A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
New Italo Vinyl
www.magnokazetta.hu
selgab
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
örültem mint majom a farkának amikor megvettem a "pultost" 86-ban ha jól emlékszem.
16 rongy volt!erre viszont jól emlékszem!
What about the forests?
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
www.magnokazetta.hu
Üdv.:selgab
Italo Forever !!!!
valami zenét tegyél fel !
ne nekem !másnak!
pl ittvan maxhim csak ugy ontja a zenét,pedig biztos nem könyörögtek neki érte!
mint ahogy másnak sem kell csak felteszik és kész,legyen az linkelt vagy rippelt...
Italo Forever !!!!
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Italo Forever !!!!
Egyébként meg prezentálni kinek kell, neked? Te lennél egy rádió vagy egy tv, netán egy média bírodalom vezetõje, tulajdomosa? Nekik meg ha kell, van prezentáció. Ha elérted ezt a magaságot, szólj, neked is jár amit szeretnél, addig viszont, örültem hogy láttalak, és itt voltál...<#wink>#wink> Egyébkét meg javalom használd mindig a jelszót: Kérném, kéremszépen, stb.
Azért hozzá teszem veled sincs semmi bajom, csak azt nem értem, hogy lehetet arcod e vitába beleszállni. Bár tudom száz éve haverok vagytok, nem kérem erröl a prezentációt, és ez bizti feljogosit. Látod ebben lehet valami...
-) Trend Boy Hatás
Akkor itt a vége.
megjegyzem nekem sem mindegy ,hogy mp3 vagy waw.
Ha rajtam mulna-és qrva gyors lenne a net-mindig cd minõségben töltenék fel.
Mondjuk az enyém 5 megával "szaladgál" ,de cd minõségre még ez is édeskevés.
Üvd
What about the forests?
Italo Forever !!!!
1 St(art) (8:0)
2 Supernova (3:09)
3 Pressure (4:43)
4 F=M x G (5:56)
5 Fair (10:32)
6 Forget (7:35)
7 Winds (7:12)
8 Consequences (6:44)
9 Exposure (6:00)
10 Quit (8:52)
+ Borító
Italo Forever !!!!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
1 Byt&E (5:40)
2 Reaction (6:30)
3 Soundly Computed (6:32)
4 Discontented (12:12)
5 We Won't Be-long (8:40)
6 Mistery Invaders (7:10)
+ borító
Italo Forever !!!!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Köszi de nem kell a magyarázat, mindent tisztán értek, és részemrõl, megint csak elmondom, semmi bajom veled, csúpán a hozzá állásodat nem értem. Viszont nem feszegetem tovább e témát, mert semmi értelme. Te onnan látod a kéket kéknek, én meg innen látom kéket ugyancsak kéknek, csúpán árnyalatok közt van külömbség.
mp3 vagy wav, wav vagy mp3 ? Nekem nem mindegy...
-) Trend Boy Hatás
beteg ember vagy menj orvoshoz te agyvelõgyulladás
-) Trend Boy Hatás
Tiszteletem továbbra is a Tiéd, a gyüjtömunkámat nagyon-nagyon sokat segítetted és segíted most is.
www.magnokazetta.hu
én is nemsokára megyek haza, telefon már kikapcs.<#smile>#smile>
What about the forests?
nagyon idegesítõ ez fickó, komolyan mondom valmi beteges agynyomás folytán mindegy mivel ,csak szíttsa a balhét, nemhogy inkább a zenével foglalkozna.
huh most iszom egyet<#pias>#pias>
Egy fél percig nem figyelem a fórumot és trendi már meg is megjelenik...
Hé Trend Boy mint írtam privátban ha gondolod nagyon szépen "elmagyarázok" mindent...
Joe nem kell engem "védeni"<#worship>#worship>
What about the forests?
What about the forests?
õ soha semmi elöl nem menekült el és valószinüleg nem is fog,de ha nem kommentálja már a reakciódat az csak is azért lehet, mert lealacsonyodtál az õ szemében teljesen!
õ egy igazi barát és most ,hogy olvastam a hsz-idet azt kell mondjam teljesen igaza is van attol független,hogy Õ tudja én aztán megmondom neki a véleményemet mindig,ha kell erélyesen is!!!
ugyan én nem sokat járok ide a forumra,de mindenki elõtt egy beképzelt valaki lettél
egyszóval leégtél!
fejezd már be nem a te hülyeségeidre kiváncsi ez a forum
menj máshova balhézni
-) Trend Boy Hatás
Ez bírtad magadból kipréselni...
Olvass vissza mennyi scoctch lett idelinkelve és milyen bitráta?
be vagy piálva mi?<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?