A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
A sendspace ezt írja letöltésnek 6m netnél:
2-3 k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#boxer>

What about the forests?

Szimistyle
Joe, ez csak így megy? Akkor holnap én is ezzel kezdem a napot <#hehe><#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
Egy dupla válogatás lemez, mindenféle zenével.Valójában ez egy SONY által kiadott SACD-teszt CD.De korrekt hangélményt ad. Viszont a dts lemezek sem rosszak!

mflex
Na azért...<#hehe>

What about the forests?

member01
Hát a tökeimre még szükségem van vagy lenne, talán meg gondolandó, hamár ilyen kedvesen kérted, te emberállat<#boxer><#vigyor>
Claud
<#nemtudom>

Szimistyle
Ne aggódj a rapid is... Hallod... ezt figyeld:

Upload-Speed: 4.75 KB/Sec, 104.9 minutes remaining.

Szerinted?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Na ide figyelj Joe, én holnap reggel azzal kezdem a napot, hogy felmegyek hozzátok és a Kriszti szeme láttára ,úgy tökön rúglak wazze, hogy kiköpöd a golyóidat!
Már az Andit puhítgattam ,hogy kell nekem a Thorens stb...
Mi a faxnak neked 2 lemezjátszó?
ha nem adod el nekem, botrány lesz... Nõt csinálok belõled pászdmeg!<#hehe><#boxer><#gun><#bdead>

What about the forests?

Claud
A t*k*m tele van ezzel a speedy-vel!5k-val csorog felfelé!1 órája megy és még csak 77%-on áll!<#boxer>

Szimistyle
Mike szarul álla szénád wazze <#hehe><#hehe>

member01
te csak ne örülj
member01
Thorens, megmarad az is ,szívemhez nõtt az az ékszer 😊
Szimistyle
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Szimistyle
Mi lesz a Thorens-el/al?

member01
kurva jó mi, akkor benyalhatsz<#crazya>
hamár ilyen faxa kis logókat tudsz nekem csinálni<#hehe>
mflex
én is örülni fogok ,ha meglesz<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Neked milyenek vannak?

member01
Az ebben az esetben sajnos nem igy müködik, szóval itt a vevõnek kell örülni , ha megveheti!!!!
mflex
Jó a segged wazze!<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Sürgesd wazze, Te vagy a customer...

mflex
Gondoltam...

What about the forests?

Szimistyle
Azt sehogy. Ebben a rendszerben mûbalhé.
Nekem nincs összekötve a Hi-Fi a G5-el. De hamarosan össze lesz.

member01
Meglátogatom az öcsémet, meg valószínû lecsapok a phono-ra, ha megjön addig 😊
Claud
oks, de akkor visszatérek az eredeti kérdésemhez: hogyan konvertálod át ha nem is tudja lejátszani a cd-rom-od? (a SA-részét)?

member01
Majd meglátjuk..
Szimistyle
És mit csinálsz ott:-) You know...

Szimistyle
Igen, ezért csinálták hybridre, hogy ne csak a SACD játszókban lehessen játszani

Szimistyle
<#hehe><#hehe><#hehe>Akoor ott kapsz biztos jó cd-ket wazze

Claud
Tudom nekem is van. De az a sáv amit a cd-rom-od beolvas az normál cd-formátum.Azért nyugodtan javíts ki ha nem igaz.Én nem nagyon értek ezekhez.

Szimistyle
Nekem az sosem volt. Akkor nõsültem elõször <#hehe><#hehe><#fejvakaras><#fejvakaras>
Kár volt...

member01
Gratulálok hozzá!
Én meg New york-ba, down street 24 alatt leszek...
Claud
Nekem van egy néhány dts-audio lemezem.Nem tudom próbáltátok-e már?

mflex
Örülük neked wazze ,nyomd fel az SACD-idet,most ez lett a menõ hirtelen<#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Figyi Joe, hétvégén Pécsen járok...

Szimistyle
:-)))))))))
Mizu, tegnap nem nagyon néztél vissza. Beájultál? <#hehe>

Szimistyle
Nem teljesen SACD, hanem hybrid.
iTunes veszi

member01
SZia, na valaki örül is nekem 😊
member01
Ez aztán a fogadtatás baszkikám<#boxer>
Szimistyle
Szia

Claud
és azt mivel konvertálod át?

mflex
Háááát te????
hogy kerülsz ide wazze?<#wilting>

What about the forests?

mflex
Az jó bitráta, a Szimi kedvence<#hehe>

What about the forests?

member01
jó estét mindenkinek!<#wave>
Szimistyle
Mike Oldfield és Sting SACD-vel tudok szolgálni.

csak hogy borzoljam én is, van egy demo disc - em SACD, philips kiadvány egy sacd katalogus melléklete, 128ba feltolom ha jó.....hi..hi...hi...
sok jó zene nincs rajta amugy ha jól emlékszem.....

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
z a DVD-A izgatja a fantáziám wazze, de még egyet sem hallottam. Itt valami arc verte a nyálát múltkor.

megvártad a 24000jó mi....
na csá léptem...

www.magnokazetta.hu

mflex
Sziasztok újfent!
kaptam egy tippet, ugyhogy az idegek borzolása végett, mostantól vagy is mától a minimum Q a SACD (24bit-192kHz) vagy DVD-A!<#hehe>

A wav ideje lejárt...<#hehe><#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Már várom Mike erre mit fog írni wazze...

Szimistyle
Wazze azon gondolkodtam, hogy csinálok egy modernkori italos produceri irodát és új zenekarokkal a régi stílusban nyomunk zenéket. Már 5 embert tudok, aki megvenné az albumokat... <#hehe><#hehe>