A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Ez nem meghülyülés Mike, sem nem sznobizmus... 1xüen ezt szeretjük, aki tud segít, aki nem, az nem. Ugyanúgy fogjuk (vagy inkább egyes számban beszélek) szeretni azt is, aki 320-ban tesz fel... de alatta wazze... <#hehe><#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Szerintem, meg elkanyarodtunk a témától.
Nem az a lényeg,hogy hogy van ,meg mivel van írva a lemez, hanem aki tud, az a zenéit legyenszíves és LOSSLESS- ban rakja fel...
Ennyi.
320 alatt én már nem szedek le semmit, az tuti, a gépemrõl még azt is kivágtam ami vbr volt, pedig elég jól szólt,de ez nem azt jelenti ,hogy bárki másnak is ez lenne a séma, csak mi Szimi-vel hülyültünk meg ennyire szerintem, de azért ha jól vettem észre, egyre többen inkább a wav-ot részesítik elönyben...
pl:TREND CIMBI ALÁÍRÁSA...<#nyes>

What about the forests?

Csak annyit tennék hozzá hogy régen voltak -- vannak most is -- kifejezetten audio asztali (hifi) cd irók. Most is lehet kapni bizonyos helyeken használtasba de csak komoly gépeket úgy 50-80ezer között.
Teljesen más hangzást ír egy olyan készülék!! Persze nincs sokszoros irási sebesség se. A lemez is komolyabb amire ir, nem csak audio jogdíj miatt kerül 2x annyiba.
Ismerek egy elvetemült arcot - szerencsére ritkán látom - ugy ít audio hifi iróval hogy elööte azt a lemezt 8-10x egymásután átirja ujrairhatóra majd a végén készre kopizza. Szerinte ennyi idö kell hogy kellöképpen bemelegedjen a cucc a kábelben az ionok meg atomok áramlása stb, lehet benne valami de ezt ki hallja meg még 1 hályend cuccon esetleg.....ja a kábel 150ezer a cd és az iró közé....egy lemez irása egy nap, van ideje bolond is 1 kicsit...

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Én most mindenkinek jót teszek wazze. Elõbb felmegy a 320, majd ugyanabból a wav...

mflex
Éppen ezért , wazze felejsd el ezt a 320-at, mert én már nem szedem le,aki akarja konvertál belõle 8kbps-t,ha akar, de én wav-ban szeretném,min. flac-ban...

What about the forests?

Szimistyle
Én meg úgy vagyok vele, hogy napi 10 órát töltök a gép elõtt minimum. Ekkor fejemre csapom a fejhallgatót és megy a zene, míg melózom. Én ez idõ alatt szeretem úgy hallgatni a zenéket, ahogy annak nagyjából kell szólnia. A hi-fi cuccba egyébként sem teszek másolt cd-t. Csak az eredetit, mert ami tetszik, azt amúgy is megveszem. Én pl. ezért töltök le zenéket (többek között), hogy eldöntsem, támpontot adjon, hogy a boltban érdemes-e a kosárba haítani a cd-t. Szóval ez a WAV-os dolog persze, hogy sántít... Sztem itt senki nem a hi-fi hangzás reményében szereti a wav-ot. Ha már igényes a számítógépem, igényes a fülhallgató, akkor ne 128-as bugyborékokat hallgassak, hanem normális zenét. A háttértáron meg úgy is elfér egy rakás zene...

Szimistyle
Depeche Mode - The Singles 86-98 l 1996 l 320 MQ (AAC)
1. Stripped
pass: szimi

mandm
Az egész témához annyit, hogy hi-fi témában már az is számít, hogy gyári nyomott cd-rõl vagy másolt (de egy-az-egybe) cd-rõl hallgatod-e. Arról nem is beszélve, hogy maga cd olvasók/lejátszók is "csalnak"
Épp tegnap mondta az egyik cimborám, hogy szte audio-cd-t írni dvd-íróval nem annyira jó, mint cd-íróval.
Szal minnél minõségibb cuccod van, annál jobban kihallasz minden körülményt pro és kontra is. High-end cuccosnál már az is számít, hogy kitörölted-e a s..ged a zenehallgatás elött 😊
A kérdés: a körülmények változtatgatása (és annak anyagi és idõbeli ráfordítása) hoz-e annyi minõségjavulást, hogy megéri-e? Örök High-End dilemma!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Szimistyle
Laza gyökérkezelés wazze. El van zsibbadva a pofám. Úgyhogy a gyógyulásra csak a zene segít...

várjuk....kár hogy a csapatnak nem volt sok ilyen nagy ász alkotása...
hely de szépen csürtem a szavakat......

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Köszi!!!!!!!!!, akkor tömörítek és felhejigálom a DP másik válogatását.

Claud
jöhet!<#taps>

Claud
A katonásdi-mókából kimaradtam<#hehe>

mflex
szintén érdekel..<#nyes>

What about the forests?

mflex
Érdekel..

What about the forests?

mflex
Akkor egyetértünk "wavilag" <#nyes>
a duran müxik 😊

What about the forests?

Atomfix
disco diamonds nem

Szimistyle
Saját grabbelés?

Szimistyle
Hát igen Mike, ehhez egyáltalán nem kell meghallgatni a teljes számot. Mindjárt ez elején kiütközik a különbség, amikor az üstdobra csapnak. Sokkal dinamikusabb már az AAC file is, mint az mp3. Rengeteget levesz mind a felsõbb, mind az alóbb hangokból. A WAV pedig nincs azonos szinten, hogy összehasonlíthassunk. Ebbõl csak az jön le tanulságként, hogy ha már mp3, akkor inkább mp4 (AAC). Fileméret ugyanaz, azaz nem terhel senkit pluszban. Csak beállítás s megfelelõ szoftver kérdése.

Atomfix
esetleg ezután ha valakit érdekel
I Love Disco Diamonds 42 /320/

Atomfix
felrakok egy nagyon kedves zenémet....
Patty Ryan - You're My Love wav-ba

Atomfix
üdv mindenkit !

Szimistyle
Ez nagyon killer. Barry White hangja wazze utánozhatatlan.

Szimistyle
Ha már tesztelgetünk én arra is kivi vagyok ki mit szól a 320 kbps mp3 és mp4 közötti különbségrõl. Kikeresek egy etalon muzsikát erre, de csak este, mert most már mindjárt megõrülök, annyira qrvára fáj a fogam. Megyek dokihoz...

Szimistyle
wazze, 1,5 kbps-el szted mennyi idõ alatt ér ide ez a qrva zene:-(

Szimistyle

mflex
Nem tudok tölteni, róla...<#boxer>

What about the forests?

mflex
rohadt szemét SENDSPACE!!!!!!!!!!

What about the forests?

mflex
Mi a pass wazze?

What about the forests?

mflex
Hát akkor itt van,ez nem tucc-tucc zene..
A helyezés nálunk:
1.WAV(kiütéssel,mert sokkal dinamikusabb, több hangot hallani, a mély a magas és a közép is sokkal,de sokkal szebben szól "ÉLET VAN BENNE")1411k
2.FLAC 825k
3.Mp3 stereo 320k
4.Mp4 321k

[b]ENYA-CARIBBEAN BLUE

http://www.speedyshare.com/416389923.html

What about the forests?

Sziasztok :
Csak az egyik tesztelös zenémet találtam meg, a másik a tököm tudja hol van:
sound test by pazo - 2:00 WAV

www.magnokazetta.hu

mflex
Nekem 75MB enya-ból, rarral 67 lett..

What about the forests?

Italo carlos
mflex
szedem...

What about the forests?

Szimistyle
Hsz #23800

Szimistyle

mflex
mit szedjek le? <#fejvakaras>

What about the forests?

Szimistyle
Azért wan hol lakni az a lényeg...

Szimistyle
Várom. Szedd már le a reflexet wazze, mert nem tom jó-e a csomagolás... Néhány megát tudok spórolni vele.

mflex
Nem sok wazze,már eladtam a házat is, "hontalan" vagyok 😞

What about the forests?

Szimistyle
OK wazze, ha elolvasod a hozzászólást, akkor úgy válaszolj, hogy válasz erre (a hozzászólás jobb felsõ sarkában van) és akkor tudni fogja mindenki, hogy kinek szólt a válasz:-)

Köszi

mflex
Itt vagyok Joe-nál(member0142430670453150)<#hehe>,szóval elvittem hozzá, az Enya lemezt és a transportjáról, Plextor progival, be rippeltük Mp3, Mp4, FLAC és Wav-ban...
Azért Membernél, mert talán igy az õ cuccáról , még jobban kijönnek az "eltérések", meghát a hangkártyája sem, kutya, igazi profi Emu hangkártya...
Az egészet ugy csináltuk, hogy wav-ból csináltunk ,flac,mp4 stb...
én a külömbséget,nem csak joe hifijén hallottam, de majd eldöntitek TI<#nyes>
Ezt a számot soxor, kell meghallgatni, hogy minden hang az agyadba rögzödjön, aztán máris kiderülnek, a tömõrítési turpisságok,de szerintem ahhoz sem kell sokat hallgatni, hogy kiderüljön ki a "befutó"..
Remélem, hogy DIÓKA is leszedi és elmondja a véleményét, mert ha valaki akkor neki van "füle" az ilyesmihez...(bocsi, mindenkinek van füle hozzá,de Dióbá az professzor ebben<#worship>)
Na megy fel...

What about the forests?

Ez is nagyon jó.Amire én gondolok az kb.6perces,és a hangszerelése is diszkósabb.89-ben amikor Csornán voltam katona az akkor még zömében német nyelven karattyoló Danubius rádió játszotta elég sokáig.
Szimistyle: a Now Christmas 3-ra, neked!
Szimistyle
Hi Mike. Mi a szitu?

mandm
"Pihenj! Folytasd tovább!" ha voltál katona, akkor ismerõs lehet ez a szöveg. Amúgy arra értettem, hogy mehet tovább a fórum (már, ha ez tõlem függ 😊 )

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

mflex
Sziasztok!<#integet2>

What about the forests?

Szimistyle
Ezt most kinek írtad?