A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudnátok segíteni egy Simpson család részben volt egy régebbi zene és azóta nem hagy nyugodni hogy melyik az!Sajna csak olyasmit tuuódok hogy YAMI YAMI YAMI YAMI van benne!!Régebbi szám lehet!Kössz
P.Lion-Happy Children
320kbps 5:58
klikk
What about the forests?
Hipnosis-Pulstar
320kbps 5:55
klikk
What about the forests?
Twins-Ballet Dancer mp3 320k
Mindenkinek szép napot, hiszen szépen sût a nap, és akkor kedvem is jobb...
Azt sziszem ki kell egészitenem tegnapi mondataimat, mert úgy látom, sokan keveredésbe estek. Úgye azt állitottam, hogy érdemes vissza térni a DVD-rõl a régi CD-playerre, ha valaki rendszeresen audió cd-ket hallgat. Én ezt úgy értettem, hogy saját kategoriájában kell ezt értelmezni, másrészt, peddig a büvõs pénztálca ameddig ezt engedi. Olvastam ki milyen komoly, vagy komolytalan szerkezettel rendelkezik, de senki se busúljon, hiszen csak a saját maga kategoriájában kell csak mozognia, gondolom, anyagiak úgy sem engedig a rendszerét fentebbi kategoriákba.
Pl: Ha veszek 500.000.ft-ért egy DVD playert, (ne csodálkozz van ilyen), és úgyancsak 500.000-ért egy sima CD playert (ez is van, nem is egy), akkor 100%, hogy audió lejátszásban, egyszerû gyözelme lesz a CD playernek. Azt kell, hogy mondjam, ez még így logikus is, hiszen mi kerülhet egy egyszerû CD playerbe 500.000ft-ba? Speckó altatrészek amelyeket egyenként teszteltek, külön-külön mindegyik alkatrésze erõsen válogatott, kézzel szerelik össze, és nem elhanyagolható, hány 1000 órát töltöttek el e kifejlesztésével, stb, stb.
Egyébként meg minden hozzá értõ évek ota szónókolja, Audióhoz audió lejátszó, DVD-hez meg DVD lejátszó.
Aki lentebbi kategoriában van, és egyszerû DVD playere van, és van külön CD playere, azok tudják elsõkézbõl, hogy mekkora is a külömbség. Igen, itt sokkal jobban kivehetõ a külömbség!
A témához tartozik az is, hogy minél fentebb lépkedsz a kategoriákban, ez a külömbség adott kategoriákon belül, egyre elenyészöbb lesz, de mindig is ott lesz. (Ajánlatos e témában, bármelyik német sajtot, STEROPLAY, AUDIO BILD, vagy az olasz TUTTO DIGITALE magazinokat böngészni. Mind tesztek vagy össze hasonlitások a fentieket igazolják)
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
pedig ez a szám jól jött volna. Sajnos ez a helyzet az Mflex által feltett Valerie Dore Lp-vel is. Csak a 8. számig sikerült letölteni. Lehet, hogy lassú vagyok...?
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Elõljáróban itt va tõle két szám.Egyszerre töltöttem fel,így két zene van a link alatt:
Vocoderion - Alone In Space &
Vocoderion - Deserted Battlefield
Italo Forever !!!!
Wind67 és Johnlennon köszönöm<#worship>#worship>!
Most aztán rendesen "el vagyok látva" Immortal-al...<#nyes>#nyes>
What about the forests?
Köszi szépen!
Play it loud!!
Szoval... hogy ez mekkora <#nevetes1>#nevetes1>
Szinte latom a szemcses fekete-feher sitalpas embereket kuzdeni a hoviharban <#taps>#taps>
Sose gondoltam hogy ezt a szamot valaha hallom teljes terjedelmeben!
Koszi <#eljen>#eljen>
A ZoneAlarmot kilottem igy mar jon mintha muszaly lenne neki <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>.
hogy lehet a jennifer rush meg laserdance zeneket lehuzni?
ha raklikkelek a download file gombra, ezt irja ki:
Forbidden
You don't have permission to access /2006-09-30/6/215886/03._Laserdance_-_New_Adventure.mp3 on this server.
explorer es opera is ugyanezt adja ki.
koszi!
Ha esetleg megtenné valaki,hogy felteszi ezt a számot vagy egy kicsit többet is
Tõle,nagyon megköszönném.Kazino - Around My Dream!
Köszi!
http://www.mytempdir.com/962817
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
Radio 2000 mixet keresem (Shadows számokat tartalmaz) \"This is The Radio 2000 - Music from The Space\"
klikk
Feltöltésben nincs jártasságom, még csak a SILO volt amit kipróbáltam.
Ezúton kérdezném,hogy Neked van-e:MECO-RETURN OF THE JEDI(Star Wars)EWOK CELEBRATION,ORLANDO RIVA SOUND-FIRE ON THE WATER...256-320-vbr???
Mflex,most olvasom,hogy kellene az "IMMORTALS".
Egy hete jött meg Kanadából a Maxi CD-jük rendelésemre.(3 track)
A gépemre is felraktam,csak a SILO helyett hova lehet és hogyan feltölteni
a legegyszerûbben?<#wave>#wave>
A listádról kinéztem magamnak egy kis finomságot:
91. Laserdance, Koto, Cyber People - Live Show Mix (21:54)
Ezt kérem! (ha ez így mûködik...?!)
Köszönet!
persze az a dvd player amit emlitesz az nem az a kategória amiröl beszéltem.....
én a 8ezertöl induló szegmensre gondoltam, kb 40 ezerig bezárólag....
a Te dvd-d azért keményen szólhat......hallottam már róla.....
www.magnokazetta.hu
max him - japanese girl 320 instrumental 85 5:53
www.magnokazetta.hu
minden kezdet nehéz...most nyok egy pálinka-kólát.....öregapán kerítés-szaggatójából....
abból DjOldfish amiböl neked is küdtem mulkoriban..hely..<#vigyor2>#vigyor2>
www.magnokazetta.hu
http://www.sendspace.com/file/0p2uei
The Immortals - The Ultimate Warlord 1982/320
http://www.speedyshare.com/715931877.html
Csak a WAV peregjen
Del Garrett - Hollywood (I Bring You Heart) 320 1990 3:56
www.magnokazetta.hu
Hipnosis - Pulstar
P Lion - Happy Children a siló miatt nem tudtam leszedni eddig,
és aminek csak a címére emlékszem:
Balett Dancer <#worship>#worship>
na újra próbálom.....
max him - japanese girl 85 instrumental 320
www.magnokazetta.hu