A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajna nincs meg a Szmuraj magyarul. pedig eskudni mertem volna...<#worship>#worship><#worship>#worship>
Play it loud!!
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
En is ezeken az euro, italo es szinti zeneken nottem fel, amik itt ropkodnek jobbra-balra. Nektek koszonhetoen sok olyan muzsikat talaltam amik eddig csak kazettan voltak meg es mar hosszu ideje kerestem hogy jobb minosegben tudjam elvezni es rengeteg olyanba, amiket ugyan hallottam annak idejen a 80-asokban(pl italo boot mixekbol, radiobol stb) es imadtam de halvany lovesem se volt az eloadorol es/vagy a szam cimerol ( pl: Roy - Destiny Time vagy amit mostanaban rongyosra hallgatok Sisley Ferre - Give Me Your Love is ilyenek).
1-2 szamot mar kertem is itt es ha megvolt valakinek, szinte azonnal fel is varazsoltatok, amiert halas vagyok.
A minosegre se lehet panasza senkinek.
A sajat cdrol valo rippeleseitek 320kbps-ben es az utobbi idoben elharapodzott lossless-ben feszitenek <#wink>#wink>
Kulon elismerest erdemel a sajat bakelitekrol valo szoszoles, ami nem kicsit idoigenyes ha minosegre megy az ember raadasul valoban ritkasagokat gyujthet be igy az egyseru ember halando fia.
Szeretnek koszonetet mondani Mindenkinek aki idot es savszelesseget nem kimelve toljak fel a jobbnal jobb zeneket.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
http://rapidshare.com/files/2417279/04._Valerie.Flac.html
http://rapidshare.com/files/2414021/03._Chinese_Girls.Flac.html
Ha esetleg még nem lett volna
http://rapidshare.com/files/2411556/02._Kisses_Are_The_Doctor_s_Orders.Flac.html
4. Touch In The Night '98 (Original) (*flac)
Na ezzel vége mára, a hiányzó 2 tracket majd holnap küldöm. Megyek haza inni ide már ne gyertek. Jóccakát mindenkinek.
klikk
2. '80 as évek zenéi<#hehe>#hehe>
3. Gothic 3
4. Splinter Cell: Double Agent
5. Neverwinter Nights 2
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. World of Warcraft
8. Football Manager
9. XBOX360
10. PSP
What about the forests?
Bocs,de csak így van meg
www.magnokazetta.hu
vinyl :
N+M the Lady Rappers - School Rap 3:51 ironic version
1986 bakelit valogatas b/2
Die Neue Cream Of Pop 1986 PolyGram
itt 320
www.magnokazetta.hu
Na bevacsiztunk, mozdulni sem bírunk, hanyatt fekve kezdünk a lányommal ország-városozni....
....story...multkor tárgyként j betüvel a jégeresüveget irta
jó mi.....
www.magnokazetta.hu
04-Mc Miker G. & DJ Seven Holiday Rap 6'20 (320)