A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, valahogy így: Lassú sebeséggel be a gépbe, wav-ba, majd progival tedd át mp3-ba, ahogy neked szimpi... Itt sokan mondják és joggal, hogy ha már mp3 akkor 320-as legyen... Én is ezt ajánlanám...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Nekem csak a Winrar 2.06-os van. Nem tudnád elküldeni a te winrar 3-s telepítõdet, ha megvan?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Több kérésem, ill. kérdésem is lenne. Leszedtem a Joy Peters és Facts & Fiction albumokat (rar), de utána nem tudtam kibontani (Broken header meg unknown method). Másnál ez nem jött elõ? Ill. olyan zenéket is találtam, ami már idõkorlát miatt törölve lett.
A másik gondom: A silo nekem nem mûxik. Nem tudná valaki feltenni akár a verzend.de-re, akár a speedyshare-re vagy a 4shared.com-ra a következõ zenéket (mindegyik megtalálható, leírom, hogy hol):
Sweet Connection számok (14789 és környéke), Lorraine Mckane-Let the night ... (10944), Bisquet-Rollerboogie (9794), és jó lenne az a 2 rar is ha valakinek meg lenne jól. (Fent van D.Keith lemez is ami kéne, de neki sem álltam leszedni a két rar sikertelensége miatt)
Elõre is köszi!
Röviden talán csak annyi, hogy a direkt mp3-ba történõ grab-elésnél a jitter elmarad, ezér a zenei kép csúszik, stb, stb. Pl. a Cool Edit programmal egy azonos mp3 össze vetést elvégzel, és az egymásra vetitésnél látható egybõl a külömbség... De ha magával a Stanner Ploger Pro pogival össze hasonlitjuk a két filet látható a külömbség számokkal is... Egyszerû körülmények között ez nem mérhetõ, mert mit is nézel, File méret, File cut, stb, stb. Ezek ha jól emlékszem mind a két esetben hasonlók. Maximum a file tartalomra való hasonlitásnál jöhet ki, ez egyszerû körülmények között... (de ezt ne egy egyszerü progival végezd el, mint a Total Commander)
Mondjuk kimaradt az is, hogy a sebesség sem mindegy, sem sima grab-elésnél, se mp3 tömöritésnél. Remélem mindenki tudja a nagyobb sebesség természetesen a minõség rovására megy. Célszerû, és ezt azoknak ajánlom, akik tényleg sokat grab-elnek olyan eszközt beszerezni, aminek szabályozható a sebesége. (Pl😛lextor - Ez itthon is kapható) Megint csak kimutatható a fentiek alapján, hogyha simán 4x-ben és 8x-ban bevitt zene között is (itt wav) van külömbség. Bár azt kell mondanom itt és ettõl lefelé a külömbség elenyészõ, viszont felfelé ciklikusan, és brutálisan a minõség rovására megy a dolog.
Azt is jó, ha mindenki tudja, hogy minden egyszerû cd eszköz olvasása 60 és 75 százalékos közzé tehetõ a letapogatási rátája, de azért picit böveben errõl:
A minden cd eszköz alatt, az értem, hogy otthoni cd lejátszó, Hifi cd lejátszó, cd walkman, cd-rom, cd autorádió, cd-író, tehát minden optikai eszköz ami cd lemezt olvas. Ha holnap alapitok egy céget, és valamilyen cd eszközgyártásaba kezdek, akkor ott van ugye egy szabvány, mit és hogyan kell elérnem, hogy a készülékem megkapja a minösitését. (ISO szabvány)
Nos ezt a szabványt érdemes lenne tanulmányozni, mert már ott le van írva, hogy 65%os olvasási rátával gyárthatom a "szart" ész nélkül! Persze itt a megoldás is csomó drága kütyüre is, miért is drága? Mert biztos lehetsz benne annak nem 65%os, hanem kicsit több lesz a rátája. Álltalában a nagyon komoly cuccok már elérik a 99%-ot is. Ezek a százalékok azért lényegesek, mert minden mást, ami a végtermékig keletkezik, azt maga a cd eszköz elektronikája számolja, potolja, slabilizálja ki. Nos azt hiszem nekem nem a számolásokra, pótlásokra, stb-stb, van szükségem, hanem a normális jelre ami a lemezen van... Persze ez lehet úgy is nézni, maximalista vagyok, és nincs is nagy külömbség, stb, stb. Ez így van! Kinek mi a külömbség, kinek mi a minõség, kinek mi az ami még megéri!
Vissza térve az alap problémához, ez a százalék is befolyásolja mit is teszel be a gépbe, és mibõl is csinálsz majd mp3.mat, vagy mivel dolgozol, az én helyzetemben. Hiszen ha a vágandó dolog felét már elveszitettem fél uton, akkor én már mit akarok ?
Szerintem nem érdemes többet foglalkozni ezzel, mint csak annyit, legyen az embernek egy jó olvasója a gépben, hozzá egy jó progi ami állitható mivel dolgozik (Pl: Lame), és persze legyen egy cucca amin megtudja ezt hallgatni, stb, stb...
A többivel nem érdemes nagyon foglalkozni, mert kicsik a külömbségek, és egyetértek azokkal akiknek nem telik rá, "ennyit nem ér az egész" !
Remélem jól fog mûködni... Mert nem akarok a Rapidért többször fizetni.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Egyrészt szerintem ott kezdödik a dolog, milyen eszközzel is grab-elünk, s az sem lényegtelen milyen programmal. (Bár itt az is lényeges lehet, ki milyen minõségre törekszik)
Sajna elég rég ota foglalkozom ezzel a témával (1992), és vissza emlékezve, annak idején, még az sem volt mindegy, milyen erõs a gép, vagy éppen milyen és mennyi a ram... Ma már ezek az egyszerû problémák eltüntek, és azt kell mondanom, magára ez eszközre (CD-ROM), lehet vissza vezetni a szar, rosszul siketült "munkákat". Igazából a program csak vezérel, és helyesbitési itcr számolásokat írányit, a többi desing, azaz köret...
Én egyébként mindenkinek ajánlom, hogyha mp3-mat készít cd-rõl, akkor azt elöször grab-elje be, és utána konvertálja át. Sajna a két változat között a külömbség kimutatható, de természetesen ez is csak azoknak lényeges, akik minõségre akarnak törekedni. Sajna magam nem tartom sokra az mp3 minõségét, de beismerem az elmúlt 10 évben iszonyú fejlödésen ment kersztül a dolog, és javára legyen írva, ez hasznára is vált...
Természetesen ez csak az én véleményem, ajánlatom <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Sajna sehol nem lelem 😞((
Ha valakinek megvan, és pont feltölteni van ideje.... 😊
Köszi !
(Nem tudtam róla) <#szomoru1>#szomoru1>
Magic Audio Converter allows you to convert audio files between WAV, OGG Vorbis, MP3, MP2, Microsoft ADPCM, WMA, VOX, GSM, G723,G726, a-LAW, u-LAW and other well-known media formats according to your wish. Its user-friendly interface supports both drag & drop and shell operation of Windows Explorer. Most work can be done automatically with a few mouse clicks. You can convert many files in batches regardless of their source formats and target formats.
Features:
* Supporting most popular audio formats: WAV, OGG Vorbis, MP3, MP2, Microsoft ADPCM, WMA, VOX, GSM, G723,G726, a-LAW, u-LAW;
* Fast Conversion Speed: Audio format conversion is performed directly without any temporary files, and thus enables high converting speed and economy of hard disk resource;
* Supporting Batch Conversion: You can convert many files in a batch regardless of their source formats and target formats;
* Supporting Drag & Drop;
More Information
http://www.magic-video-software.com/ac.html
Download
1.75 MB
http://rapidshare.de/files/36414136/Magic.Audio.Converter.v8.2.WinALL.Regged-iNDUCT.rar

http://rapidshare.de/files/28682298/Easy_CD-DA_Extractor_Professional_v10.0.2_Build_1.rar.html
Pass: www.devilived.com
Látom te is itt vagy.
Neked is nagyon köszönöm!
Ezt is megpróbálom.
Rögtöm letöltöm és meg is próbálom.
Keresek egy zenét, szeretem nagyon !(azt a 20mp-s részt a mixben)
Segítsetek lécci !
itt a részlet a mixbõl
Köszi !!
Remélem megy...
Küldöm pill...
Légyszi segíesél még: honnét tudom ezt letölteni?
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
---------------------
Artist...............: Lian Ross
Album................: Say You'll Never
Genre................: Dance
Source...............: CD
Year.................: 2005
Ripper...............: EAC
Codec................: LAME 3.92
Version..............: MPEG 1 Layer III
Quality..............: CBR 192, (avg. bitrate: 192kbps)
Channels.............: Stereo / 44100 hz
Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
Tracklist
1. (00:06:43) Lian Ross - Say You'll Never
2. (00:06:39) Lian Ross - Scratch My Name
3. (00:06:42) Lian Ross - You're My Heart, You're My Soul
4. (00:06:54) Lian Ross - Fantasy
5. (00:05:28) Lian Ross - Saturday Night
6. (00:05:35) Lian Ross - It's Up To You
7. (00:05:46) Lian Ross - Neverending Love
8. (00:06:50) Lian Ross - Do You Wanna Funk
9. (00:05:39) Lian Ross - Say Say Say
10. (00:04:48) Lian Ross - Oh, Want You Tell Me
11. (00:04:19) Lian Ross - Baby I'm Gonna On My Way
12. (00:05:32) Lian Ross - Keep This Feelings
13. (00:03:37) Lian Ross - Fantasy (98 Rap Mix)
Playing Time.........: 01:34:15
Total Size...........: 129,58 MB
http://rapidshare.de/files/36252661/Lian.a.rar.html
http://rapidshare.de/files/36254570/Lian.b.rar.html
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Grabb, Konvertálás, írás, vezérelhetõ olvasás, stb stb
Az mp3 konvertálás teljes részleteséggel állitható..
Téged látlak csak, hogy itt vagy ezért téged kérlek.
Légyszi ajánljál nekem egy olyan programot amellyel CD formátumot át tudok konvertálni MP3-ba.
Lehetõleg egyszerüen kezelhetõt. Ha netán magyar nyelvü volna nem volna baj.
itt a lista
klikk
Én például ezeket is imádom
9. Smells Like Teen Spirit, Nirvana
89. California Dreamin', The Mamas and The Papas
96. Great Balls of Fire, Jerry Lee Lewis
De tudom itt sokan fõleg az italodisco-t szeretik és 'sajnos' majdnem minden stílust talán a country-t és az elvont jazz-t kivéve
ja meg a mujatóst
Berk van Ozden - töl semmi új?!
Jonathan Gable - töl semmi új?!
Mflex? Pécsett "ügyvédeskedsz"??
www.magnokazetta.hu
😊)
ps:na,de az ugyfelek,mit tettek?
ez a helyes kerdes..
:-)
What about the forests?
Ezen a héten + valószínû a jövõ héten a feltöltés nálam "üzemen kivül"...
Bíróságról, bíróságra rohangálok vazz...
Esténként leszek csak!
What about the forests?
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
Italo Forever !!!!
http://www.speedyshare.com/561205249.html
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Tudom ,hogy a magazinról volt szó,de abban a legtöbb zene rock-os...
Nekem nem jönnek be ,azok a zenék...
Akkor lehet, én írtam félreérthetõen ... bocs
What about the forests?