A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanyaaa
Milyen programot ajánlatok a torrentrõl való letöltéshez?

maxhim

Italo Forever !!!!

maxhim
Isten látja lelekem szívesen segítenék,de az én feltöltési sebességemmel semmire sem mennék! Feltöltök néha egy-két zenét,de azt is egy ítéletnap kivárni néha.Ha sikerül váltanom (3 Megásra) akkor majd más lesz a helyzet :
50k-val fog menni felfelé,azért az már jobb lesz 😊

Italo Forever !!!!

Bár aki hajlandó torrentezni talán még rátalál, nem tudom seedeli-e még valaki...

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Na a 6-ost nyomom mert kérték, de többen is rákaptak, nem segítesz feltenni esetleg a többit is ? (a 6.-os ma meglesz, már nem sok van)

maxhim
Csak a klippekrõl jutott eszembe egy kicsit visszanézni 😊 Bár ez egy kicsit nagyon sikerült 😊

Italo Forever !!!!

maxhim
Kedves zebina!
Remélem ezt keresed:

Laser Cowboys - Radioactivity (From The Ucraine)

üdv:maxhim

Italo Forever !!!!

Breki33
hát ez az elején van mikor szinte csak én írtam
maxhim
Hát..vissza olvastam egy darabig 😊

Italo Forever !!!!

Breki33
elkezdted olvasni az elejétõl? :-)
AlterEgo5561
sanyaaa
Tudom, hogy a spanyoloknál elõnybe részesítik ezt a formátumot, nekem nincs is bajom vele, mint látod ide is úgy töltöttem föl. Azt tudom, hogy az elsõ tömörítõ progim (kb. 10 éve), ami még DOS alapú volt mp3-ba tömörített. Én ezért is maradtam ennél, egyébként ma már, ha nem muszály nem tömörítek, dvd-re ráfér wav-ban is, eredeti lemezrõl persze.
Üdv: Sanya

Ez érdekel valakit??
Kim Wilde .The Singles Collection 1981-1993 (320Kbs)
Alber One - Turbo Diesel video egy másik forrásból:
http://www.silo.ru/dl/files/1169895731/albert_one_-_turbo_diesel.mpg.html

Bernie Paul - Attenzione :
http://www.4shared.com/file/3184954/1b85215a/bernie_paul_-_attenzione_go_go_radio__85_extended_mix_.html

.ogg témához, jó is szép is de nem kompatibilis sem az mp3 playeremmel sem az autóban levõ Pana cd lejátszóval (meg lehet az asztali divx-es dvd-mmel se).

mflex
Dióbá!
Most hallgattam meg ezt faxa változatot...
Mégegyszre köszi, nagyon jól szól(vettem negyedórája egy fülhallgatót, mert már elegem volt a laptot orbitális minõségü hanszóróiból)<#worship><#worship>
Na megyek standra további szép napot mkinek
Üdv<#integet2>

What about the forests?

maxhim
Szia Zebina!
Igazad van:amit Te keresel az nem Kraftwerk!
A Laser Cowboys - Killer Machine címû (1986-os) albumán van rajta (meg a Most W.-sorozaton is).
A címe : Radioactivity (From The Ucraine). Az általam birtokolt,és nagy becsben tartott albumon 8 zene van (256kb/s-ben),kétszer szerepel rajta ez a felvétel.A második ez : Radioactivity (Prawda Mix)
Ma már nem várom ki,de holnap feltöltöm,ha meg nem elõznek!
üdv:maxhim

Italo Forever !!!!

maxhim
És akkor ezt is Neked találtam (köszönjük meg djkenny-nek!) :

Lime full albumok (I.-II.-III.)

Lime - Your Love - Full Album - 1981

Lime - II - Full Album - 1982

Lime - III - Full Album - 1983

Bitráta : 192kb/s
Méret : 289 MB
Jelszó : djkenny

Italo Forever !!!!

maxhim
Szia sztakiba!

Csak Neked (és a többieknek) :

Lime - Stillness Of The Night (1998)

01 - How Do You Feel
02 - Paradise
03 - Superstar
04 - Stealing The Night
05 - Babe We're Gonna Love Tonight ( '98 )
06 - In The Stillness Of The Night
07 - Big Lips Babe
08 - Your Love ('98 Remix)
09 - Don't Let It Get You Down
10 - Babe We're Gonna Love Tonight ('97 Remix)

Jelszó : www.forum.softzone.pl

Köszi Kobra!

Italo Forever !!!!

maxhim
Szia sanyaaa!

Bocs,hogy helyesbítek,de az OGG szinte egyidõs az MP3-al.Nagyon régóta használom,bár szinte mindenem MP3-ban van nekem is,de ennek csak egy oka van:akkoriban valamiért az MP3-nak kezdték el húzni a szekerét,tehát az az elterjedtebb.Hogy az OGG hangzásra jobb-e mint az elterjedtebb testvére,azt mindenki döntse el maga,szerintem igen.Az egészet nem értem,hiszen az MP3 a legrosszabb méret/hangzás aránnyal rendelkezõ tömörítési algoritmus:nem hiába kezdik el beletenni az MP3-as lejátszókba például a WMA-t sem,hisz ugyanazon kb/s tömörítésnél lényegesen kisebb helyet foglal (akárcsak az OGG),és a minõsége (szerintem) kenterbe veri az MP3-at.Elég csak egy példa: 64kb/s-al tömörített WMA = 128kb/s-al tömörített MP3.Rendzseresen szedek olyan (fõleg spanyol) oldalakról,ahol az MP3-at még hírbõl sem ismerik:csak OGG-ban van tömörítve minden zenéjük.
És végül:biztosan vannak akik most nem értenek egyet velem,de ez így van jól <#wink> Nem vagyunk egyformák,kinek ez,kinek az.
Bocs ha túl hosszú voltam!

Italo Forever !!!!

maxhim
Én ismerem! Már több mint egy éve megvan mind a 7. Van közte sok rossz minõségû is,de ha figyelembe vesszük,hogy egy csomót nem is láthatna az ember,ha nincs ez a sorozat,akkor ezt igazán elnézhetjük azt hiszem.

Italo Forever !!!!

© zebina!
Igazán köszönöm, h gondoltál rám.
Spec. amit kinálsz, az nekem is meg van!

A #9946 fórumban kitértem rá, h mire lenne szükségem.
Természetesen a "The Best Part of)Breakin' Up" címû albumot kivéve.
Jó éjt!
Ha ,jól emlékszem valaki keresett Roni Griffithet albumot.
Nekem ez van meg😞The Best Part of)Breakin' Up
Ha,valakit érdekel felrakom.
Igen! Szerintem õk lesznek azok ,ha jól emlékszem német elõadók voltak.
Wolf Maahn & Unterstützung - Tschernobyl
Elõre is köszönöm !
sanyaaa
Nézi valaki a TV2-õt. Kemény

sanyaaa
Volt egy másik ilyen tabu témájú zene is de az rockzene volt.

AlterEgo5561
Ezek valamelyike esetleg?
- Wolf Maahn & Unterstützung - Tschernobyl
- The Creatures - Chernobyl
Ha valamelyikre ráismertek holnap feltolom...

yazoo
IMYke, kicsit elodáztam rajtad és megtaláltam a választ.
Mi emberek bonyolultak vagyunk és hiába hasonlítunk egymásra, mégsem vagyunk egyformák. Ki így, ki úgy, de éljük életünk. Van aki segg részegen van aki pöcs józanul. Lehet hogy aki mások elõtt elengedi magát, életében elõször tette...nem tudni. Hmmmm. <#circling>

Yazoo

yazoo
Srácok, ebbõl az Elvin-bõl nincs több music?

Yazoo

sanyaaa
Hát azt a zenét nehéz lesz beszerezni, mert ha jól emlékszem még tiltott muzsika is volt. Mi is kaziról kazira másoltuk, hogy meglegyen. Igaz mi iskolarádióban annak idején azért lejátszottuk. De hogy ki volt az elõadó?

Nem. Nem Kraftwerk ez biztos.A Krafwerket ismerem,de azért köszi a tippet. Valószínû ,hogy azért nem ismerõs senkinek ,mert nem sok helyen merték leadni.Ami azért érthetõ is volt.
Dióka
nem azt hívják szado-mazonak?!<#nevetes1>

Dióka
ne fogd vissza magad!szarkasztikus és heurisztikus a humorérzékem!és jót tudok néha a saját hülyeségeimen is röhögni!mások már kevésbé!😊)

na tényleg jóccakát!

IMYke2.0.0.0
A csajok mondjuk tutik lehettek... <#buck>
De mi a jó abban, ha mindent a szemnek, semmit a ****nak? 😊))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

yazoo
De hogy mosakodjam, nekem semmi közöm az egészhez. <#nyes><#nyes>

Yazoo

yazoo
Valszínûleg Õ csak részben tehetett a történésekrõl, mivel vannak "jószándékú" "barátok" vagy kitudja, akik ezt mûveltetik, mármint a leitatást.

Yazoo

yazoo
40 rugó 30 perc, + 10-10-10-10-stb. ha valakinek privát kell.

Yazoo

IMYke2.0.0.0
Sosem értettem, hogy mire jó, ha a férj jelölt szégyenletesen undorító seggrészegre issza magát ismerõsök és azok idegen ismerõsei elõtt...
S erre még azt sem mondhatjuk, hogy poén. A poén az, ha meztelenül kell felmásznia a székesheférvári Országalmára... vagy a Parlament elõtti placcon breakelnie... de az, hogy mérgezi a vérét, agyát - azt a keveset, ami van neki, hisz megnõsül - és blamálja a férfi népet, na, az nem. A többi, aki vele részegedik, mondván, milyen nagy buli ez, na, az no comment...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
tarifát mondj ...
yazoo
Amit azok a csajok mûveltek a sráccal..... csak azért volt pinokkió mert elõtte a jóbarátok kellõképpen eláztatták. .. én nem voltam elázva, de a történet nem rólam szólt.

Yazoo

IMYke2.0.0.0
Uhh, most látom, Dióka nevére rímel a dolog... bocs... <#idiota><#szomoru1>

IMYke2.0.0.0
Vagy a Diótörõ... 😊)))

AlterEgo5561
Csak nem Pinokkió volt a võlegény?

Dióka
az jó rész lehetett!<#eljen><#taps>

yazoo
A võlegény jelölt bírta, fából van a ....

Yazoo

yazoo
Képzeld, vagyis képzeljétek,a legénybúcsún nem maradt el a vetkõzõs csajok mûsorszám sem, két olyan bombázót akasztottak le hogy az ott lévõ 25 pasinak kész lett.

Yazoo

Dióka
rendi vagy, de azért netúlozzunk....hát jobbat is el tudnék képzelni,de nincs hozzá idõm....azért majd súgd meg azt a nagy dobást, ne vessen szét a kíváncsiság, bár azt sejtem, hogy a hobbyd környékén lehet a válasz!?

na elosonok,mert mindjárt reggel lesz nekem

yazoo
Nos volt sok sok pihi és legénybúcsú meg lakodalom és strand is. Szóval elvoltam. Na meg készülök egy nagy dobásra, ezen munkálkodtam. Egyébként tényleg jó a weblapod.

Yazoo

mflex
JA BREKI, KÖSZ AZ INFOT MAJD VISSZA OLVASOK...

What about the forests?

Kösz a Kay Franzes-t, ' I take it and I'll win'😊
mflex
OK, DIÓBÁ!
:-)

What about the forests?