112171
-
Nálunk vajh mért nem lehet összehozni??
Ez jó és helyén való kérdés,igény azt gondolom volna rá,én egy hasonló bulira biztosan elmennék! -
És persze mindennek az ellentéte.Ahol még a zene sem playback.
Thomas A -
Na de Lian Ross és C.C.Catch eredeti éneklése mellett megnézhetjük a tátikavitézt is:(((((,elég ha a száját, a hangot és a mikrofont figyeljük.Mintha azt sem tudná hol van.
Fancy -
Nos,gondolom erre a kérdésre igazából nem kérsz választ.Aki egy két évet eltölt a médiában,vagy azok között,akik az éppen aktuális zenei közizlést befolyásolják,alakitják,tudja a választ. -
Az a privi, amit el sem küldtem? Ja, avagy ez a hsz-od ment rossz címre?
-
wmallas #104873 Le a kalappal a Litvánok előtt ha ezt összehozták... Márpedig erősen úgy néz ki,, nekik részük lehetett ebben...:) Kaunas-Vilnius:2 helyszínen nyomták a legjobbak:Lian Ross,Savage,Fancy,Thomas Anders...Silent Circle,C.C.Catch,Alphaville. Nálunk vajh mért nem lehet összehozni??
-
ABBA - The Day Before You Came (1982) <legjobb verzió
>
-
Telex - Voice (1984)
-
S'Express - Theme from S'Express (1988)
-
Szerencsémre egész hamar..szerencsétlenségemre meg a privid egész rossz címre ment vele..
Remélem ha a '88-as Beat Dis vinylripjét küldöd, az már legalább ide is ér szerencsémre
-
Akkor már inkább így... Szerencsédre egész hamar meglett, nem kellett sokáig létráznom. 
-
És ha már jó mixek is előkerültek, jöhet egy Zef féle stílus is 
Bomb The Bass • Beat Dis ►( Live 1988)
-
Nincs ezzel olyan nagy gáz. Nálam ugyanez így szól 
Mellék(hang)hatások és következményeit illetően keresse fel helyi zeneszakiját
-
Huha,emlékszem a második előadóra mennyit buliztunk anno:)))))))) -
Ez esetben szóljon ma este csak neked egy rakás világsztár (spoiler alatt felsorolva)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robert "Kool" Bell (Kool & the Gang) Bono (U2) Pete Briquette (The Boomtown Rats) Adam Clayton (U2) Phil Collins (Genesis and solo artist) Chris Cross (Ultravox) Simon Crowe (The Boomtown Rats) Sara Dallin (Bananarama) Siobhan Fahey (Bananarama) Johnny Fingers (The Boomtown Rats) Bob Geldof (The Boomtown Rats) Boy George (Culture Club) Glenn Gregory (Heaven 17) Tony Hadley (Spandau Ballet) John Keeble (Spandau Ballet) Gary Kemp (Spandau Ballet) Martin Kemp (Spandau Ballet) Simon Le Bon (Duran Duran) Marilyn George Michael (Wham!) Jon Moss (Culture Club) Steve Norman (Spandau Ballet) Rick Parfitt (Status Quo) Nick Rhodes (Duran Duran) Francis Rossi (Status Quo) Sting (The Police and solo artist) Andy Taylor (Duran Duran) James "J.T." Taylor (Kool & the Gang) John Taylor (Duran Duran) Roger Taylor (Duran Duran) Dennis Thomas (Kool & the Gang) Midge Ure (Ultravox) Martyn Ware (Heaven 17) Jody Watley Paul Weller (The Style Council) Keren Woodward (Bananarama) and last but not least Paul Young
Band Aid - Do they know it's christmas - 1984
És ha még mindig nem vidultál fel, Dévényi Tibi bát és B.Tóth papát rávettem egy közös éneklésre is
csak a te kedvedért..(ez is spoileres, mert nem kor kompatibilis, bár kicsit dilis..vagyis bulis..)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.24. 18:29:57 -
Úútálom a Karácsonyt:((
No amíg nem kapom meg az adásfile-t.....
Music story 2017.12.22.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2017.12.24. 17:55:57 -
Boldog Karácsonyt Tagok! -

-
-
Ezt a mixet "first time" péntek este hallottam, Walla Sanyiék pörgették,
Chicago Top Medley
-
mfn #104857 Mintha ezer éves kazettáról vagy szalagról vették volna fel.Elmennek az oldalak!Chris Sunday,Joe Car,Mono Band stb. mind hibássak!De a képem alatt ott vannak a linkek meghallgathatod! -
ItaloMucsacso70 #104856 Melyik zene hibás neked?
Én nem vetem idáig észre semelyiknél hibát.
Az enyémek se netesek.
Ellenőrizném.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.12.24. 11:26:37 -
mfn #104855 A New Italo oldalon szó esett az Italo & Euro Lost legends című cd sorozatról.Vagy inkább ahogy én mondanám az Italo Disco Lost Qualitys
Én 2 cd-t vettem meg a sorozatból.Ami feltünt az az,hogy az Euro sorozat kevesebb hibás felvételt tartalmaz.Én biztos nem fogok többé 1 darabot se venni ebből a sorozatból.Bár én nem értek ezekhez a Torrent letőltésekhez,de valakit majd megkérek hogy tőltse le nekem a minőség ellenőrzése végett.
Ha a bakelit kiadásokra is ezeket a minőségeket tették rá akkor csak gratulálni tudok Sergey-éknek!
Chris Sunday - Hurricane Lady
Joe Car - Dancing Dode
-
wmallas #104854 Erre a bulira egyszer a tiszteletemet tenném... 
-
Ez tényleg jó lehetett..jó hangulat, jó zenék..
Ha engem is meghívtak volna a műsorba mint zeneszakit ki bármire időt szakít
én olyan ritka 20 dalos zenei cédét vittem volna magammal, hogy még a legnagyobb lemezgyűjtők szeme is kikerekedett volna..
imho..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
..és ide a bökőt, hogy minimum 90%-át itt is mindenki ismerte egykoron
Sőt a 17. track-et még a Queen is feldolgozta..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.12.23. 19:33:37 -
mfn #104852
Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone
The S Sense - No Time For Losers
Gentle Kick - Stay By You Tonight
Two Man Sound - Charlie Brown
Showaddywaddy - Pretty Little Angel Eyes
Flo Astaire - Monkey Monkey (Extended Vocal Remix)
Claudia T - Fatal Destination
Aleph - Big Brother
Topaz - Magic Nights
-
Irok a Hajcsernek küldje át a műsort nekem.Azokat is el szokta küldeni amikben én vendégszerepeltem,gondolom ezt is át tudja majd ünnepek után. -
Aki kedveli az italo-disco stílust,és erről lemaradt,az sajnálhatja!
Én éppen dolgoztam is a gépen,így aztán cirka 0.40-ig hallgattam a műsort,igazán szórakoztató volt.
Nagyszerű zenéket játszottak a fiúk,és L.Zoltán ízes tájszólása egy külön élmény volt!
A műsor házigazdájának pedig jár a maximális elismerésem,mert a műsort olyan mederbe terelte már az elejétől,hogy tényleg a meghívott vendégeké volt a főszerep minden értelemben,ahogy azt reméltem.
(itt) egy kis visszatekintés. -
Ja, amikor én próbáltam, akkor sz@rt sem csinált ez a tóttarisznya... 
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.12.23. 10:47:32 -
Tegnap reggel még voltak gondok az oldallal, de már hallom rendeződtek 
Én lemaradtam a céges bulink miatt, de remélem kolléga intézkedik majd ez ügyben is..(hallasz, wmallas?
)
-
Hallgatom,a kezdés Jessica - Chinese Magic jó választás volt!
Éppen te dumálsz a new-italo stílusról!
Poptarisznya -
Megunhatatlan klasszikus
-
mfn #104845 Ugorjunk vissza pontosan 30 évet és hallgassuk meg az akkori hazai DJ-k által megszavazott Nr 1.-t 
BadBoysBlue-ComeBackAndStay -
Promesse - Encore plus vite (italo disco, France 1987)
-
Paul Sharada - Dancing All The Night (1985)
-
Micsoda buli 
-
Örök hálám
-
BELEFÉR 
-
wmallas #104839 Megoldjuk valahogy neked....:) -
Ricchi e Poveri - Cosa Sei (1983)
Christiano Minellono olasz szövegét magyarra Vándor Kálmán költötte át.
Payer András - Áruld el (Cosa Sei) 1984.