlesztett, de annak magasan megfelelõ kártya, persze emiatt nem is az a legjobb, de jobb,mint az enyém!<#nyes>

ez az emu meg fél(vagy egész)profi stúdiókártya, ami az árán is látszik, mondjuk abban megfizetetd a profi szoftvereket is,ami jár hozzá.

Ha nem high-end ifire köti a görög csávesz, akkor nem valószínû, hogy hallani fogod a különbséget, de mint minden hangzás, ennek is sajátos hangzása lehet.
De nem tudnám elképzelni, hogy rosszabb,mint a jelenlegi audigy kártyádé!

konklúzió:
ha van pénzed
EMU1820M
ha kevesebb van és mindenképp vágysz rá,akkor
EMU1820
ha bizonytalan vagy vagy fingod sincs, akkor
HAGYD AZ AUDIGY4-ET és hallgass több akusztikus zenét (tehát nem tüc-tüc techno-disco-italót), aztán próbálj meg belekötni a hangzásba és szép lassan cseréld le az egész jelenlegi audiorendszered!<#worship><#integet2><#nevetes1>

Remélem SEGÍTETTEM!!!<#nyes>

Igaz claud kicsit remegetta kezem!
Így szól helyesen a kérés:

"Emberek!!
Nekem, sohasem lesz "Roni Griffith" CD-m?? Ezt nem hiszem el!!!

Ilyenem van, megosztom veletek:
kriss - hey mister mister (6:25) b
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2CC51FBB3F88EEF1
Szimistyle

mflex
a tied is "cool"<#wink>

What about the forests?

good girls grey
azt mondom én is: COOL <#nevetes1>

maxhim
Köszi!
A sajátomon is az a logóm <#eljen>

Italo Forever !!!!

mflex
huhuuuuu!
micsoda logesz...<#eljen>
idevaló!!!!

What about the forests?

good girls grey
Valaki feltolná King "Love and Pride" címû nótáját? Köszi!

maxhim
<#vigyor2> Igen,igaz <#vigyor2>

Italo Forever !!!!

mflex
igen igen egyszer Fancy még azt is nyilatkozta, hogy ugy tekint rá mint a saját öccsére,erre Mozzart meg mesértödött... no comment

What about the forests?

mflex
Ha már szóba került™<#nyes> (igaz nem 80-as...97-es 26 perc alatt fel is ment)
Ken Laszlo & Jenny-Whatever Love
320kbs 3:27

Klikk

What about the forests?

maxhim
Sziasztok!
Bocsi ha esetleg sok embert kiábrándítok,de Grant Millernek semmi köze sincs a
C'est La Vie-hoz!
Én is leszedtem már vagy 1 éve,de az bizony a Foreign Currency féle dal.
Ahogyan most is : ugyan azt raktad fel 2x.
Egyebként ha esetleg valaki nem tudná , Õ Fancy felfedezettje.Egyszer olvastam vele egy angol nyelvû riportot,ahol elmondta a kezdeteket;hogy Fancynél volt próbameghallgatáson : az a bizonyos nagy-nagy (ha nem a legnagyobb) zene , a Wings Of Love! volt,amit énekelnie kellett.Annyira tetszett Fancynek,hogy nem tartotta meg,hanem nekiadta ezt a számot.

Szóval egy biztos : a C'est La Vie nem Grant Miller zene!
Bocs ha hosszú voltam 😊

Italo Forever !!!!

mflex
igen #5884
de link már nem jó
Frenky ha kell az a szám felszenvedem neked ,mert a laptomon rajta van 320-ban..

What about the forests?

mflex
és hal jól tudom 97-es...
egy számukat már én is felraktam vmikor...

What about the forests?

mflex
Ja majd el felejtettem...
Beszéltem a cimbimmel és mondtam neki,hogy a nickjét(mflex2) változtassa meg, mert ugy vettem észre,hogy itt több embert is zavar (engem kimondottan dûhít<#gun><#boxer>)
ez a név
Vszínûleg õ mostantól már "joe" lesz...
Majd ha kapok bant akkor majd én használom a kettes számot hehe<#hehe>

What about the forests?

mflex
Szia dióka!
ma voltam egy pc-s boltban itt "Görögöknél" és akciósan árulják az EMU 1820-as
hangkártyát...
Egybõl Te jutottál az eszembe ,mert én azelõtt nemigen ismertem ezeket az emu chipses kártyákat...
Szóval az ára:249 euro amibõl a tulaj most még elenged 10%-ot(na persze) ha ott veszem meg nála címszó alatt
én ennyit találtam róla (ár ,leírás, stb)
de azért gondoltam elõbb ki kérem a véleményedet , hogy ha netán én ezt megvenném(a párom mit fog szólni!!??<#fejvakaras>nagy külömbség lenne az én SB auigy 4 pro-m és ez között? (vájt fülü vok!!!)
Mert ha nem akor nem ruházok be rá,de ha itt hallható külömség van akkor megveszem...
mégis csak egy szakértõvel van dolgunk!(rád értettem)
Azért meg kérdezem majd, hogy beüzemeli-e nekem.
Üdv

What about the forests?

AlterEgo5561
Ken Laszlo & Jenny

mflex
Na még egyet, a két feltöltés közötti idõt láthatjátok szuper hiper gyors a netem baxxa meg<#gunyos1>
de a szám az belevaló italo...<#mf1>
Suzy Q-Can live Without Your Love
192kbs 6:56

UI:Ez megvan vkinek???
OBI WAN "Nobody calls" (a párom kedvence)
Klikk

What about the forests?

Frenky70
Hellosztok!
A segitségeteket kérném.
ennek a számnak az elõadója kéne.

mflex
Hello Skacok!<#wave>
Azért nekem is sikerült innen a messzi távolbol feltölteni...
Laserdance megamix vol 2
192kbs 11:19

Klikk

What about the forests?

sanyaaa
ja ja "beat boy"
Már jön a Dc-n
Azért köszi

good girls grey
sanyaaa
Hit that perfect beat
Mostmár beugrott

sanyaaa
Mintha a Bronski Beat rémlene

sanyaaa
Mágusok!
Megint eszembe jutott egy muzsika, a címét és elõadóját valaha tudtam, de mára a ködbe veszett. Akinek megvan tudni fogja a refrénbõl: Big boy, big boy ...
Na ezt keresném.

bigivan
Ja, meg még egy:
VAN HALEN - JUMP!

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

sanyaaa
Lehet hogy igazad van, de ha egy megadott hub-on találkoznánk az már sokat jelenthetne a fájlcserében. Én most is fenn vagyok több mint 20 gigával, igaz új zenékkel, de ez bármikor megváltoztatható.

bigivan
Sziasztok!
Megint net közelbe kerültem,így keresnék néhány zenét,abszolút a 80-as évekbõl,nem is akármilyenek,sztem még soha senki nem kereste õket itt:
THE ROCK STEADY CREW - HEY,YOU
KISS - LICK IT UP!
KISS - CRAZY NIGHT
AC/DC - THERES GONNA BE SOME ROCKIN
K.C. AND THE SUNSHINE BAND - GIVE IT UP!
HUEY LEWIS AND THE NEWS - I WANT A NEW DRUG
TALKING HEADS - ROAD TO NOWHERE
DEXY'S MIDNIGHT RUNNERS - COME ON EILEEN
DREAM ACADEMY - LIFE IN A NORTHERN TOWN
Ezek annak idejében elég ütõs dalocskák voltak....

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Hja, itt a munkahelyemrõl 320 kB/s sebességgel tudok feltölteni a sendspace-re (de aztán sehova máshova, mert minden más le van tiltva<#szomoru1>). Kb. 20 másodperc alatt ment fel egy szám <#nevetes1>.
IMYke2.0.0.0
Az eléggé szolgáltató függõ - értsd: akitõl töltesz épp lekapcsolódik, megszakad, elmegy az árama stb...
Ellenben, egy profi szerveren tárolt cucc - tényleg profi szolgáltatónál! - bárhonnan, gyorsan elérhetõ 7/24.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sanyaaa
A Dc-n össze tudnánk kapcsolódni. Nem?

sanyaaa
Nagy mágus vagy és piszok gyors.
Köszi

Voila

GRANT MILLER - C'est La Vie 160 kb/s

http://www.sendspace.com/file/33duok

Foreign Currency - C'est la vie 128 kb/s
http://www.sendspace.com/file/5sf2ma
IMYke2.0.0.0
Igazán bérelhetnénk egy webszervert, amin megosztanánk egymással a cuccokat... tartósabban, hozzáférhetõbben, gyorsabban és többet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sanyaaa
Nem sértõdnék meg, ha mindkettõt felraknád.
Köszi

Az AlterEgo által mutatott oldalról leszedtem 160 kb/s verzióban. Ha gondolod felteszem valahová, bár szerintem egy az egyben ugyanaz, mint a Foreign Currency hasonló eposza.
sanyaaa
Grant Miller - Ces't la vie címû remekmûve megvan valakinek?

sanyaaa
Nekem Breki segít!
Remélem.

IMYke2.0.0.0
Meglátod...

sanyaaa
Gondolod?