A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizbetth86
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Hello mindenkinek újra ittvok

Szimistyle
De agresszív lettél wazze.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mari68
zavar lelépjünk??????????????????????,na azt az örömet nem adjuk meg ha kell zene kérj biztos valaki felrakja vagy pakolj te !!!!!!!

Lizbetth86
Ja oké!!!!és akkor hova szoktad tenni???? a kéménybe???????????

Lizbetth86
sztem a Kriszti is örülne neki ha végre kibontakoztatná........

member01
Vegyél el belõle 1db m-et <#hehe>
sanyaaa
Member végre kibontakozhatna, és Ti nem hagyjátok!<#hehe>

Lizbetth86
zenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezenezene

Lizbetth86
te egyfolytában csak nevetsz és nem szólsz semmit!!!!!!!!!!!!!!

Szimistyle
Röhögnöm kell, méghogy a 80-as évek zenéi wazze. Zene egy szál sem:-D

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
Ahogy én a Kisztát ismerem, elõbb tolja fel az agyadba a golyóidat, minthogy Te hozzáérj wazze <#hehe>

What about the forests?

Lizbetth86
mit a kikapcs gombot a számítógépen?!nehogy megtudja milyen nagyember vagy amikor õ nincs otthon!!!!???<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

mflex
<#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

mari68
Miért tán félsz,hogy rád cáfolna és beégsz!!!!!!

member01
Micsodaaaaaa!
Belép az ajtón és már le is "nyomom" a pi..ba, huhh most nagyon feldúlt lettem, na csak érjen haza <#hehe>
Lizbetth86
nálad mi az átlagos?1-2mm???? Akkor biztos igazad van

member01
Hát igen Krisztinek ,talán nem kellene látnia a hsz-imet <#fejvakaras>
Szimistyle
Mihez képest?<#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Itt vagyok csibém, megvizsgáltam és arra következtetésre jutottam, hogy az átlagosnál joval nagyobb<#puszis>
Lizbetth86
az is lehet,de még nem telt el fél óra fél hét óta

mari68
PAPUCS!PAPUCS!PAPUCS!PAPUCS!PAPUCS!PAPUCS!PAPUCS!PAPUCS!

Lizbetth86
ezt én sem értem.Egy rossz szót sem szólt hozzá senki. kivéve én:Te is be akarsz kerülni a kikészítendõk listájára???!!!

Válasz 'Wind 67' üzenetére (#25262)

Szimistyle
Mi van Wind?

mflex
Szerintem meg , megjött az asszony és össze húzta magát<#hehe>

What about the forests?

Lizbetth86
veszem észre inkább csendben ül a gép elõõtt és figyeli a történteketet v. a fürdõszobában nagyítóval a kezében a tükör elõtt bizonygatja magának h mindaz amit itt mondtunk nem igaz<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Wind 67
ha tovább kötöszköttök akkor má' lépek is ---> bye

Csak a WAV peregjen

mflex
Hihetetlen mi ? sztem is...

What about the forests?

mari68
elf. Timike sz.napját és most jutott eszibe az mondta annyian vagytok azt se tudja már kinek mikor van ,de azt mondta ta se szoltál amikor lent voltál nála!!!!

mflex
member ,már kikészült <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Akarod, hogy beléd kössünk wazze <#hehe><#hehe>

Lizbetth86
aha! és miért hívott?

mari68
nagy a-ád!!!!érted???

Lizbetth86
Te is be akarsz kerülni a kikészítendõk listájára???!!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

mari68
na jó akkor tak. az üllög. igy jobb!!!!!!!!!!!!!!

yazoo
Csövi!!!<#wave>

Yazoo

Wind 67
semmi vita ,semmi veszekedés ? milyen nap volt ez ?

Csak a WAV peregjen

Lizbetth86
ki volt az?

mflex
persze persze... 😄DDDDDDDDDD

What about the forests?

mflex
Hali YAZOO és WIND!<#integet2>

What about the forests?

sanyaaa
Persze mert az tele van neki!

mflex
Nagyon durván "összecsinálhatta" mgát az illetõ <#hehe>

What about the forests?

mari68
telefonom vot!!!!!!!!!!!!!!!

Lizbetth86
Persze mert szóhoz sem jut....

Wind 67
Hát Szevasztok !

Csak a WAV peregjen

yazoo
Illetéktelen adatszerzési próbálkozás

A mai napon a Budapest bank (GE Money Bank) tudomására jutott, hogy ismeretlen személyek - a bank nevét felhasználva - elektronikus levelet küldtek számos magánszemélynek. A hamis levél írója a címzetteket arra kéri, hogy a visszaélések elkerülése céljából ellenõrizzék számláik egyenlegét, a levél által megadott hamis belépõ oldalon keresztül.

Az ügyfelek biztonsága érdekében a bank ideiglenesen felfüggesztette az Internetbank mûködését, értesítette a hatóságokat az illetéktelen adatszerzési kísérletrõl, tájékoztatja ügyfeleit, és minden szükséges lépést megtesz az illetéktelen weboldal megszüntetésért.

A Budapest Bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a bank soha nem kéri az ügyfelek személyes adatait, Internetbanki azonosítóit, jelszavát és e-PIN kódjait elektronikus levélen keresztül.

A Budapest Bank felhívja a figyelmet, hogy a bank kettõs szintû belépési kódot kér az ügyfelektõl az Internetbankos belépéshez. Bármilyen olyan felhívás, vagy levél, amely arra irányul, hogy az ügyfél egyszerre adja meg azonosítóját, jelszavát és a 6 jegyû e-PIN kódját, illetéktelen adatszerzési szándékot takarhat. A bank kéri ügyfeleit, hogy ha ilyen üzenetet kapnak, értesítsék a bankot.

Budapest Bank Nyrt.
2006. december 05

Yazoo

Lizbetth86
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

sanyaaa
Arra nincs panasz!

mflex
héj Mari, ha végeztél, gyere vissza <#nevetes1>

What about the forests?

Szimistyle
Phil Collins - ...Hits l 1998 l 8. Something Happened On The Way To Heaven
320 AAC HQ
1411 WAV HQ

Lizbetth86
hahóóó Mari hol vagy??????<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>