A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.magnokazetta.hu
Ha sikerül<#mf2>#mf2> akkor feltolok róla 2 verziót amit szintén délelött digiztem be: miami dub mix 5:12 és in full cry mix 7:15
küzdök vele.....
www.magnokazetta.hu
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
v dore - the night 320 instrumental
irjatok sikerül e letölteni???!!!
www.magnokazetta.hu
Most megy felfelé V. Dore - The Night instrumental......bakelitröl digiztem be délelött....talán bejön valakinek....
www.magnokazetta.hu
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
még van vissza 2 szám errõl a lemezrõl, de rendesen tele van tkm a mai feltöltésekkel,holnap de. feltöltöm a maradékot...
most megyek megünneplem a névnapomat<#nyes>#nyes><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#finom>#finom>
Üdv és további szép estét Mindenkinek!<#integet2>#integet2>
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Köszi!
What about the forests?
Elég ha bontod a csatalkozást töltés után, és újra csatlakozol. Így megváltozik az ip-cimed, és megint tölthetsz...
Neked kellett a Fantastique ?
Elég ha bontod a csatalkozást töltés után, és újra csatlakozol. Így megváltozik az ip-cimed, és megint tölthetsz...
Neked kellett a Fantastique ?
Igaz idáig nem is foglalkoztatott a dolog,de hallgatom a Daylight lemezeimet meg a Hipnosist felváltva ma ,aminek ugye a prezentálója Humphrey Robertson meg még sok más szinti zenének...
A lényeg,hogy az egyik válogatást hallgatom és az illetõ Humphrey Robertson néven énekel???
A hangja qrva ismerõs,és kiderül Õ a valamikori Frescolor énekese!
Beszarás... Mindent én sem tudok!
Csak azért írtam ide hátha esetleg más sem tudta ezt...
Legalább én bevallottam vazz...<#nyes>#nyes>
Humphrey Robertson akkor...
és most...
Ez van...
What about the forests?
What about the forests?
Itt pazo......az Oldfish tanit 1-2 dologra ha hazamentem megpróbálok feltenni 1-2 zenét....
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
A cd többi számát most felteszem ,de azét nem semmi a letöltések száma...
04. francesco napoli - balla....balla - medley 2.mp3
Size: 15,14 MB - Downloads: 134
azért ennyire nem olyan jó szvsz..
What about the forests?
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Jobban bejön mint... a többi változat,na kinyögtem.
What about the forests?
Köszönöm a munkád! hála neked.most jöhetne proxion esetleg.320-ban.
thx
Itt még van a lemezen 3 bonus instrumental karakoe party...
ezeket nem tolom fel ,gondolom énekelni nem akarsz, de ha mégis csak akkor ha pródukciót közkincsé teszed itt a fórumon wazzeg!<#nyes>#nyes>
Üdv
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?