A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom,talán nekem is olyan idióta , "iq light" szinten kellene fogalmaznom,ahogy te szoktál akkor talán megértenéd,hogy eléggé kilógsz innen!
Egyszerûen ember legyen a talpán ,aki kibogózza az irományodnak a lényegét,mikéntjét!
Neked meglenne az OW?(vagy,hogy kell ezt érteni,vagy mi vaaan?)
Ezt majd akkor,hiszem el ha feltöltöd,de mindenképpen vegyél vissza és ne linkelj be ide semmitmondó listákat ,mert az senkit nem érdekel,fõleg engen nem!
mi ez a két dudás szöveg?ááááááááááá értelmetlen az egész xaros irományod!!!!
Fogadj meg egy tanácsot: Akármennyire is öreg vagy ,sosem késõ elkezdeni rendesen megtanulni a magyar nyelvet és ezzel az alapvetõ helyesírási és fogalmazási szokásokat!
Mégis ha lusta vagy hozzá,akkor csak tölts fel zenét, vagy linkelj át,vagy mittudom én,de ne "prezentálj" hózzászólást, mert az qrvára nem megy neked!
Legalábbis nekem ,egyáltalán ne írj többet...nem vagyok rá kiváncsi,ha már vitatkoznom kell ,legalább a másik fél valamennyi értelmi szintet mutassson fel...
What about the forests?
Ha valakinek megvan jobb minõségben, megköszönném.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Dj Funny - Super Disco Vol.8..mp3 (320 Kbs)
Sziminek ajánlva!<#hehe>#hehe>
az olasz oldal ra tedd fel ott hamarabb meg kapod,én tölem bíztos nem
amúgy két dudás,hogy fér meg egy csárdába!!!!!!!!!! ja az érdekek.kulonben
kulon rakta fel, nézz körul....... tudod kötözködni is kell néha..kákán csomot stb............................
Egyébként meg TREND BOY ugy rakta fel, hogy benne vannak a borítók!
What about the forests?
Proxyon - Hypersound Outta Space-(2cd)-2005
track lista:
The Megamix-(24:56)
01 - Space travellers
02 - Space fly
03 - Star ranger
04 - Return of Tarah
05 - Voyage home
06 - Warrior
07 - Mutant's war
08 - Mission Alpha
09 - Beyond the future
10 - Space force
11 - Space hopper-
The Extended Megamix-(46:37)
12 - Space hopper
13 - Space force
14 - Mission Alpha
15 - Beyond the future
16 - Kings of darkness
17 - Mutant's war
18 - Crystal planet
19 - Voyage home
20 - Warrior
21 - Shuttle
22 - Star ranger
23 - Return of Tarah
24 - Atomic city
25 - Space travellers
26 - Space fly
27 - Space guards
28 - Space warriors
29 - Final battle-(The Radio Megamix)
30 - Radio version-(7:12)
CD 2
01 - Star ranger-(5:00)
02 - Space force-(5:44)
03 - Crystal planet-(5:09)
04 - Mission Alpha-(4:35)
05 - Voyage home-(4:58)
06 - Space guards-(6:57)
07 - Mutant's war-(5:03)
08 - Space travellers-(5:18)
09 - King of darkness-(4:33)
10 - Space hopper-(6:14)
11 - Warrior-(4:57)
12 - Space fly-(6:38)
13 - Return of Tarah-(4:50)
14 - Space warriors-(4:50)
15 - Shuttle-(4:01)
borító itt található
http://www.spacesynth.net/Artist/Proxyon/HypersoundOuttaSpace
Szimi, örülök hogy sikerült találnod neked való muzsikát, de szerintem ne légy kicsinyes, meg se állj 1000 ejróig. Prince csak esetleg holnap lesz, mert örülök ha itt a kocsmában aktivizálni tudom magamat.
Érdemes végig nézni(teljes képernyõn),mennyire unottan "nyomja"..<#hehe>#hehe>
http://www.youtube.com/watch?v=gpOghdt-UDk&mode=related&search=
talán a legvégén, látszik rajta ,hogy "végre vége"<#nyes>#nyes>
szét röhögtem magam...
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
Szakít nagyon!!!! a párom elmenekült...kb olyan hangosan teszteltem,mint egy koncerten vazze
A Harmant feltoltam 80%-ra és a subwoofer akkorát kapott mint még soha(JBL HTPS400 1000W!!!!)
komolyan mondom,hogy azt hittem lerepül a fejem...
What about the forests?
What about the forests?
végig néztem egyesével,mégcsak külön -külön sem szerepel az ,hogy obi+wan<#wow3>#wow3>
What about the forests?
Music Of Dance And Sunshine 192-ben
01 Get_Up_Action.mp3
02 Go_Go_Yellow_Screen.mp3
03 Humanity.mp3
04 Dance_To_The_Music.mp3
05 Time.mp3
06 Outside_In_The_Dark.mp3
07 Down_Get_Down.mp3
08 Get_Up_Action_Special_Effects_Mix.mp3
09 Je_Veus_Lamour.mp3
10 In_And_Out_Of_Africa.mp3
11 Jungle_Beat.mp3
12 Get_Up_Action_Remake_2000_Rap_Version.mp3
Size: 98,46MB
http://www.sendspace.com/file/galx3i
Asszem még mûkszik
What about the forests?
ha egyáltalán zenének lehet azt nevezni,szóval a honlapodat,ne reklámozd és fõleg ne itt vazze!
<#banplz>#banplz>
What about the forests?