A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
mennek...

What about the forests?

Breki33
nem mindig veszi be a kódot
carterx
most meg megy,nemtudom de fél órája semmi,nem adja be azt a 3 jegyû kódot,csak valami szöveget.leakartam húzni azt a koto-laser dance klippet.tizszer megprobáltam és semmi.most meg már beadta.akkor mehet oda a roger meno ha van.
thx.

Szimistyle
Az összes 320-asra meghajlok MOST!!! Méééég:-)))))))))
<#worship><#finom>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
nálam speciel nics itt az a mix ugyhogy nem tudom mirõl van szó vazz...

nem tudod kivágni?

What about the forests?

mflex
na ja!!!

carterx mi a gondod vele?

What about the forests?

mflex
egy szép mit szép gyönyõrû ballada...
Laserdance-Everlasting Dream
320kpbs 5:20
klikk

What about the forests?

Claud
Miért nem tudsz a silo-ról?

carterx
sziasztok.
ha megvan a jelenlévõk közt valakinek és feltöltené Roger Meno mixébõl a kb.3.pecnél levõ dalt és a 6:20 percnél kezdõdõt.Ha lehet olyan helyre ahonnan tölteni is tudok,a silorol képtelen vagyok.Bocs de a címeket nem tudom.
ha lehet 320-ban,de jó kissebb is.
Köszönöm

mflex
Laserdance-The Asphyx
320kbs 5.37
klikk

What about the forests?

mflex
asva...<#duhos2><#wilting>

What about the forests?

sanyaaa
A fenét, merlot-ot kerestem, de hiába!

mflex
nem is ott voltál ...
átmentél autókat linkelgetni már megint a másik fórumba mi?<#hehe>

What about the forests?

sanyaaa
Itthon meg a fiam nyomja a másik gépet, 9 éves de már nyomul a neten.

mflex
ugyeugye...

What about the forests?

mflex
Laserdance-Pirates Of the dark
320kbps 5:27
klikk

What about the forests?

sanyaaa
Ma én leszek a porondon?
A Pc vásárlás elmaradt, mivel anyáméknál is 2 gép van, és amit venni akartak nem volt jobb az övékénél. Még jó hogy mentem, mert képesek lettek volna megvenni.

mflex
<#vigyor>

What about the forests?

Claud
Igaz<#integet2>

Jó a memóriád!

Claud
Csak most olvastam. Pár órát kihagy az ember és nem gyõzi a sok HSZ-t elolvasni hogy képben legyen<#wink>

mflex
az egyik kedvencem a sok közül...
Laserdance-Break through
320kbps 4.51
klikk

What about the forests?

mflex
ezzel nem vagy egyedül...
igaz Claud?

What about the forests?

mflex
most éppen pc vesz a maminak...

What about the forests?

Köszönöm! a "Frank Duval" számát. Mindig szívesen hallgatom.
Claud
Láttad már a videoklippjét?

tgolyo
Õszinte Részvétem Sztakiba.
Frank Duval - Living Like A Cry

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

mflex
Na szóval ez egy olyan video lesz ahol Michiel van Der Kuy KOTO-LASERDANCE-TRILITHON számokat játszik.
az operatõr munkája csapnivaló néha inkább a holland táncos puncikat(jól néznek ki) filmezi mint maga a mestert.
nagyon sajnálom ,hogy ezen az 1999-es koncerten Erik Van Vliet nem volt ott...
Egyébként a video nem adja vissza(köszönjük az operatõrnek aki egy balfax)azt a magas szintû koncert élményt amit a Laserdance prezentálni szokott, de azért ez mégis valami,mert az ilyen videok ritkák mint a fehér holló...

KOTO-LASERDANCE-TRILITHON VIDEO(1999)
24MB AVI

klikk

What about the forests?

sanyaaa
most megyek számítógépet venni anyáméknak, csá majd jövök

sanyaaa
oksa

mflex
ha majd tudod akkor részletezd...

What about the forests?

mflex
ugyanmár...

What about the forests?

Ne, haragudj kihagytam egy betüt! mflex, ez nagy tiszteletlenség volt részemrõl.
Azzonnal korrigáltam.....
mflex

What about the forests?

Hirtelen (short) ezt találtam. Bocs.
Szívbõl örülök, h "segíthettem, mlex!!

"sinitta - so macho (3:07)
http://www.silo.ru/dl/files/1287505039/sinitta-so_macho-aaf.mp3.html
mflex
Radiorama multimix
320kpbs
klikk

What about the forests?

mflex
midjárt felnyomok egy Koto(michiel v d k ) videot szerintem még nem nagyon láttátok õt "munka" közben...

What about the forests?

sanyaaa
nekem a dragons legend a kedvencem koto-tól, akármennyiszer meg tudnám hallgatni egymás után

sanyaaa
lényeg a macho

mflex
rosszul írtam so macho az...

kösz sztakiba

What about the forests?

mflex
Ha már szóba került™ Koto
Egy kis info aki nem ismerné a storyt...
A nagy sikereit õ inkább a 80-as években készítette. Számos maxija jelent meg a Memory Recordsnál (a Cyber People, Hypnosis, Baby's Gang és sok más nagy nevû elõadó kiadója) és a ZYX-nél. Az eredeti, olasz Koto kb. 1989-ben fejezte be az italo vonal zenei gazdagítását. Még volt egy halvány sikert elért maxija 1990-ben, a Champion's Cue. Mivel ezt csak Anfrando Maiola szerezte, Stefano Cundari és A. Zanni nélkül, sajnos nem tartozott a nagy átütõ slágerek közé. A ZYX is csak kisebb példányszámban dobta piacra.
A név folyamatosságáról a ZYX ezután is gondoskodott. 1989-ben megvásárolta a jogokat és felkérte Michiel van der Kuyt (ki mást!), 60 ezer német márka ellenében, hogy folytassa a Koto projectet. Abban az idõben õ volt a leghíresebb diszkóproducer az instrumentális mûfajban és a legalkalmasabb személy, aki folytatni tudta ezt az egyedi Koto-hangzást. Eredetileg Anfrando Maiola is részt vett volna az elsõ Koto album megszületésénél. De, mint tudjuk, Michiel mégis egymaga készítette el az elsõ albumot. A címe "Masterpieces" (1989) volt. Ez az album tényleg azóta is mestermûként van számon tartva a mûfajban és a Koto fanek között is. A lemez tartalmazza a régi 80-as évekbeli nagy slágereket: Visitors, Jabdah, Japanese Wargame, Chinese Revenge. EzeketM. v. d. Kuy újramixelte, persze betartva az eredeti számok felépítését és hangzásvilágát. A régi számokban néhány hangot és sample-t megtartott eredetiben. Mellette megtalálható négy saját szerzeménye, amelyek stílusban és minõségben ugyanazt a szintet hozzák, mint a régi Koto zenék remixei.
Michielnek a ZYX-nél még 3 Koto albumra volt szerzõdése.
Ezek sorban a következõk voltak:
Koto Plays Synthesizer World Hits (1990) - Híres filmzenék, Jean-Michel Jarre, Vangelis, Mike Oldfield és Kraftwerk feldolgozások szerepelnek rajta a jó öreg Koto-hangzásban.
From The Dawn Of Time (1992) - A 3. album egy újabb sikerlemez. Kizárólag a holland producer szerzeményeibõl, maxikon kiadott sikerszámaiból és újabb zenéibõl. A stílus mégis változatlan.
Koto Plays Science-Fiction Movie Themes (1993) - A ZYX felkérésére Michiel elkészítette a többnyire sci-fi és akciófilmek zenéibõl összeállított újabb Koto CD-t. Többek között hallható rajta: a Star Wars, a Star Trek, a Terminátor, a Vissza a jövõbe, a Világok háborúja és sok más film zenéje.
1998-ban a kiadó újabb lemezszerzõdést ajánlott fel Michielnek, de õ ezt elutasította. Tette ezt azért, mert a ZYX a jelenkor hangzásában, tehát sokkal technósabb stílusban szerette volna elkészíttetni az új korongot. Mivel õ mindig is lojális és igényes volt a rajongók ízlését illetõen, ezért nem akart egy széles körben nagy csalódást okozó profitorientált albumot készíteni.
Mindemellett az italorajongók körében kevésbé ismert, de a mai napig különbözõ nevek alatt készít hardtrance számokat kisebb kiadók felkérésére.
Anfrando Maiola mára visszakapta a Koto névhez való jogát és a lemezkiadás lehetõségét a régi, jól bevált név alatt. Sajnos, õ stílust váltott és hardtrance számokat készít. Kiadta a Visitors 2001-es változatát és "Planet X" (2003) címû albumot, de ez már nem az a Koto.
A honlapja: http://www.kotomusic.com/

Ui.Az összes cd-je megvan... ha vkit érdekel!

What about the forests?

sanyaaa
Na Szeva Flexi!
Ha tudnád most milyen aktuális ez a macho man, nem akarom részletezni a dolgot, mert az asszony még véletlenül elolvassa!

mflex
Radiorama-Yeti(remix 89)
320kpbs 7:49
klikk

What about the forests?

mflex
Akkor azt is<#worship><#nevetes1>

What about the forests?

Claud
A G.T.O. is marha jó szám sztem

Húúú.. most olvasom a fórumot. Sztakiba Õszinte résztvétem!
mflex
<#eljen>

Valerie Dore-The Night
320kpbs 5.45
klikk

What about the forests?

Claud
este otthon fel tudom rakni!

mflex
Koto-Chinese revenge
320kpbs 6.17
klikk