A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem az ogg semmivel sem jobb mint mp3 csak vmi idióta kitalálta aztán egyre jobban kezd elterjedni ez a marhaság...<#falbav>#falbav>
Szimi egyébként a Winamp alapból lejátsza az ogg-ot...
De én meg nem szeretem a winampot ennyi...<#nemtudom>#nemtudom>
What about the forests?
http://www.sendspace.com/file/7l02lf
Olyan nincs a világon, ami nem sörnyitó!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A többi egynéhány fórum igényesen megkreált "bazi nagy logoi"-hoz képest ez elég ovodásnak tünik, sztem nem idevaló.
valami olyasmi kellene ami tükrözné a 80-as éveket ,na meg "csapatot".
Valaki a régi "motorosok" közül tudja, hogy ez mikor került ide?
What about the forests?
Ismét felteszem a kérdést: nem tud valaki Edwin Starr - Just another fool in love maxijáról valamit. Hiába keresem wazze.
What about the forests?
Egy kérésem lenne a mostanában egyre jobban kedvencemmé váló "ALLOFMUSIC"-on töbször hallgattam meg ELVIN-SET MY HEART ON FIRE címû remekmûvet ami qrvára megtettszett, fel tudnád nekem rakni.
Elõre is köszi...<#worship>#worship>
What about the forests?
Csak Neked!
a lényeg a második táncos vagy gumiember vagy mi...
What about the forests?
de nem tudom eldönteni ,hogy melyik az izgatóbb a faszi vagy a csaj<#hehe>#hehe>
UI:MOST KOMOLYAN A CSÁVÓ SZÖRNYÛ!!!!!
What about the forests?
Samantha Fox - I Only Wanna Be With You (Extended Mix)
délelõtt állandó kirándulás(már mindent láttam) utánna strand, este vacsora , meg duma , szokásos , tegnapelõtt azért rendesen "bebuliztam" fájt az õsszes fejem tegnap...
What about the forests?
Ezt meg küldjük billy-nek.
Újra sportolni kellene!
Samantha Fox - Touch Me (I Want Your Body) (Blue Mix)