A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fancy - THE MAXI SINGLES COLLECTION CD1,CD2 ha van valakinél,ezek jöhetnének,mert a régi linkek már nem mennek.
thx
thx
What about the forests?
<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
What about the forests?
perfektül nem
anyu szerbhorvát tolmács, illetve Zazika tud itt
Mondjuk Budvában házkereséskor elbodogultam az orosztudásommal :-)
anyu szerbhorvát tolmács, illetve Zazika tud itt
Mondjuk Budvában házkereséskor elbodogultam az orosztudásommal :-)
de mondom, csak nehogy gyalog kelljen hazajönnötök!<#nyes>#nyes>
asszony meg kitekeri a "függõ" agyadat tartó nyakadat!<#nevetes1>#nevetes1>
asszony meg kitekeri a "függõ" agyadat tartó nyakadat!<#nevetes1>#nevetes1>
ha feltennéd megköszönném
és lenne egy k...va jó napom
és lenne egy k...va jó napom
érdeklõdtél, hogy mennyibe lesz a mobilról a netezésed?egy ismerõsöm épp mostanában 8 órát netezett a laptopján át a mobiljáról olaszból és kidobtak neki egy 130ezres tételt csak erre!de azt nem tudom, hogy wap, gprs vagy gsm modem vagy milyen dolgai voltak közben...
most mennem kell sziasztok
és örülök hogy valaki ilyen gyorsan reagált a kérésemre kösz "sanyaa"
és örülök hogy valaki ilyen gyorsan reagált a kérésemre kösz "sanyaa"
nem ismerem a teljes munkásságukat,de anno régrõl nekem a dübörög a ház és a neked adom tetszett, az persze megvan...
igazad van bocsi ha vkinek a lelkébe.....az ne haragudjon
mert le kéne velük tárgyalni oroszul, hogy adunk ritkaságokat kirakják cserébe bármennyit tölthetünk
Amúgy érdemes itt használni a keresõt pl a #3173 -es link most is él 100kval jön
Amúgy érdemes itt használni a keresõt pl a #3173 -es link most is él 100kval jön
hu az biztos zsír maxi lehet,ha odajucc akkor csak dobd át fullos mp3-ba és told fel valahova a közösbe.
thx,addig is.
thx,addig is.
Ja lehet Te nem olvastad vissza...
Pár napja felvilágosult ember lettem, merthogy tájékoztattak a net 3megás és korlátlan a vendégeknek...
én barom Claud-nak meg a 225 megás Radioramat még a mobil+laptop változattal töltöttem fel EGÉSZ NAP!<#falbav>#falbav>
Pár napja felvilágosult ember lettem, merthogy tájékoztattak a net 3megás és korlátlan a vendégeknek...
én barom Claud-nak meg a 225 megás Radioramat még a mobil+laptop változattal töltöttem fel EGÉSZ NAP!<#falbav>#falbav>
What about the forests?
Bármit írhatsz szerintem, ez egy jó csapat bármit elvisel. Én is szeretek sok mai muzsikát, de a fórum jellegét tekintve nem azokról írok.
Feltettem 224 kb/s-es verzióban, aztán majd eldöntöd, hogy megfelel-e. Egyébként megvan az eredeti maxi CD, de nem volt még érkezésem mp3-at gyártani belõle.
Boytronic - I Will Survive '86
http://www.sendspace.com/file/a8ul4m
Boytronic - I Will Survive '86
http://www.sendspace.com/file/a8ul4m
valami tuti nem kóser nálad!ki van zárva, hogy az adott két helyrõl letöltve fertõzöttek lennének a fájlok!szerintem paranoiás az antivírus vagy antspy progid vagy már eleve fertõzött a rendszered!!!esetleg kapcsold ki a heurisztikus keresést(már ha van benne ilyen opció vagy funkció)!
sõt most ellenõriztem mindkét helyet és teljesen szobatiszta mindkét fájl!kapcsold ki azt a szar countersky vagy ..spy-t és telepítsd fel nyugodtan bármelyiket!
sõt most ellenõriztem mindkét helyet és teljesen szobatiszta mindkét fájl!kapcsold ki azt a szar countersky vagy ..spy-t és telepítsd fel nyugodtan bármelyiket!
regisztrálni kell és akkor naponta két számot leszedhetsz ingyen
már filóztunk rajta, hogy feltöltünk és cserébe kaspunk accountot
akkor mindenki jól járna P
már filóztunk rajta, hogy feltöltünk és cserébe kaspunk accountot
akkor mindenki jól járna P
de azért az ember haladt a korral
én a mai zene közül is szeretek sokat
de ha baj nem irok õszintén többet csak azt amit szívesen "hallanának" a forumon
én a mai zene közül is szeretek sokat
de ha baj nem irok õszintén többet csak azt amit szívesen "hallanának" a forumon
What about the forests?
a 90-es forum az halott nincs semmi
különben a 80-as évek zenéin nõttem fel
különben a 80-as évek zenéin nõttem fel