A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Claud
A mandarint jobban szeretem, mint a kivit<#hehe>

Szimistyle
Még felnyomok egy kúúúl zenét.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Nem érzed?????? :-))))))))))))<#fejvakaras><#fejvakaras><#love11><#love11>
Azon vagyok Marcsi, de a skacok szó nélkül elmentek aludni:-( Sajna nekem is kell, mert korán kelek:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
nem érzem,látom és le is töltöm és köszi!!!ja és csináljunk már több hsz-t mrt igy nem jó az oldal

Szimistyle
Claud Sandra van valami kivi?<#hehe><#hehe>

Szimistyle
Marcsi érzed, hogy egy hete csak neked nyomom<#hehe><#hehe><#hehe>
ezzel vége is... ennek a doppel disk-nek.
Modern 80's - The Best Of Discopop - Disc 2 l 1998 l 320 HQ (AAC)
20. Stacey Q. - Two Of Hearts

Szimistyle
Wazze, olyat írtál, hogy kivágta az admin<#hehe><#hehe>

mari68
<#nevetes1><#taps><#nevetes1><#taps><#taps><#kocsog><#kocsog>ne ilyen csunyán hanem "népmûvészeti agyagedény"másÍ:amugy az EDDA Albumoknak az oldal ciméért sirtam amit alex irt és én kértem hogy irja le hol vannak és nem válaszolt szal érted!!!

Claud
Wazze! Hova lett az elõzõ hsz-em?<#nemtudom>

Claud
-----------------------------------------------------------------------------------------------
\sandra - 1989 - around my heart (5'' cd single)(320 kbps)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Around My Heart (5'' CD Single)
Around My Heart (5'' CD Single)
01 - Sandra - Around My Heart (Single Version)
02 - Sandra - Around My Heart (Extended Version)
03 - Sandra - Around My Drums (Instrumental)
http://www.speedyshare.com/803857777.html

Szimistyle
Keresem: David Lyme - Bye Bye Mi Amor (6 perc x másodperces verzió) 320-ban, vagy fölötte.

Szimistyle
Na majd én folytatom.... a picsába, Mari így akarta, csak beragadt a billentyûzete... De nem baj kisköcsög, mert amíg nyomod a f@szságaidat, addig is elsõ helyre lököd a 80-as fórumot.

mari68
Ide figyelj nincs gyerek szobád???Ja van akkor ott szorakozz,de van más ötletem is a kutyáddal is csinálhatod huzzzzzzzzzzzzz el a PICS.........!!!!!!

mflex
FULLFAX!
MENJ MAR A PI..BA!

What about the forests?

Szimistyle
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Szimistyle
Ááá, ne tedd. Majd meglesz az:-))))))))))

Szimistyle
Modern 80's - The Best Of Discopop - Disc 2 l 1998 l 320 HQ (AAC)
19. Sydney Youngblood - If Only I Could

yazoo
Mára elmentem. Sziasztok.

Yazoo

mflex
SZIMI!
WAZZE,AHHOZ FEL KELLENE KELNEM AZ AGYBOL ES ODA ULNI
A PC-HEZ.:-)

What about the forests?

Szimistyle
Jól van Wazze, akkor nyomjad. Kár, hogy nem nyomsz zenét...

yazoo
Ok. Nem kifejezetten érdekel, majd leszokik.

Yazoo

mflex
SZIMI!
MOBILROL,NEM TUDOK
PÜ-T KÜLDENI,DE TAKARITOK WAZZE:-)

What about the forests?

Szimistyle
Szia Sandra, hogy vagy? <#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
SZIMI!
MOBILROL,NEM TUDOK
PÜ-T KÜLDENI,DE TAKARITOK WAZZE:-)

What about the forests?

Szimistyle
Oh yeah...

Claud
Jó estét! Ha nem unjátok még hoztam még egy Sandra maxit:

\sandra - 1988 - stop for a minute (12'' vinyl maxi)(320kbps)\
01 - Sandra - Stop For A Minute (Extended Version)
02 - Sandra - Stop For A Minute
03 - Sandra - Two Lovers Tonight
http://www.speedyshare.com/871343548.html

Szimistyle
Figyi, ez a 50centes gyerek, vagy bandája. Hagyd a csába... Csak próbálkozik a kis köcsög.

yazoo
"Az iTunes számos zenei formátumot támogat, beleértve: Advanced Audio Coding (Továbbfejlesztett Audió Kódolás)- röviden AAC formátumot is. Az AAC audió formátum (az MPEG-4 specifikáció része) kiváló hangminõséget biztosít és tökéletes kódolás az Internet szempontjából is. AAC formátum kisebb méretet eredményez, mint más régebbi formátumok, mint például az MP3 (amit az iTunes természetesen továbbra is támogat), miközben a hangminõség vetekszik a tömörítetlen audió CD minõségével. Szakértõk sem tudták megkülönböztetni a 128 kbps (sztereó) AAC eljárással kódolt zenét az eredeti tömörítetlen zenétõl. Mindössze az iTunes-ra és a QuickTime-ra van tehát szüksége, és máris szólhat a zene!"

Hú wazze! Ez nem semmi.

Yazoo

mflex
ker😄ANNY KEITH-KEEP ON
WAV

What about the forests?

yazoo
Hali! Mi ez a 250 mb-os szösszenet?

Yazoo

mflex
Ker: SAMMY ALLEN-SLAVE TO LOVE
WAV
KÖCCE ALTER DAVE-T.

What about the forests?

yazoo
Most már értem, vagyis akkorát koppant, hogy beszakította a fejem.

Yazoo

yazoo
"Az iTunes zenedoboz, az Apple egyik legsikeresebb terméke továbbra is a legegyszerûbb útja a zenék kezelésének, megosztásának, CD-re írásának és iPod lejátszóval történõ szinkronizálásnak."

Yazoo

Jó estéjt kívánok mindenkinek itt egy újabb sláger

http://www.speedyshare.com/687222762.html

<#nyes>
mflex
Hej Televanatokom,memj verd ki mashol vazze!
:-)

What about the forests?

Szimistyle
Keresem: Ice MC - Think about the way (dj dynamite z103.5 remix) 320 min...
Odabaszarint...

Szimistyle
Várj segítek: iTunes
Én ezzel tom produkálni azt, amiket felteszek.

AlterEgo5561
MFlex / Dave Merlin 320-ban http://www.speedyshare.com/483534569.html

mflex
KER😛ROGRAM 4-BAM BAM
WAV :-)

What about the forests?

yazoo
Sokat gondolkodtam azon, mit jelent írásod, de azon kívül, hogy szereted az almát, nem jutottam tovább. <#crazya>

Yazoo

Szimistyle
Mutatkozz be wazze, aztán beszélhetünk. Úgy kezdd, hogy jó estét kívánok... a többi menni fog...

yazoo
Passwazzeg Mflex, látom Te is toppon vagy. <#nyes>

Yazoo

kinek tetszett?<#gunyos1><#gunyos1>
Szimistyle
Wazze ez a buzzi 50cent-es köcsög...

mflex
ATOMFIX!
THX!
VAROM :-)

What about the forests?

Szimistyle
Én: apple.com iTunes. Free

yazoo
Látom Te sem vagy semmi. Agyad mint beretva.Wazzol. <#mf2><#eljen>

Yazoo

Szimistyle
Ki ez a jóember? Ez megint valami gyanússág...

Atomfix
pont wav-ba kapod <#nyes><#nyes>