A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne mellébeszélj, hanem inkább mondd vagy meséld el hogy tetszett a Crazy..
(láttam amikor leszedted, kár is tagadni<#nyes>#nyes>)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.14. 20:39:45
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Hálám jeléül belehallgathatsz milyen Vocal Verziót hallgatok éppen egy barátom válogatás cd-jéről<#eljen>#eljen>
Természetesen a 80-as évekből.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.14. 18:45:02
Kérdésem annyi lenne, hogy a Das Omen (Teil1) hasonló verzióban (vagy egyéb verzióban) nincsen é meg véletlenül?
Nekem a 7 perces (original) lett rögzítve kazira még anno..
Érdekes, hogy milyen feledékeny az ember: egyik kedvencem volt valaha, rongyosra is hallgattuk rendesen a kazit,
de valamiért elfeledkeztem róla és azóta sem szereztem még be sehonnan jóban...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Talán ez már a szenilitás első jele..<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.14. 17:13:02
Persze eztán, hogy a régi jó "kattints ha tudni akarod mi ez" trükköt bevetetted, így már többen fogják<#hehe>#hehe>
(..tudom, tudom ne is mondd: te nem vagy irigy mint egyesek...)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.14. 16:57:56
imo :) science fiction is science fact
imo :) science fiction is science fact
Harry Nilsson - Everybody's Talkin'
Yello - Call It Love (Razormaid Mix)
Szánti Judit - Fabulous Lover
Sokan a Boney M.-től is ismerik, de ez most a Baby's Gang és a Happy Song<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.12. 20:23:53
http://www14.zippyshare.com/v/FjKVjCWr/file.html
Broken Dreams - Broken Dreams
MR Freaky - May Day Love
New Order - True Faith
Executive - Executive Dance
A dombon ülő vadászkutyát sem érdekli egy vadidegen rippje<#hehe>#hehe>
Kedves tőled, hogy csak azért mert kedvelem az italo stílust (is)
már mindjárt a kiadott összes diszkó zenét ismernem kell<#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor><#worship>#worship>
De sajnos (szerencsére?) ez nem így van..
Nagyon jó amit csinálsz,ez több mint amatőr munka. <#integet2>#integet2>
ItaloDisco4Ever !
Ezek egy mixelő progival készültek,de első alkalmakkor én is csak ollózva próbálkoztam.
Pontos illesztéssel egyszerűbb dolgokat meg is lehet valósítani, mint pl. egy vocal és egy instrumentál mixe.
Az én mixelőm sem tud sokkal többet, de itt már egymásra lehet csúsztatni két zenét, vagy lehet rátenni hang effektet.
Aki hangsávokra letudja bontani a zenét, az tud nagyon komoly mixet készíteni.
Én sajnos nem tudok, amit én csinálok az teljesen amatőr szint, hozzá jön még a nagy türelem, és ötletek.
A max mix remixek úgy készültek,hogy kiollóztam az említett mixekből a kiválasztott zenét ,és összeraktam az
eredeti verzióval, hogy legyen rendes eleje, és vége. De itt már ollózni nem szabad. Erre jó egy kis mixelő progi.
Persze ez is majdnem illesztés,csak egy fél ütemnyi összecsúsztatás van, mert így pontosabb, és néha van
egy egy hang, ami fél ütemet előrébb van mint az ütem.
A másik nehézség még, hogy első lépés a mixelés előtt be kell állítani egyenlő hangerőre,és hangszínre
a két összemixelendő zenét. Az is jó kis játék.
Gyakorlással, kísérletezgetésekkel lehet eljutni erre a szintre.
Valakinek pár nap, valakinek hetek hónapok, nekem is inkább hónapok voltak.
Mostanában egyszerűbb dolgokat csinálok, olyan zenék amelyek nagyon ritkák,vagy nem is léteznek rövid
verzióban, azokból próbálok rövidebb rádió verzió szerű ,rövid változatokat csinálni.
Pl. Laserdance, Patrick Cowley ,de nem rég volt fent itt a Stainless Steal - Can Can 70s évek végi disco
verzióban, ami több mint 14 perces. Abból csináltam egy 4.16-os kis remixet, persze nem csak fogtam és lekevertem,
hanem az elejét meg a végét összehoztam úgy,hogy arányaiban több vokál legyen benne, és a vége rendes
csattanós legyen, ahogy az eredeti is.
Anno úgy cirka 11 e. ft-ért vettem ezt a Bobby Orlando soralbumot,láthatod most mennyit ér.
Bennem van annyi betyárbecsület ,az itt csak sunnyogó link vadászokkal ,töltikézőkkel ellentétben,akik semmit nem tesznek hozzá a fórumhoz csak viszik a megosztott zenéid ,hogy majd jelzem,és dobok egy köszit,ha olyat raksz fel ami engem is érdekel,nehéz dolgod lesz 😊)) .
ItaloDisco4Ever !
Egy másik lemez ahol szintén a "B" oldalon a sokkal jobb zene,ahogy azt a kommentelő is megjegyzi.
"B1" (Heart to Heart) Rick Layne
ItaloDisco4Ever !
Anno még én kértem engedélyt Lacitól Van der Koy barátomnak hogy ezt a mixek feltehessék a youtube-ra.
Úgy volt hogy a képen látható magyar - Lengyel barátságra hajazó illusztrációval kerül fel , de úgy látszik a videóban látható jobban tetszett nekik.
Én meg nem vitattam úgy is a zene a lényeg.
Van még jó pár figyelemre méltó alkotása Allada barátomnak ahogy a képen is látszik pár belőle.<#eljen>#eljen>

Aktuálisan a megjelenés idején megvolt nekem ez az egyébként tényleg nagyon jó Elvin dal.
ItaloDisco4Ever !
A kétség azért volt mert Joy Peters másik nagy slágere is,egy általam azelőtt sosem halott special remix-ben,felkerült erre a
CD kiadványra (track5).
Egyébként ki nem állom a YT-os kontár maszek mixeket,falra mászok tőlük,de vannak üde kivételek,mint pld. fórumtársunk a mixmester Allada munkái.
Akik nem tudnák miről beszélek,indítsák el és hallgassák végig a videót,érdemes.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.02.12. 14:14:56
ItaloDisco4Ever !
Szerintem egyiken sem.
Kb 3 perc alatt vágtam az instru elejét a dalhoz.
Ismerős lett?
Nem szórakoztam most sokat vele lehetett volna sokkla pontosabb is.
De az elmélet az ez.
Joy Peters - One Night In Love.wav
Igy születnek kb a legendás soha be nem szerezhető ritka verziók mint PL ez is. <#nyes>#nyes>
Taktusról taktusra összeraktam ugyan így 4 verzióból magamnak! <#nevetes1>#nevetes1>
Elvin - You Set My Heart On Fire
ItaloDisco4Ever !
Majd ha valamikor legközelebb benézz a fórumra,elárulhatná nekem Joy Peters dalát ezzel a hosszabb intróval milyen kiadványon szerezte.
ItaloDisco4Ever !
Egy a probléma .
Ez a ripp nem az én munkám. <#wink>#wink>
Igy a lőtéri kutyát nem érdekli hogy ki hogyan cseszi el adott lemezének a digitalizálását.
Amiket leírtál mind valós, és igazad van benne, én ilyen hibákat biztos nem vétek. <#nyes>#nyes>
Az meg hogy Grant Miller In The Rain zenéje számodra újdonság őszintén meglepett.
Bár az is igaz volt itt már olyan is aki Hank Shostak – Don't Tell Me-jére pislogott egy nagyot. <#wow1>#wow1><#taps>#taps>
Holly Johnson - Americanos (The Perfect Taco Mix)
Megy is a listámra<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.11. 19:54:58
-Ordinary Town
-Will You Be There
Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2017.02.11. 19:53:18
Nagy kedvencem még ma is<#eljen>#eljen>
Csak a WAV peregjen