A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újítottam pár dvd-t !! Satírotom és posta. csak bótold el a postásoddal ...
Csak a WAV peregjen
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Ha nagy betût akarsz, akkor ezt kell beszúrni a szögletes zárójel közé: brutálnagy, míg a mondat végén ugyanúgy szögletes zárójelbe /brutálnagy. A két szögletes zárójel közé pedig azt a szöveget, amelyiket brutál nagyban szeretnéd látni: brutálnagy betûk
vagy.
ki kell másolni a makrók közül azt, amelyik tetszik és közé írni a saját szöveged:-)
www.magnokazetta.hu
http://www.speedyshare.com/705191756.html
Alcazar – Sexual Guarantee 5:35 fu-tourist remix
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
De azért lehet, hogy rászabadítom a szomszédomat, szerezzen már nekem ilyen piát megkóstolni! Sáfjór szegény és hetente 2x megfordul a cseheknél és szlovákoknál!
www.magnokazetta.hu
"értem én a villanymotort, de mi hajtja"
a KOFOLA jó és kész, most készülök irni a magyar leányvállalati cégnek hogy árulják már idehaza is.....vagy küldjenek egy rekesszel nekem....
www.magnokazetta.hu
Elõre szolok a fórumozó lakosságnak, hogy 2006 12 09 - én délután 16. órától a kedves feleségem xxxxxx - ik születésnapját és névnapját tartjuk (Gabriella) szük családi körben.
(kevesebb felé kell csurgatni a jégert...ugye)
Ha bárminemü nem kivánatos események következnek be a fórumon ami kapcsolatba hozható pazo - val akkor ezerszer is bocsánat......
...mert én most inni fogok az bizti.....
....ja és elötte -- kérésre -- én fözöm a pazo féle csilisbabot gazdagon.....
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
Köszi<#hehe>#hehe>
www.magnokazetta.hu
02. Cyper Space
03. Injection (Robotiko Part III)
04. Dedication to Alexander M.
05. Rejekto
06. You Canґt Escape
07. Now Saving
08. Interpolation
09. Moonbase 18
10. Umsturz Jetzt
11. The Art of Sampling
12. Confusion
13. Smpte
14. I Don't
15. Dynamic
16. Communication
320
Robotico Rejecto – Umsturz 6:10
Robotiko Rejekto – Rejekto 3:28 ’87
Robotiko Rejekto – Umsturz Jetzt 4:45 razormaid mix ’88
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
csengöhangban nincs meg???,polifonikus!!
www.magnokazetta.hu
nekem kóla and jéger beütése volt ......
more info : http://www.kofola.sk/
www.magnokazetta.hu
Most akkoe a 79 es vagy a 88 as M.R. rõl volt szó ?
Csak a WAV peregjen
www.magnokazetta.hu
na elmegyeka polcig, 10 perc,,,,,hi hi hi <#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
www.magnokazetta.hu