A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudjátok a legújabb t-mobile reklám zenéjének a címét? Ha valaki tudja légyszíves mondja meg. Elõre is köszi...
Luisa Fernandez - Love me tonight c. számát keresem,égre földre, mert csak kazettán van meg, abból az idõbõl, éshát elég pocsék minõségben
Addig is raktam fel tõle pár számot:
Luisa Fernandez - Cool it baby
Luisa Fernandez - Give to me
Luisa Fernandez - Granada
Luisa Fernandez - Lay love on you
Luisa Fernandez - Stop ( When you do what you do )
Luisa Fernandez - We all love you superman
Luisa Fernandez & Peter Kent - Give Love A Second Chance
Luisa Fernandez & Peter Kent - Quizas, Quizas, Quizas
Luisa Fernandez & Peter Kent - Solo Por Ti 2
Luisa Fernandez & Peter Kent - This is my symphony syndikat
Luisa Fernandez & Peter Kent - Y Tu
Peter Kent & Luisa Fernandez - Girls Play Dirty
Peter Kent & Luisa Fernandez - Illusion
Klikk
Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
BALHÉT DE UGY
NE TUDJÁTOK MEG MILYEN BOTRÁNY LESZ!
:-)
What about the forests?
\Fun Fun - Color My Love\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01 - Fun Fun - Color My Love
02 - Fun Fun - Living In Japan
03 - Fun Fun - Give Me Your Love
04 - Fun Fun - Baila Bolero
05 - Fun Fun - Happy Station
06 - Fun Fun - Gimme Some Loving
07 - Fun Fun - Could This Be Love
08 - Fun Fun - Give Me Love
09 - Fun Fun - Sing Another Song
10 - Fun Fun - Fun Fun Mega Hit Mix
Tudom hogy ez nem ide tarozik, de nem találtam erre való fórumot.
Nah hogy nem tudjátok a legújabb t-mobile reklám zenéjének a címét? Ha valaki tudja légyszíves mondja meg. Elõre is köszi...
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
A Pop-fon studióban készült 1989-ben
Elõadó:Krasznay Krisztina
Zeneszerzõ:Hajni István
És Varázstánc a címe.
nekem ez van meg
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
nem lehet 320-as, nem lehet semilyen,nem is adták ki, nem is létezett!
miket zagyvatyolsz itt bammeg?
:-)
What about the forests?
Bocsi de feltölteni 1-enlõre nem megy....
bart(kukac)index.hu
mobilon vok,mert tényleg egyre xarabb ez a laptop.
szóval nem vok én ehhez hozzászokva az ilyen hosszú nyaraláshoz,de hát mindent a páromért!
7 éve nem voltunk nyaralni csak meló.
joból is meg árt a sok
igy igaz
😄
What about the forests?
nincs több ötletem,max törlöm az egészet,pedig nagyon sajnálom és marha lassan vánszorgott le.
Most a K.B. Caps: Catch me I'm falling-ot faragom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valakinek esetleg még újdonság lenne,itt megtalálható az összes Disco Rare Raisins borító.A linkek már régieklehet,hogy nem mûködnek.
danceforum
Italo Forever !!!!
asszem ráférne egy kis rendszerkarbantartás arra a notbukra!