A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanyaaa
Na még meghallgatomaz öreg Edwin-t aztán húzok haza, mert reggel 8-ra jöhetek vissza, és még otthon is van mit csinálnom. Jóéjszakát mindenkinek. Reggel talizunk!

sanyaaa
Mekkora zene ez, már lassan 20 éve nem hallottam. Big tényleg nagy vagy!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Claud
Rofo - You´ve got to move it on (4:58, 320kbps)
http://www.sendspace.com/file/9uszc7

bigalexander
Name: Edwin Starr _ Just Another Fool In Love.mp3
Size: 7MB/8:25/128kbps
http://www.sendspace.com/file/x0975m

128 ra valo tekintettel kérd ki fülorvosod tanácsát.

sanyaaa
Az is jó!

Szimistyle
<#merges2><#zavart1>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

sanyaaa
Megvan wazze? Jöhet, örök hála.<#worship><#worship>

Claud
Azt hiszem megárthatott a Beck's, mert Fenyõ Miki Jól nézünk miki lemezét hallgatom (break dance)<#zavart2>

Claud
Rofo - Beach Love (3:30, 320kbps)
http://www.sendspace.com/file/u781lb

Szimistyle
Köszi szépen! Lejött

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
4 perc

Szimistyle
Most folyik a No2.rar

bigalexander
128 asba joooooo?

jó éjszakát mindenkinek

Claud
A Bobby O-t leszedted?

én a bort szeretem ritkán iszom de akkor.....<#beka2>

Szimistyle
Áááá... az iTunes nem tudja játszani egyiket sem. Ki vagyok rekesztve:-)))))))))))))))))))

Claud
És ez ape!!!

Claud
Az mpc fájlokat amiket feltettem hallgatta valaki?

Claud
Nekem csak Beck's van itthon, úgyhogy "kénytelen" voltam azt inni<#pias><#nyes>

Szimistyle

Claud
#11532 -n a lemezen mindkét szám rajta van!

Az ELO-t én is nagyon szeretem

ezzel jó éjt is kivánok mindenkinek

elopack.rar

http://www.sendspace.com/file/wyvm6e
sanyaaa
Nem vagy Te sznob csak szereted a jó piát. Én egyébként nem vagyok boros, inkább a sör folyik, de az is csak néha.

Claud
Szimistyle
Wazze, hol van ez a körömpöri?

Szimistyle
Magánban azt is lenyomhatod<#smile><#wink>

broller
Nem tudom volt-é...egyik kedvencem: Bobby Farrel - I see you

I See You

Ja, és egy kérés (2): ELO- Calling America, vmint:So Serious. Elõre is...
Hát akkor nem tudok mert nincs CD-én régi zeném csak új van

Hi, egy sztori a rend kedvéért: kb. 3 éve történt. Akkoriban szerettem volna eladni egy Technics SX-KN 3000 típusú szintetizátort, és apróban hirdettem neten, újságban, égen-földön. Túl sok jelentkezõm nem volt. Egyik este, amikor fölösleges kilóim ellen próbáltam tenni a szobakerékpáromon, és már marhára lihegtem kb. a 10. perc környékén, megcsörrent a mobilom. Mivel a feleségem látta, hogy idegen szám, egybõl tudta, hogy hangszerügyben keresnek, szaladt a telcsivel hozzám. Sajna, elvétette a lépést és jól belerúgott a szobabringa aljába. Nekifogott (visszafogottan) jajgatni (ah, aah), míg én a sráccal nagy lihegve megbeszéltem, hogy nem akarom a szintit gitárra cserélni… A nem túl hosszú beszélgetés végén a srác nagyon udvariasan elnézést kért a zavarásért, és további jó szórakozást kívánt… Kb. 10 perc múlva esett le, hogy mire is gondolt!
Mflex: van egy ex-DJ ismerõsöm, akinek több száz kazettája van még a 80-as évekbeli aktivitásából. Mivel engem is lázít az Obi-wan téma, mostanában rádobok egy délutánt és átnézem, hátha… Nemrég kölcsönadott egy szalagot (TDK SA-X), és mivel mind bakelitrõl van, egész jól szólnak még. Remélem, lesz valami. A másik, amit az el nem olvasott hozzászólásomban (08.25. 06.11) is jeleztem, Lengyelországban is kerestetem ismerõssel a track-et. Jó éjt, szombaton éjjel dolgozom, utána vasárnap reggel fõzõversenyen összedobok egy csülök-köröm pörköltet a zsûrinek (és a haveroknak).
Szimistyle
Nálam meg egy kis cabernet Sauvignon. Tudod a sznobok itala:-)))))))

Szimistyle
CD-rõl (ha van) úgy rippeled, akarom mondani tömöríted! 128-ból nem tudsz 320-ast csinálni, mert azt úgyis észreveszem:-) (a legtöbb esetben)

sanyaaa
Nálam már lecsusszant egy Stella!

Hogy lehet megcsinálni hogy ne 128 hanem 320ba legyen?

Szimistyle
Ja most nagyon megy... Mindenki bulizik, csak mi nyomjuk.
Reggelig le sem esek róla:-D

sanyaaa
Ugyan, ez a minimum!!!!!!!!!

sanyaaa
nem. kösz

Ez érdekel??
Edwin Starr-Twenty Five Miles

egy vacak 128-as ami szétpörgeti a hangfalat

Mandy - He's My Boy (Extended)

http://www.sendspace.com/file/2h2n02

(tök hülye vagyok a sendspace pörög ezerrel,, miért nem maradtam eddig is nála????)
Szimistyle
Ezzel még kiutáltatom magam egyszer mi?<#mf1><#beka3><#violent><#ijedt><#csodalk><#duma><#idiota><#ravasz1>

Szimistyle

sanyaaa
pont ezt a vála<#nyes><#nyes>szt vártuk

Felhivnám mindenki figyelmét a veszélxre

csak 192-es

Akcent - Jokero

http://www.sendspace.com/file/9lqvbd

úgyis a sendspace a kedvencem(ha már nem tuti a silo)...................
Szimistyle
Igen szívesen meghallgatnám 320-ban, mert 128-ban azéééé... De nem rossz valóban

Az nagyon nehéz lesz<#help>

Érdemes meghallgatni
jó keverés
Disco Mix Clasico 1

sanyaaa
Lapozz vissza, de a helyedben nem erõltetném a dolgot

sanyaaa
már csak valami olyan zenét kellene találnod és feltöltened ami meglepetés lenne mindannyiunk számára

Valaki említett 2500válogatott zenét
Megegyezhetnénk