A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AeroCool
AeroCool
AeroCool

New Italo Vinyl

AeroCool
AeroCool
Igy igaz, a 220-as aiwa elöször 10.500.- majd 12.000.- HUF volt, jó minõségü magnókazettát alig lehetett kapni de elkértek érte 300-400 pénz egy kilencvenes kromosért.....

www.magnokazetta.hu

Köszönöm mflex!

selgab
carterx
hali! Ezt #16050 hogy kell leszedni,nincs ilyen oldal.
???

DjOldfish
nem, nem italo egy kanadai krimisorozat (TV film) kezdõ zenéje a 70-es évek közepébõl, de azért nagy ott van! Felrakon, de bocs a minõségért!<#nevetes1>

Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"

mflex
Hát igen!
örültem mint majom a farkának amikor megvettem a "pultost" 86-ban ha jól emlékszem.
16 rongy volt!erre viszont jól emlékszem!

What about the forests?

maxhim
Italo?

Italo Forever !!!!

DjOldfish
...azok a boldog szép dalok!!!<#mf2>

Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"

DjOldfish
megvan, de csak kislemez verzió és elég sokat dolgoztam rajta Sound Forge 6-al mégse az igazi<#rinya><#szomoru1>

Ja ja pécsi. Középiskolás éveim elején érintett meg az italo muzsika az akkori divatos testvérosztály bulik alkalmával 85 körül a nevkóban. Aztán jött minden sorban. 220-as aiwa deckek meg a pultos 450-es, másolás agyba - föbe, Késöbb balitek, cd-k a Haluska Imrétöl, jó kis házi és klub-bulik e tárgykörböl. Pár év rádió helyi szinten, majd család DE megmaradt az ITALO! de az nagyon.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Nincs!
Neked gondolom van.

What about the forests?

DjOldfish
mflex: Resonance - Ok. Chicago - van ilyened?

mflex
www.newshot.ru

What about the forests?

mflex
mindjárt megkeresem

What about the forests?

DjOldfish
[/green][/hatalmas][/b]nincs mit Pazo...hajrá Pécs, Italo forever!

Szia mflex! A #15661 sz üzenetben levõ Mike Mareen lemez kicsomagolásához szükséges passwordot kérném Tõled.
Üdv.:selgab
maxhim

Italo Forever !!!!

maxhim
Pedig engem sem szeret itt mindenki<#wink>

Italo Forever !!!!

member01
Nekem sincs semmi bajom,csak egyszerüen nem bírod ki ,hogy ne a tied legyen az utlsó szó!
valami zenét tegyél fel !
ne nekem !másnak!
pl ittvan maxhim csak ugy ontja a zenét,pedig biztos nem könyörögtek neki érte!
mint ahogy másnak sem kell csak felteszik és kész,legyen az linkelt vagy rippelt...
maxhim
1 értek...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

maxhim
Álltalában az emberek amikor elveszitik maguk alatt a talajt, vagy valamin felszivják az agyukat, és az önúralom már csak emlék, akkor szoktak átváltani ilyen stilúsba.
Egyébként meg prezentálni kinek kell, neked? Te lennél egy rádió vagy egy tv, netán egy média bírodalom vezetõje, tulajdomosa? Nekik meg ha kell, van prezentáció. Ha elérted ezt a magaságot, szólj, neked is jár amit szeretnél, addig viszont, örültem hogy láttalak, és itt voltál...<#wink> Egyébkét meg javalom használd mindig a jelszót: Kérném, kéremszépen, stb.

Azért hozzá teszem veled sincs semmi bajom, csak azt nem értem, hogy lehetet arcod e vitába beleszállni. Bár tudom száz éve haverok vagytok, nem kérem erröl a prezentációt, és ez bizti feljogosit. Látod ebben lehet valami...

-) Trend Boy Hatás

mflex
Helyes!
Akkor itt a vége.
megjegyzem nekem sem mindegy ,hogy mp3 vagy waw.
Ha rajtam mulna-és qrva gyors lenne a net-mindig cd minõségben töltenék fel.
Mondjuk az enyém 5 megával "szaladgál" ,de cd minõségre még ez is édeskevés.

Üvd

What about the forests?

maxhim

Italo Forever !!!!

maxhim
Syntech - Atmospheres

1 St(art) (8:0)
2 Supernova (3:09)
3 Pressure (4:43)
4 F=M x G (5:56)
5 Fair (10:32)
6 Forget (7:35)
7 Winds (7:12)
8 Consequences (6:44)
9 Exposure (6:00)
10 Quit (8:52)

+ Borító

Italo Forever !!!!

köszi

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

maxhim
Syntech - By Trial and Error

1 Byt&E (5:40)
2 Reaction (6:30)
3 Soundly Computed (6:32)
4 Discontented (12:12)
5 We Won't Be-long (8:40)
6 Mistery Invaders (7:10)

+ borító

Italo Forever !!!!

member01
Mindjárt megnézem melyik duran tudom neked feltolni...
member01
mindenki ezt szeretné szerintem...<#smile>
skacok abba kéne hagyni eszt az értelmetlen veszekedést és a kivánságokra kéne koncentrálni..

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Mflex!

Köszi de nem kell a magyarázat, mindent tisztán értek, és részemrõl, megint csak elmondom, semmi bajom veled, csúpán a hozzá állásodat nem értem. Viszont nem feszegetem tovább e témát, mert semmi értelme. Te onnan látod a kéket kéknek, én meg innen látom kéket ugyancsak kéknek, csúpán árnyalatok közt van külömbség.

mp3 vagy wav, wav vagy mp3 ? Nekem nem mindegy...

-) Trend Boy Hatás

member01
Még nem látta senki a prezentációt , csak szád jártatod.
beteg ember vagy menj orvoshoz te agyvelõgyulladás
Leégtem,és mivel ? Gyufával, csikkel, vagy mi jó fenével ? Azt hiszem a megállapitásod vissza felé is igaz. Én max csak arra lehetek beképzelt amim van, amit elértem, és ami vagyok. Sajna egyikrõl sincs semmi tudomásod, akkor meg ha lehet, csak ezzek tudatában alkos véleményt. Elõre is köszi. Ya, és ne is haragudj, de nem "link"-ekbõl élek, hanem eredetri cd-ket tudok prezentálni, és azt hiszem ez magától osztályozza is az embert... hogy ez nálad az egyes kategoria, ez már sajna a saját picike véleményed...

-) Trend Boy Hatás

member01
Szevasz Pazo!
Hallom te is pécsi vagy sok italo-val<#eljen>
Köszi a szavakat DjOldfish......
Tiszteletem továbbra is a Tiéd, a gyüjtömunkámat nagyon-nagyon sokat segítetted és segíted most is.

www.magnokazetta.hu

mflex
engem már nem érdekel...
én is nemsokára megyek haza, telefon már kikapcs.<#smile>

What about the forests?

member01
most már értelek!
nagyon idegesítõ ez fickó, komolyan mondom valmi beteges agynyomás folytán mindegy mivel ,csak szíttsa a balhét, nemhogy inkább a zenével foglalkozna.
huh most iszom egyet<#pias>
mflex
Nocsak!
Egy fél percig nem figyelem a fórumot és trendi már meg is megjelenik...

Hé Trend Boy mint írtam privátban ha gondolod nagyon szépen "elmagyarázok" mindent...

Joe nem kell engem "védeni"<#worship>

What about the forests?

mflex
03.hubert kah - the picture.
320kbps 4:50

http://www.silo.ru/dl/files/717922888

What about the forests?

member01
Egyet mondhatok neked én már több mint húsz éve ismerem mflex-et.
õ soha semmi elöl nem menekült el és valószinüleg nem is fog,de ha nem kommentálja már a reakciódat az csak is azért lehet, mert lealacsonyodtál az õ szemében teljesen!
õ egy igazi barát és most ,hogy olvastam a hsz-idet azt kell mondjam teljesen igaza is van attol független,hogy Õ tudja én aztán megmondom neki a véleményemet mindig,ha kell erélyesen is!!!
ugyan én nem sokat járok ide a forumra,de mindenki elõtt egy beképzelt valaki lettél
egyszóval leégtél!
fejezd már be nem a te hülyeségeidre kiváncsi ez a forum
menj máshova balhézni
Duran Duran Albumokat valaki tud felnyomni? silo vagy sendspace rakja ha lehet.thx

Maximum a saját hozzá szólásaid, én nem menekülök ki ebbõl, vagy bármilyen beszélgetésbõl...

-) Trend Boy Hatás

member01
jól van na!
nem ezt akartam félrenyomtam...
<#pias>
mflex
te agyament!<#hehe>
Ez bírtad magadból kipréselni...
Olvass vissza mennyi scoctch lett idelinkelve és milyen bitráta?
be vagy piálva mi?<#nevetes1>

What about the forests?

mflex
<#integet2>

What about the forests?