A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
DjOld üdvözöl mindenkit a fórumon.
Számos komoly eröfeszítést igélylö projecten küzd, dolgozik és ezért maradt távol és marad még pár napig....olyan mint én ha idekerült akkor nehezen szabadul....
Szervezi azt a nosztalgia buli projectet amiröl korábban már tett említést..
az elöbb dumáltam vele telefonon..innen az info.....
www.magnokazetta.hu
Whitney - 17. Same Script, Different Cast (duet with Deborah Cox) (*flac)
http://www.sendspace.com/file/g8i0os
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Azért majd jelezd, hogy a földön ülve olvassam el az árát vagy maradhatok a székemben...
http://rapidshare.com/files/2086190/03._Hypnotix_-_Gamma_Spacelab.ape.html
Miben segíthetek Ura(i)m?
Áááá, nem akarok cinikus lenni ma. Most jöttem a temetõbõl, nincs olyan hangulatom.
A orosz fórumon egyfolytában hálálkodnak, ha veszteségmentesen kapják a zenéket,még borimir sem ugy rakja fel...max 320-ban szokta õ is..
What about the forests?
más
Broller 19734 re válasz
oké...majd a jövö 7 elején idöt szakítok rá.....
www.magnokazetta.hu
a honlapjukon több számuk letölthetõ
csak miért ne legyen meg,ha már meglehetett venni.
What about the forests?
www.magnokazetta.hu
2-5-en vagyunk akiknek a sebbesssége "bírja" a lossless fileokat,ergo igy a többieknek kinszenvedés a letöltése...
javítsatok ki,ha nem igy van,én már azon gondolkoztam,hogy lehet vissza kellene menni 192-re<#hehe>#hehe>
Viccet félre,kedves XTRA99 ha tényleg ez volt a mondandód lényege,erre csak azt tudom mondani,hogy nekem sem volt mindig gyors a netem, de a minõséget kivártam..
Ha félre értettem akkor bocs...
What about the forests?
Shaped Signs
Majd itt közzéteszem ha van valami fejlemény....kb 2 hét....
www.magnokazetta.hu
Egyébként felháborító, hogy itt mennyien gyûjtenek eredeti cuccokat és ebbõl kifolyólag senki nem akar megszabadulni tõlük!<#vigyor4>#vigyor4>
A francba, megint csontra martam...
Neked ez az ominozus elsö lemez milyen formátumban van meg??
Azon mesterkedhetünk hogy esetleg legyen minõségi javulás....
www.magnokazetta.hu
http://rapidshare.com/files/2081729/02._Hypnotix_-_Back_To_The_Future.ape.html
Igaz, át is tértem!
Persze csak Ön után, Mr. Pazo úr...
www.magnokazetta.hu