A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A feltöltés, ugy müködik, hogy pl erre a szerverre http://rapidshare.com/
feltöltöd, akkor kapsz egy linket, amit a HSZ ablak található URL beszúrására klikk és oda bemásolod kétszer vagy átnevezed...
What about the forests?
Új vagyok a fórumban,tegnap regisztráltam.
71-es születésû"öreg Italo-rajongó"vagyok.
Elég nagy gyûjteményem van a 80-as évek zenéibõl és klipjeibõl.
Kérjetek nyugodtan!(Bár még nem tudom,hogy is megy ez a felrakás)
Amit én keresek:Girly-Working girl(Bobby O.szerzemény)
Baltimora-Woody Boogie
Coccobello-Coccobello
??????????-Kyokushinkay induló
ALPHAWILLE-IAQ
WAV 1411K
http://rapidshare.com/files/3024029/01._IAO.rar.html
What about the forests?
Nem baj, ha ma is elbaxod párszor<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Pedig elég ha ilyen ritkaságok "ugranak fel" vmelyik szerverre!
idézet :
Retro Disco Koktél (Retro Records)
24 eredeti és hamísithatatlan disco sláger egy lemezen. A Retro Disco Koktél elnevezés alatt élvezhetjük a 80’s évek európai discozenéit olyan dalokkal, és összeállításban, melyek nemcsak nosztalgiázáshoz, a korszakba való bepillantáshoz, de bulizáshoz is zseniálisan megfelelnek.
2006-11-05
Disco esszencia 3 blokkban, olyan világsztárokkal, mint a Saragossa Band, Ottawan, a Joy, a Goombay Dance Band, a Gibson Brothers, Fancy, Boytronic, Amanda Lear, Afric Simone, Eddy Grant. Most elõször szerepelnek itthon válogatásalbumon olyan, rádiók által mai napig sûrûn játszott slágerek, mint a „Love is int he Air”, a „Love me, forever love me”, a „Zorba” (dance verzóban) a „One night in Bangkok”, az „In Zaire”,a „Buona Sera Ciao ciao”, mely a 80’s discorajongók igazi kedvence, vagy a Joy „Valerie” címû örökzöldje, de ezen az albumon hallható elõször a „Kincs, ami nincs” címû Bud Spencer - Terence Hill film slágere, a „Movin’ Cruisin’ „ .
Külön érdekesség a 2 Bonus lassabb hangvételû dal a CD végén: a „Házibuli” c. film eredeti betétdala, a „Reality”, valamint az örökzöld „Besame Mucho”, illetve a 2 újdonság track: Patty Ryan feat. Systems in Blue (a Dieter Bohlen-féle Blue System mai néven) vadiúj felvétele valamint egy új hazai formáció, a Disco Service bemutatkozó, igazi dallamos újdonsága. Amely maximálisan a retro-ról szól, és elõrevetíti a csapat tavasszal megjelenõ albumát, amellyel teljes egészében visszahozzák majd a disco mûfaját! Jövõre tehát egy újabb honi csapat felbukkanása várható. Akinek ez nem lenne elég, megemlítem, hogy minden CD más-más UV szívószállal kapható. Discoról van szó vagy mi a bánat, nem?😊 A korong remek darab, szinte folytatásért kiált.
Tracklista:
Nosztalgia Koktél
1. Retro Intro
2. Joy – Touch by Touch
3. Goombay Dance Band – Eldorado
4. Ottawan – D.I.S.C.O.
5. John Paul Young – Love is in the Air
6. Murray Head – One night in Bangkok
7. Johnny Wakelin – In Zaire
Napfény Koktél
8. The Oceans (La Bionda) – Movin’ Cruisin’ (A „Kincs, ami nincs”c.filmbõl)
9. Saragossa Band – Agadou (new latino version)
10. Eddy Grant – Gimme hope Jo’Anna
11. Afric Simone – Hafanana
12. Gibson Brothers – Megamix
13. La Compagne Creole – A.I.É.
14. Themby – Forever Love me
15. Greek Party Company – Zorba (the dance mix)
80’s Eurodisco Koktél
16. Amanda Lear – Follow Me (Remix)
17. Boytronic – I will Survive
18. Patty Ryan – Stay with me tonight (maxi cut)
19. Joy – Valerie
20. Fancy – Bolero (Hold me in Your arms again)
21. Mauro – Buona Sera Ciao Ciao
Love Koktél
22. Richard Sanderson – Reality (A „Házibuli”c.film örökzöld betétdala)
23. Los Panchos – Besame Mucho
Fresh Disco Koktél
24. Patty Ryan featuring Systems in Blue – Should I Stay, Should I go
Disco Service – A party most indul (short radio version)
www.magnokazetta.hu
alphaville - the jet set demo!! 84 320
...két kávé között felugrott....
www.magnokazetta.hu
Vagy tévedek. Na. Lehet anyázni<#gunyos1>#gunyos1>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
WAV
http://rapidshare.com/files/2976433/BABY_S_GANG.HQ-JAPANESE_BOY.rar.html
What about the forests?
italo jöhet minden mennyiségben
italo jöhet minden mennyiségben
ITT A RADIORAMA
ALIENS 2 6:20
wav
http://rapidshare.com/files/2965387/RADIORAMA.HQ-Aliens_2.rar.html
What about the forests?
Na jó éjt neked, SZIA!
What about the forests?
Rémálmaim lesznek tõled.<#hehe>#hehe>
A Kriszti már olyan hisztis ,hogy haza sem merek menni,a Dia meg új autót akar ,én már ezt nem bírom vazze...
Na további szép estét akkor HAZEL DEANT veszek, ha kapok..
Sziasztok...
What about the forests?
What about the forests?
Ha találsz HAZEL DEAN CD vegyél má' vagy 20db-ot<#hehe>#hehe>
What about the forests?
Jaaaa,az a szar thorens, holnap elnyomom a vásárba,egy 5000-ért, hátha jön valaki hülye és elviszi...<#hehe>#hehe>
What about the forests?
mostmár vége lehetne a .....2n a táncos müsorozásnak, mert a nejem nézi, nekem meg már fáj a szemem a netezéstöl.....
www.magnokazetta.hu
vigyázz a lemezjátszómra,mert az életeddel játszol kicsicsira<#mf2>#mf2>
What about the forests?
What about the forests?