A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
http://www.4shared.com/file/3498592/703235bc/koto_-_in_the_mix.html
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
"Bocsi fére ment.."
Szal nagyon sok a munkám<#boxer>#boxer>
na igy helyes vazz<#nyes>#nyes>
What about the forests?
Nem ,csak átlinkeltem,de egyébként egész jó<#nyes>#nyes>
az még odébb lesz mire elkezdem töltögetni cd-et nagyon sok munka<#pias>#pias><#boxer>#boxer>
What about the forests?
http://www.4shared.com/file/3496724/99feea1f/brand_image_-_all_you_loving_vocale_83.html
vbr eac 71.5mb 45:48
01. The Buggles - Video Killed The Radio Star
02. Soft Cell - Tainted Love
03. Trio - Da Da Da
04. Hipsway - The Honeythief
05. Wang Chung - Dance Halls Days
06. Diana Ross - Upside Down
07. The Cure - Close To Me
08. Visage - Fade To Grey
09. Tiffany - I Think We Re Alone Now
10. El Debarge - Who S Jhonny
11. Black - Wonderful Life
12. Asia - Heat Of The Moment
klikk
What about the forests?
What about the forests?
Kösz az infot<#worship>#worship>
What about the forests?
Most egy kicsit ide néztem,de nagyon a nyakamba szakadt a meló waze...
Egyébként qrva meleg van legalábbis itt Pécsen most is 28,tegnap 32 volt,de már hozzászoktam<#vigyor2>#vigyor2>
Majd ha egy kicsit jobban ráérek feltöltöm a zenéket amivel adós vagyok...
Más:
Valamiért 1-2 emberkének nem müxik a pass, tehát:
#12564=Hoger
#12565=gerz.ru&bolty.us
Ha ezekre nem csomagol ki akkor rosszul van beírva, vagy más a gond...
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Csákányi László:-))))))))))))
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
--------------------------------------------------------------------------------
A szombat estémet én is úgy töltöttem, ahogy rajtam kívül még rengetegen az egész világon. Egy igen ígéretesnek tûnõ házibuliba készültem. A hangsúly az ígéretesen van...
Mert ugyebár, mint tudjuk egy bulit három dolog tesz igazán felejthetetlenné. A társaság, kaja-pia, és a zene. Koncentráljunk most a zenére. A másik kettõn lehet javítani, ilyen - olyan módon, na de a zenén? Az egy adott dolog, legalábbis tegnap az volt. Én mindenféle zenét szeretek, de azért túlzásokba ne essünk. Ezért úgy gondolom, hogy külön figyelmébe ajánlom a következõ oldalt annak, aki tegnap este összeválogatta a társasághoz abszolút nem illõ zenéket, ugyanis az átlagéletkor 33-35 év volt.
Ezen az oldalon 1500 videoklipbõl válogathatunk a 80-as évekbõl. Csak kiválasztjuk, amit éppen hallgatni vagy nézni akarunk, klikk és ennyi. A világ legjobb dolga, hiszen csak az a zene szól, amit mi szeretnénk hallani. Ki kell próbálni, ígérem senki nem fog csalódni.
http://www.1500videos.com/
Erre gondoltam. Szuper!!!!
Jó utat kívánok, várunk egy hónap múlva. A könyvbõl pedig igényt tartok egy dedikált pédányra.
Üdv: Sanya
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Én nem mentem ki privátba informálódni, de úgy érzem valamiért puskaporos itt a hangulat.
Valaki közkinccsé tehetné a titkokat itt a fórumon!
( Ha tévedtem volna ezer bocs! )
Az alábbi linken az olasz eBay-en kínált valaki eladásra egy pár italo lemezt köztük Obi Wan - Nobody calls me lemezét is. Amennyire ki tudom silabizálni (nem tudok olaszul) augusztus 29-én lejárt az aukció és nem vette meg senki, szóval valószínüleg még meg lehet venni.
eBay Obi Wan
Nagyon lanyha a forgalom! Sikerült a legpörgõsebb fúrumokból is kicuppanni:-))
Jók legyetek! Egy hónap múlva jövök (zenékkel is).
Üdv: SzimiStyle
Name: 10 Luther Vandross & Janet Jackson - The Best Things In Life Are Free.mp3
Size: 6MB/192kbps/04:20/7"classic/121BPM
http://www.sendspace.com/file/wrb4vz
Sendspace n uj dolgok mennek végbe alig találtam meg az uppot stb.
Lehet slotjuk is lessz már.