A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mondom, sõt még mást is.
Most hallottam egy családcentrikus fiatalembertõl a következõt:
Mit csinálsz ha elalszik anyósod?
???
Meggyújtod mégegyszer!!
Most hallottam egy családcentrikus fiatalembertõl a következõt:
Mit csinálsz ha elalszik anyósod?
???
Meggyújtod mégegyszer!!
Piszok régen hallottam, az egyik kazim B oldala kezdõdött vele. Annak is örülnék ha legalább azt a kazimat elõkotornátok valahonnét.
Jaaa. A listámban csak egy "20 Greatest Motown Hits" és egy "Hell Up In Harlem" c. albumot találtam. Ezeken sajnos nincs ez. Ha lesz, akkor jelzem...
Nézzétek meg a galériát ott az egész "család"
Na erre kiváncsi leszek...
Na erre kiváncsi leszek...
What about the forests?
What about the forests?
baxus,szarul linkeltem,mert az extra nem enged közvetlen külsõ linket,de sokat most sem fox!<#nevetes1>#nevetes1>

Dehogy szívatlak, csak búrkoltan kiváncsi voltam, hogy neked megvan-e. Már egy jó ideje körözöm.
Sándorom!
most szívatsz?!ritkább felvételt nem tudsz kérni, és különben sem kívánságmûsor ez kéremszépen!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
mivel nekem nincs meg (lehet, hogy mert nem is tetszik) küldd el és akkor le tud menni!egyelõre csak azt szórja az éter,amit én is szívesen hallgatok, hisz gyûjteményrõl van szó,nem mindenhonnan összevisszaszedettvedett ömlesztvényrõl, de nyitott és zeneszegény is vagyok bármire<#vigyor>#vigyor>lista adatbázis van, az a "van"!
<#worship>#worship><#wave>#wave>
most szívatsz?!ritkább felvételt nem tudsz kérni, és különben sem kívánságmûsor ez kéremszépen!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
mivel nekem nincs meg (lehet, hogy mert nem is tetszik) küldd el és akkor le tud menni!egyelõre csak azt szórja az éter,amit én is szívesen hallgatok, hisz gyûjteményrõl van szó,nem mindenhonnan összevisszaszedettvedett ömlesztvényrõl, de nyitott és zeneszegény is vagyok bármire<#vigyor>#vigyor>lista adatbázis van, az a "van"!
<#worship>#worship><#wave>#wave>