A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Italo Forever !!!!
50k-val fog menni felfelé,azért az már jobb lesz 😊
Italo Forever !!!!
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
http://www.sendspace.com/file/lpdn8b
Üdv: Sanya
Kim Wilde .The Singles Collection 1981-1993 (320Kbs)
http://www.silo.ru/dl/files/1169895731/albert_one_-_turbo_diesel.mpg.html
Bernie Paul - Attenzione :
http://www.4shared.com/file/3184954/1b85215a/bernie_paul_-_attenzione_go_go_radio__85_extended_mix_.html
.ogg témához, jó is szép is de nem kompatibilis sem az mp3 playeremmel sem az autóban levõ Pana cd lejátszóval (meg lehet az asztali divx-es dvd-mmel se).
Most hallgattam meg ezt faxa változatot...
Mégegyszre köszi, nagyon jól szól(vettem negyedórája egy fülhallgatót, mert már elegem volt a laptot orbitális minõségü hanszóróiból)<#worship>#worship><#worship>#worship>
Na megyek standra további szép napot mkinek
Üdv<#integet2>#integet2>
What about the forests?
Igazad van:amit Te keresel az nem Kraftwerk!
A Laser Cowboys - Killer Machine címû (1986-os) albumán van rajta (meg a Most W.-sorozaton is).
A címe : Radioactivity (From The Ucraine). Az általam birtokolt,és nagy becsben tartott albumon 8 zene van (256kb/s-ben),kétszer szerepel rajta ez a felvétel.A második ez : Radioactivity (Prawda Mix)
Ma már nem várom ki,de holnap feltöltöm,ha meg nem elõznek!
üdv:maxhim
Italo Forever !!!!
Lime full albumok (I.-II.-III.)
Lime - Your Love - Full Album - 1981
Lime - II - Full Album - 1982
Lime - III - Full Album - 1983
Bitráta : 192kb/s
Méret : 289 MB
Jelszó : djkenny
Italo Forever !!!!
Csak Neked (és a többieknek) :
Lime - Stillness Of The Night (1998)
01 - How Do You Feel
02 - Paradise
03 - Superstar
04 - Stealing The Night
05 - Babe We're Gonna Love Tonight ( '98 )
06 - In The Stillness Of The Night
07 - Big Lips Babe
08 - Your Love ('98 Remix)
09 - Don't Let It Get You Down
10 - Babe We're Gonna Love Tonight ('97 Remix)
Jelszó : www.forum.softzone.pl
Köszi Kobra!
Italo Forever !!!!
Bocs,hogy helyesbítek,de az OGG szinte egyidõs az MP3-al.Nagyon régóta használom,bár szinte mindenem MP3-ban van nekem is,de ennek csak egy oka van:akkoriban valamiért az MP3-nak kezdték el húzni a szekerét,tehát az az elterjedtebb.Hogy az OGG hangzásra jobb-e mint az elterjedtebb testvére,azt mindenki döntse el maga,szerintem igen.Az egészet nem értem,hiszen az MP3 a legrosszabb méret/hangzás aránnyal rendelkezõ tömörítési algoritmus:nem hiába kezdik el beletenni az MP3-as lejátszókba például a WMA-t sem,hisz ugyanazon kb/s tömörítésnél lényegesen kisebb helyet foglal (akárcsak az OGG),és a minõsége (szerintem) kenterbe veri az MP3-at.Elég csak egy példa: 64kb/s-al tömörített WMA = 128kb/s-al tömörített MP3.Rendzseresen szedek olyan (fõleg spanyol) oldalakról,ahol az MP3-at még hírbõl sem ismerik:csak OGG-ban van tömörítve minden zenéjük.
És végül:biztosan vannak akik most nem értenek egyet velem,de ez így van jól <#wink>#wink> Nem vagyunk egyformák,kinek ez,kinek az.
Bocs ha túl hosszú voltam!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Igazán köszönöm, h gondoltál rám.
Spec. amit kinálsz, az nekem is meg van!
A #9946 fórumban kitértem rá, h mire lenne szükségem.
Természetesen a "The Best Part of)Breakin' Up" címû albumot kivéve.
Jó éjt!
Nekem ez van meg😞The Best Part of)Breakin' Up
Ha,valakit érdekel felrakom.
Wolf Maahn & Unterstützung - Tschernobyl
Elõre is köszönöm !
- Wolf Maahn & Unterstützung - Tschernobyl
- The Creatures - Chernobyl
Ha valamelyikre ráismertek holnap feltolom...
Mi emberek bonyolultak vagyunk és hiába hasonlítunk egymásra, mégsem vagyunk egyformák. Ki így, ki úgy, de éljük életünk. Van aki segg részegen van aki pöcs józanul. Lehet hogy aki mások elõtt elengedi magát, életében elõször tette...nem tudni. Hmmmm. <#circling>#circling>
Yazoo
na tényleg jóccakát!
De mi a jó abban, ha mindent a szemnek, semmit a ****nak? 😊))))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Yazoo
S erre még azt sem mondhatjuk, hogy poén. A poén az, ha meztelenül kell felmásznia a székesheférvári Országalmára... vagy a Parlament elõtti placcon breakelnie... de az, hogy mérgezi a vérét, agyát - azt a keveset, ami van neki, hisz megnõsül - és blamálja a férfi népet, na, az nem. A többi, aki vele részegedik, mondván, milyen nagy buli ez, na, az no comment...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Yazoo
Yazoo
na elosonok,mert mindjárt reggel lesz nekem
Yazoo