A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
David Bowie kérésemre sem jött egy nyikk sem:-) Elfejtettétek, vagy nincs ilyen cucc?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Na most kipróbáltam egyetlen muzsikára, így elindult, de egy 134 megás zip file-t szerettem volna az elõbb, az meg sem nyikkan.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
SAPHIR-STAND UP
320KBPS
Klikk

What about the forests?

mflex
A másikat holnap nyomom fel..
Ez is 3 óra alatt ért fel...<#dumcsi>

What about the forests?

sanyaaa
oké, jöhet. Igaz még egyiket sem töltöttem le, de ami késik nem múlik!

mflex
akkor nem jó
nyisd meg újból...

What about the forests?

Szimistyle
Figyu, ezen a silon, azonnal el szokott kezdõdni a feltöltés? Nekem már vagy öt perce 0%-on áll. Ötlet?

mflex
Most nézem a silo 150-re emelte a feltöltési maximumot...
Ez jó a multkor még csak 100-at engedett.<#nyes>

What about the forests?

mflex
<#wave>Ez is arról ment fel...
Lásd 12326...

What about the forests?

Szimistyle
Még mielõtt elkezdenétek a huzavonát, nyomd fel 320-ban Te is a vol. 2-t<#eplus2><#vigyor1>

mflex
De van ám!
Ezzel kezdem a Laserdance-ket amit megígértem a vol 1 és 2 nálam van a többit meg majd ha haza értem...

What about the forests?

He-he, erre most én mondhatom el hogy eredetibe van meg a vol2-vel együtt

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Szimistyle
Valami azt súgja, hogy ez a lemez ütni fog.

Szimistyle
"Ne add fel soha!!!" Balázs Fecó után szabadon

mflex
Kösz rendi vagy!

Ugylátszik ez már megszerezhetetlen lesz...<#worship>

What about the forests?

sanyaaa
Utánanéztem az Obi-wan zenének amit keresel, de még az a cimborám sem tud róla akinek az minden italo zene benne van a fejében.

Szia mari68!
A Coo Coo lemezt le tudtad tölteni?

sanyaaa
Na szeva!!
Van még instrumentális lemezed amit nem töltöttél fel?
<#hehe>

sanyaaa
Én is próbálkoztam tegnap a send-del, de amikor kiírta a 85Megára, hogy 358 óra a feltöltés gyorsan ott is hagytam. Irány a silo. Láttátok az új feltöltési felületet?

mflex
Hello Mindenki!
LASERDANCE-ORHESTRA VOL 1
320KBPS 158MB

http://www.sendspace.com/file/bbae88

What about the forests?

mari68
hát lehet mert én most kaktam el egyet elkezdte a letöltést és 25%-on meg állt (már nem elöször)<#ejnye1><#nemtudom><#boxer><#boxer><#boxer><#gun><#gun><#conf><#conf><#conf>

Szimistyle
Csittttt!<#eplus2>
Akkor kapkodjad azt az Andaxint:-))))))))))))))))

carterx
ehhez már andaxin kell

sanyaaa
nem kell a mese<#nyes>

Szimistyle
mp3 jobb. Ez iTunes nagyon érzékeny, akármit nem játszik le, de azt tutin:-))) Magam a cd-rõl .m4a kiterjesztésû AAC fileokat králok. Szinte nincs különbség a cd hangzás és e között, mégis sokkal kisebb fileok.

Sziasztok!
Ha valaki keresné még a Master Voice zenéket itt találja:
Master Voice 1
Master Voice 2
A minõség:192 - vbr - 320
Más:ha volt Surda meg Bubbamara én még a Lokice - Prvi put-ját tenném fel de nekem nincs meg

sanyaaa
Csak abban tudom küldeni vagy wav-ban!

JoeFromHun
Sziasztok!
Letöltöttem a Protonic Storm-ot ... Huhh hát eszméletlen! Köszi szépen!
Ilyen zenék még érdekelnek minden mennyiségben. Nagyon jó!
Köszi a feltöltõnek!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Szimistyle
Hogyne, ha eddig ráért... 320-ban? Naaaa?

sanyaaa
El kell hogy szomorítsalak, a múlt héten vettem ki a fémkufferból, így csak holnap tudom föltenni, mert ma itt vagyok az italmérésben. Remélem addig ráér!

Szimistyle
Egggeeeeennn

Szimistyle
Jó hogy észreveszed wazze:-)))

Szimistyle
Na azééé!!!:-)))

Hajjaj, újabb sorozat a láthatáron ???

sanyaaa
Most látom Tatán a csíkos poló meg a fekete napszemcsi a divat!<#hehe>

zakika
nem carnival hanem Karneval

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
Chris Norman - HITS FROM THE HEART

Year: 1988
Style: POP, Rock
Size:70 Mb on RapidShare
Format: MP3
Bitrate: 192 Kbps

Tracklist:

1 Broken Heroes
2 Ordinary Heart
3 No Arms Can Ever Hold You
4 Some Hearts Are Diamonds
5 Sarah You Take My Breath Away
6 Midnight Lady
7 Hunters Of The Night
8 Chain Reaction
9 Love Is ...
10 Woman In Love
11 I Want To Be Needed

http://rapidshare.de/files/30969180/Chris_Norman_Hits_From_The_Heart_88.rar

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Szimistyle
Még egy kérdés a kemény vonalasokhoz
The Very Best Of Razormaid! sorozat kinél lelhetõ fel?

sanyaaa
Saját magammal kötözködtem!

sanyaaa
Az a majd 6 perces?

Szimistyle
Skacok, ez meg van valakinek: Rick Astley - Rick's Hit Mix. A Take Me To Your Heart (The Dick Dastardly Mix) maxin van rajta

Szimistyle
Szerintem is, de mi a sz...r ez a eSpiné?

Szimistyle
MEgkérjük Drága Kollégánkat, ha már volt ilyen rendes és felpakolta, hogy szabadítsa ki a Sendspace szellemet a palackból és tegye már át másra! Köszi

Szimistyle
Annyira buzi ez a sends... Csak azért töfködtem az egerem, mert Marcsi mondta, hogy nyugi. Na egy darabig ment is:-))))<#falbav><#fejvakaras><#gun><#gun><#gun><#boxer><#boxer> ja és nem vagyok ideges egyáltalán:-)

Szimistyle
Te Sanya, ne kötözködj. Igyál egy sört!!!:-)))))

Ha már Surda volt akkor legyen macskajaj is...
Emir Kusturica - Bubamara
Ja ezek mellé passzol még a Lady carneval is :-)
Karel Gott - Lady carnival
Mi minden befér ebbe a fórumba...<#mf1>

carterx
Ezt írja ki: There are no free download slots available.
de hogy álandóan,az nem igaz.se éjjel se nappal nem mozdul.
hajnal 4-kor is probáltam de az összesnél ugyanez.
Most ezt probáltam: Cloud One - Atmosphere Strut (LP)
semmi <#falbav>

sanyaaa
az I've been.. lemaradt

sanyaaa
Halihó Mindenkinek!!
Ha nincs meg valakinek:
london beat - thinkin' about you (extended mix)
Sajna csak 128 Kbs

Nekem mûködnek (igaz csak elkezdtem a letöltést, aztán cancel-t nyomtam). Mi a tünet: no download slots available vagy exceeded the daily limit?