A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pá Mindenkinek.
Ui: keressétek a zenéket ezerrel<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Hát az kemény dió... Sok sikert neki.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Ja, és gratula a szép munkádhoz.Teccik.A nagyobbik fiam (14)biológia szakon akar továbbtanulni a Radnótiban, ahová 200 túljelentkezõbõl 15 embert vesznek fel...
Nagyon cool muzsika. 192-ben meg van:-(
Érdekel az elérhetõsége és reméelm jó minõségû anyagot hoz.
a külföldi partnerekkel is.Viszonylag elérhetõ az ára.Én kisebb szakaszokra bontom (2-3 lemez)a rendelést.Néhány hét vagy hónap és elõbb-utóbb megjön a lemez.
De én megbízás alapján,itt nálunk erre szakosodott importõrrel kérem a CD-ket.
A múltkor ajánlottam a "UNIDISC" oldalt,mostmár müxik.
Meg érdemes böngészni a "MELODY MAKER" honlapját is.
Mi a baj a privát üzivel? Korábban símán tudtam bele írni!
Most meg nem enged írni.<#falbav>#falbav><#violent>#violent>
EZERT MENT 3X :D
What about the forests?
Mi a túró ez? Olvasni tudom, írni nem.<#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
kitalal valami,hosszabb limitet..
What about the forests?
Avagy egy múltkori szitú -- az elvetemült be akarta adni nekem hogy ha a divix - et hdmi kimeneten keresztül nézi akkor jó a kép a nagy elcédén....dööbb -- mármint a tömörítés nem látszik....
meg akartak már "univerziádés" távírányítót is -- ezt biztos olimpián használják.....
csá mindenkinek, 2 nap sztahanov jön -- ahogy Mflex mondaná
www.magnokazetta.hu
Azért személy szerint én egy-egy számnak még 192 k-ban is tudok örülni!