A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
http://www.speedyshare.com/551627775.html
Most élem csak át a vita lényegét <#nemtudom>#nemtudom>
Egyetértek Pazo és Mflex véleményével is és mégis azt gondolom ,hogy assertívan kell a dolgokhoz állni.
Jómagam is igen igen kevés zenét töltök le inkább a segítõ,agakozás ami motivál (de má' ez sem jó egyeseknek?).
Amúgy meg hasonló esetben nem a betámadós leugatós módszert hanem a "megkérlek zúzd le 64 be mert nem bírok vele" választanám és így mindenki jól jár. Nyilván a kecske és káposzta efektus nem mind akét félnek tetszik dehát egyik fél a jót JOBB-ra szeretné csarélni (320/Wav) amit a másik fél a (320 vagy Wav/64) ben szeretne jóbban.
Szedintem még senkinek nem vették életét ha privibe megkért valakit, hogy a neki megfelelõ formában tegyen fel valamit.
és most felküldöm a Santa Esmeralda - Don´t Let Me Be Misunderstood 16'12 számát WAV-BAN
Csak a WAV peregjen
Az, hogy többed magammal 320 vagy a fölött töltünk fel zenét, nem azt jelenti,hogy bárki másnak "égõ" lenne, ha kissebb bitrátában ,tud csak feltölteni, nyugodtan mindenki töltsön ugy ,ahogy a zene ,megvan neki, mert talán a másik "kollegának" pont igy van rá szüksége, talán még én is leszedem(bár ennek kicsi az esélye) ki tudja ,szal jöhetnek a zenék, minden féle méretben!!!
What about the forests?
Azért 1 Dudan Duran zenét illik megismerni
Duran Duran - Dance Into The Fire
Csak a WAV peregjen
Köszi
What about the forests?
Üdvözöljük, a hölygyeményeket a fórumon ,ugy is olyan kevesen vannak...
Mari el ne hagyj ,minket... 😄DD
Kedves hölgy látogatók, aki még nem szólt hozzá, kérem tegye meg nagyon szeretjük itt a "jányokat" ám<#nyes>#nyes><#law>#law><#puszis>#puszis>
What about the forests?
Wav-320-HQtémához annyi szeretnék ,még hózzászólni, hogy a privát üzenetek és a Skype használata során, inkább kell a "népnek" a minõség mint a mennyiség!
Pontosan ezt mondta a múltkor Wind kolléga is!
Már én is úgy vagyok vele, mint Dióka, hogy inkább egy best of Dió, akarom mondani mflex válagatásom legyen ,minthogy tele legyen a gépen hallgathatlan "szeméttel"
Nem is értem, hogy ezért egyeseknek miért kell aggódni,ha túl neki a file méret, akkor szól,hogy öreg feltolnád nekem ezt ,ilyen bitrátában is...
persze felrakom én akár 128-ban vagy még kissebben(ha az illetõnek ez a vágya), a 6m netemmel egy 128-as, pár perc alatt fent van,semmi gond...de!
De aki az miatt "dobbant" a fórumról, mert itt minõségi feltöltések vannak,annak úgy kell és menjen is,senkinek nem hiányzik, mert elõbb utóbb belõle is kibújik az ördög és csak vita lesz ,ebbõl az igényes or igénytelen upload-ból.
Viszont mint említettem, én csak is minõségi zenét fogok feltölteni és letölteni(320 alatt csak az OBI WAN érdekel, hogy rohadna meg már!)
Viszont a másik, hogy kár ,hogy ez a fórum nem jelzi online, az userek-et, mert akkor lehetne látni, hogy mennyien itt vannak a fórumón akik regisztráltak és nem is szóltak még hozzá,sõt mennyien itt vannak a nem regéltek közül,sok ilyen embert ismerek és akiket nem ismerek és nem szóltak még hozzá, azok is legyenek üdvözölve-e fórumon,ergo azt szerettem volna ezzel "kompenzálni" ,hogy ha tényleg úgy van ,hogy a minõségi zene miatt a fórumot elhagyják, legalább 3 jön helyette!!
Szerintem a nagyon jó zenék,egyszerûen nem és nem érdemlik meg, hogy tömõrítve legyenek!
Azért kértem meg Wind kollégát is , hogy rakja fel nekem az Immortals wav-ban ,mert nálam mostanában (elég régóta) ez a szám viszi a prímet és minden zokszó nélkül fel is szenvedte nekem azt a 103Mb!!! 9:47 -es változatot, aminek mint látom Johnlennon is úgy örült , mint majom a farkának 😊
Na mindegy ,zárszóként:
Engem,továbbra is a wav és az igényes 320-ban feltöltött zenék érdekelnek és ha valakinek alacsonyabb ráta kell feltoljuk neki úgyis,vagyis ezért a fórumról nem kell elmenekülni, aki ezt teszi,az enyhe véleményen az , hogy egy hülye idióta!
No comment
What about the forests?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
www.magnokazetta.hu
Szerényen csak ennyit tennék hozzá :
WAV - OT A NÉPNEK!!!! vagy 320 háqú-t
csatlakozom azokhoz akik a minöségre mennek, én spec ritkán kapok le innen muzsikát mert baromira sok minden megvan. Ha jobb minõségben meglelem akkor cserélem a gyüjteményemben. Itt megjegyezném hogy kb 250 italo-euro disco bakelit maxim van, meg pár album illetve válogatás is.
Korábbról meg vagy 500 audio kazetta, persze nekem is mindig tud újat adni a fórum, mert akad olyan zene, olyan változat amit nem ismertem.
Sztem akinek nem tetszik a "rendszer" az keressen más fórumot magának, akinek meg minden zene új itt és 128 ra hajt az mi a bánatomat csinált az elmúlt 20-25 évben, mert hogy nem igazi zene örült az biztos.
Röviden ennyi, éljenek a WAV - ok, meg a 320......
és most keresek egy wav-ot és jól felpakolom a sajátból ha addig élek is wazzeeeee<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
\Sherre - Ronnie Talk To Russia(2002)128k!!!\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
01-Dance 2002 Edit
02-Dance 2002 Extended Version
03-Retro Club Re-Cut
04-Glasnost-Mix
05-Instrumental-Mix
06-Radio-Mix
http://www.sendspace.com/file/n905ka
mivel az már nem él, feltenné újra vki? A minõsége nem ismert.(?)
Elõre is köszi.
Szimi
Mint korábban írtam, ha valaki kéri (és kérte is) szívesen felteszem mp3-ban is a wav-okat!Szólj nyugodtan!És persze bárki bárkinek nyugodtan szólhat(szerintem)!
Ennek a fórumnak - gondolom - az elsõdleges célja az volna, hogy (fõleg) a 80-as évek beli zenét szeretõ emberkéket összehozza, egymással megosztva zenéinket és tapasztalatainkat...
Ha szabadna (minden indulatokat indukálás-mentesen) megjegyeznem és kérnem a Tisztelt Fórumtagokat, hogy próbálják meg problémáikat, gondolataikat, gondjaikat és (rengeteg) zenéiket egymással itt úgy megosztani, hogy ne riasszanak el engem innen (és lehet hogy más tagokat is)! Bár valószínûleg én nem igazán hiányoznék innen, viszont azt észrevehettétek, hogy elég sûrûn megfordulok ezen az oldalon. Nekem személy szerint nagyon sokat jelent ez az oldal, mivel itt tényleg olyan emberkékkel futhatok össze, akik ugyanúgy (ha nem jobban) zenemániások, mint én, ráadásul hasonló zenéket is szeretünk!
Bocs, hogy ilyen hosszú és uncsi voltam!
A zene legyen veletek!
Üdv:
Claud
Ez a hsz meg betett végleg.
What about the forests?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
\sheree - 1988 - ronnie talk to russia (12'')(256 kbps)+cover \
01 - Sheree - Ronnie Talk To Russia (Radio Mix)
02 - Sheree - Ronnie Talk To Russia (Instrumental)
03 - Sheree - Ronnie Talk To Russia (Glasnost Mix)
http://www.speedyshare.com/827896581.html
köszi