A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán rájöttem, hogy nem.😊
PSN ID: Lord_Mortanius
Szimi honnan a francból tudtad, hogy alkoholizálni voltam ?
Mike Oldfield (Roger Chapman)-Shadow On The Wall(1983)WAV/5'07
http://italo.bitmax.hu/sound/Mike_Oldfield_(Roger_Chapman)-Shadow_On_The_Wall(1983).wav
Igaz semmi köze Humphrey Robertson -hoz, de ismeritek esetleg Johan Timman nevû szintimágust (utazás a testben lemez)? (vagy csak az általános bandák jöhetnek számításba)

Csak a WAV peregjen
elsõre grat<#eljen>#eljen>
What about the forests?
What about the forests?
pl klikk ide,kitallózod, majd click here uploading, aztán vársz ,amíg feltöltödik(mutatja), a végén kidob egy linket,az kimásolod,majd ide az URL BESZÚRÁSA ablakra klikk és bemásolod 2x vagy átnevezed...
ennyi
What about the forests?
Sajnos nem tudom a menetét.
What about the forests?
Gary Numan - Cars
Ez se rossz.
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Szerencsére az egész CD megvan(JOE), wazze lesz mit feltolnom a nagy készülõdések közepette<#fejvakaras>#fejvakaras>
What about the forests?
Buggles - video killed the radio star
Most ezt nyomatom ezerrel.
8kbps mono,igy kapod wazze, valamiállatkirálykibaxottcoolahogy szól<#mf1>#mf1>
What about the forests?
What about the forests?
Légyszi ,ha tudsz inkább a speedy-t favorizáld...
Köszi
What about the forests?
Köszi
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Mike Oldfield - The Complete Tbular Bells l Tubular Bells III l 2003
1. The Source Of Secrets l 320 HQ (*m4a)
Köszi
na tényleg léptem...
What about the forests?
Ja MARI neked is...
csáó
What about the forests?
Enigmát halgatok most elég meditálos ,Enigma - The Rivers Of Belief (The Returning Silence)
Szopunk, mint állat:-))))))))))))))))))))