A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia AlterEgo!
Nagyon köszönöm én is,hogy feltöltötted az African Busines - In Zaire Business címû zenét már nagyon régóta kerestem.<#worship>#worship>
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
Goombay Dance Band - Sun Of Jamaica CD 1992_part_01
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
Ö3 adó mûsorában.
Ez az osztrák rádióadó adta nekem a friss diszkózenét, mivel ezt nálunk "elég tisztán" tudtuk fogni a nyugati URH-n.
MK 42 (42?) magnó katt és ment a felvétel amire hétvégenként jókat roptunk.
De hol van már az az idõ?
Köszönöm szépen Disco Fever!
Köszönöm.<#worship>#worship>
légyszi áruld már el a Mozzart album jelszavát.Nagyon jó cuccokat teszel fel mindig,nem gyõzöm tölteni.
Köszike.
Thembi: Surprise Surprise
Thembi: Take Me Back
Thembi: Jingle Bell
Thembi: Love
Thembi: Love me
Thembi: Pata Pata
http://www.mytempdir.com/953496
Various - Double Mix
Label: Carrere
Catalog#: 66.285
Format: 2xLP , Mixed
Country: France
Released: 1985
Genre: Electronic
Style: Italo-Disco
Notes: (C) Philippe Renaux / Pianola Music
Rating: No votes yet. Rate It
Submitted by: 028
Tracklisting:
A1 Topo & Roby Under The Ice (5:10)
A2 Hally & Kongo Band African Man (5:57)
A3 Lane Tarzan Boy (5:40)
A4 Baby's Gang Challenger (5:17)
B1 Valerie Dore It's So Easy (5:17)
B2 Mike Rogers (2) Just A Story (5:30)
B3 Creative Connection You're My Heart, You're My Soul (5:00)
B4 Carrara Welcome To The Sunshine (4:40)
C1 Century Lover Why (6:00)
C2 Eros Ramazzotti Una Storia Importante (6:00)
C3 Indian People Comanchero (3:05)
C4 Piano Fantasia Song For Denise (5:24)
D1 Kasso Baby Doll (4:21)
D2 Gino Soccio Human Nature (6:00)
D3 Divine Walk Like A Man (6:20)
D4 Cajun N.O. Band My Toot-Toot (3:40)
Johnny Wakelin - African Man
Hally & Kongo Band - African Man
ááá,dehogy, még csak most fog kezdõdni a hercehurca, emiatt kicsit passzív leszek, de majd igyexem pótolni!<#kacsint>#kacsint>
További szép estét mindenkinek!
What about the forests?
Azért látom mostanában egyre többet vagy itt.
Akkor ezek szerint jól haladnak a dolgok...<#nyes>#nyes>
What about the forests?
ha az ember ugyanakkora zenekedvelõ marad ,mint Te vagy én vagy az agyament mflex-rõl már ne is beszéljek vagy bárki más ebben a közösségben!
<#smile>#smile>
Letöltöttem,de a nagy vándorlás közepette még nem tudom meghallgatni,mert már nincs se dobozom,se fülesem...na majd holnapra...<#vigyor>#vigyor><#hawaii>#hawaii>