A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
ITALO BOOT MIX VOL 1.A(bakelit)
AAC 320 9:07 HQ™

http://www.speedyshare.com/320857774.html

What about the forests?

Szimistyle
Keresem: Italo Disco Greatest 80's Mix (Modern Talking) (12:53 körül)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
Hali! Örülök, hogy megtaláltad ezt a fórumot! Itt aztán belebotlasz egy-két olyan figurába akinek mániája a HQ<#hehe>

zsoltford
üdv mindenkinek,most találtam egy jó ki válogatássort,'IVÁNÉKNÁL'

nézzétek meg:VA - I Love Italodisco NRG 1 (2006)...........

http://newshot.ru/forum/index.php?showtopic=4008

köszönet érte hoger-nak aki feltette

üdv.claud, én nem is itt jártam,majd elküldöm a cimét hol,lehidalsz...

Szimistyle
Szewasz Sanya. Mizu? Nem feküdte meg a gyomrod az a gyenge kis rántotta? <#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
-----------------------------------------------------------------------------------------------
\Koto - Mind Machine (Maxi)(VBR)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koto-MindMachine-ZYX6719-8_back
Koto-MindMachine-ZYX6719-8_front
01 - Koto - Mind Machine (Single Version)
02 - Koto - Mind Machine
03 - Koto - Mind Machine (Remix Version)
http://yourfiles.biz/?d=C33F1621

Wind 67
Isten Éltesse a feleséged és boldog névnapot (Gabriella) neki.
Te Pedig ,ha van még pénzed igyá' 1 felest ...

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Ja ezt azért nem arra értettem, hogy ne bulizz, hiszen az élet nem áll meg.

sanyaaa
Na szewasztok!!

ez igy igaz de akkor amikor ezt a rendezvényt elterveztük akkor még velünk volt.....és csak igy tudtuk a népeket összeszervezni......
<#worship><#worship><#worship>

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Wazze, Öcsibácsira akkor még most emlékezz, mert késõbb már annyi neked!<#worship><#worship><#worship>

akkor megismételném a tegnapit :

<#nezze><#nezze>
Elõre szolok a fórumozó lakosságnak, hogy 2006 12 09 - én délután 16. órától a kedves feleségem xxxxxx - ik születésnapját és névnapját tartjuk (Gabriella) szük családi körben.
(kevesebb felé kell csurgatni a jégert...ugye)
Ha bárminemü nem kivánatos események következnek be a fórumon ami kapcsolatba hozható pazo - val akkor ezerszer is bocsánat......
...mert én most inni fogok az bizti.....
....ja és elötte -- kérésre -- én fözöm a pazo féle csilisbabot gazdagon.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Na igen, ez van és még mennyi lehet wazze<#fejvakaras>

What about the forests?

mflex
Köszi..

What about the forests?

Szimistyle
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy én is azt hittem a javát ismerem a 80-as felhozatalnak. Aztán jövök az sg-re wazze... JohnnyM5? Ki f...szom az a Johnny? Claudia T? Ki a tkm az a Claudia... és sorra jöttek a meglepetések. Mondom: hol a fakkba éltél Szimi? Kenya felsõn. S mára már kezdem kapizsgálni, hogy mi azokat ismerjük és szeretjük leginkább, amiket B. Tóth, meg Komjáthy be tudott szerezni és a rádióban, vagy a Pecsában nyomatták. Ez persze nem jelenti azt, hogy Mike Mareen fos, hanem azt, hogy kevésbbé jó, mint modjuk egy Danny Keith. Ez is szv...

bigivan
De azért én is keresek néhány raritást, hátha megvannak vkinek. Az összes mind 80-as évekbõl való!
Vasco Gomez - Don't let me be misunderstood
R.E. Splash - I don't like peanuts
King Kong - Don't let me be misunderstood
FIM - When summertime comes
Beach Controll - Salve circus Maximus
D.J. Project - Funkytown
Richard Strain & Engine Room - damascus
Peru - Africa

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

ez egy válogatoson volt.....NINCS TÖBB<#hehe>

www.magnokazetta.hu

Szimistyle
Wazze én most álltam neki egy Top 1000-es listának, de kúrva nehéz. Elõválogatás megy és 292 tracknál járok és van még 14000, amit nem hallgattam meg<#falbav><#falbav><#wow3><#wow3>
Elleszek egy darabig. Azt mondja az iTunes, hogy 57,4 nap, ha folyamatosan hallgatnám és közben nem alszom...<#hehe><#hehe>

Szimistyle
Jó Csákó vagy wazze<#hehe><#hehe>
Köszi a BB-t is:-) Jöhet a többi tagja is a singlinek:-)

Claud
\Koto - The Koto Mix (Maxi)(VBR)\
Koto-TheKotoMix-MEMIX8-8048_back
Koto-TheKotoMix-MEMIX8-8048_front
01 - Koto - The Koto Mix
02 - Koto - Jabdah (Megamix)
http://yourfiles.biz/?d=87E58F25

Köszi Mflex, átjött a cim, a napokban küldöm a teljes listát, van pár új szerzemény amit még be kell integrálni a listába, akkor áttolom neked.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Errõl beszéltem, hogy nem biztos , hogy Mike Mareen volna nálad a "befútó" ,ha akkor nem csak ezek a zenék mentek volna...azért is írtam SZVSZ
Semmi gond nincs ebbõl... 😊

What about the forests?

bigivan
Jó reggelt!
"De gustibus non est disputandum!"
Ezen régi igazságot még a római jog kodifikálása korában fektették le, pedig az nem mostanában volt. Amit ott a Love spy címû dalról írtam az az Én, saját véleményem, ezt Én így hallom és érzem. De én nem vagyok nagy szakértõje az Italonak,mint mûfajnak, csak egyszerûen szeretem hallgatni,de ált. csak az autóban, mivel itthon csak a BLUES, abból is a British BLUES elsõ hulláma létezik. Chicken Shack; Savoy Brown; Fleetwood Mac; John Mayall; Clapton és hasonlók. De szerintem azok, akiket az Italo-korszak idején itthon nyomattak sem voltak kutyaütõk. Az osztrák határon élek, s bizony az ottani diszkók is ugyanazokat a zenéket játszották, mint a magyarok, akkor is, meg ma is.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Claud
\Koto - Visitors (Maxi)(VBR)\
01 - Koto - Visitors
02 - Koto - Visitors (Alien Version)
http://yourfiles.biz/?d=55C88AE9

Mflex.....ment privi.....

www.magnokazetta.hu

mflex
Egyébként meg azért "hisszük" azt , hogy õk voltak az atyaúristenek, mert abban az idõben, 90%-ban fõleg Mike, Fancy, Grant Miller stb..ezeket nyomatták agyba fõbe.

Az igazi különlegességeket, meg csak akkor hallottad, ha jó összeköttetésed volt..
Gondolom Wind is azért kéri ezeket a zenéket, mert nagyon ritkák, kibaxott jók és nagyon nehéz megszerezni , nekem ez is csak kazin van meg sajna, asszem elõszedem a kazettáimat ,aztán sorban beírom azokat a számokat ,amit a fórum 80% tuti nem is ismer... sajnos

Szóval nem azt akarom mondani, hogy a Mike Mareen zene xar, csak van töb száz olyan ritka italo, aminek a nyomába sem érhet..
És ezeket kellene már felhajtani, sztem itt a fórumon ,már minden ismert elõadó zenéje megfordult...

De végülis,semmi gond 😊))))

What about the forests?

mflex
Na itt van a hosszabb verzió, hogy ne érje szó a ház elejét..(bakelit)

MIKE MAREEN-LOVE SPY
AAC 320 8:41 HQ™

http://www.speedyshare.com/728161943.html

What about the forests?

mflex
Hát nem tudom, majd körbe nézek ,elég sokat felpakoltam mostanában..

What about the forests?

mflex
Én azért össze tudom hozni a top 10-et , bár nálam teljesen másképp jön ki egy elsõ helyezett...mint mondjuk 2-3 szinti hangból összedobott valami.<#nyes>

What about the forests?

Mflex :

Mekano-energy - Magnetic traction .... hát ez egy hatalmas zene --nekem legalábbis -- tegnap óta vagy 20x mlement idehaza......van még ilyen...

www.magnokazetta.hu

Yes......de mindenkinek megvannak a saját nagy-nagy kedvencei avagy ahogy mondottad favoritjai, nekem annyi van hogy a top ten listát nehezen tudnám összehozni........

www.magnokazetta.hu

Claud
Hali!

Sorry nekem még MIDI-ben sincs meg!<#hehe>

mflex
Sziasztok!

"következzék Minden Idõk Egyik Legjobb ITALÓJA"

Hát ebben , nem értünk egyet... Igaz, hogy Mike Mareen meghatározója volt a stílusnak, de a zenéi korántsem tartoznak nálam a favorítok közé... szvsz

Pl:Elvin nyomába sem érhet, csak ,hogy egyet említsek..

What about the forests?

...passz.....

viszont most pucoltam meg fél kiló fokhagymát a kondéros csilisbabhoz...kész vagyok....

www.magnokazetta.hu

Wind 67
Szerencsés szombat reggelt mindenkinek !

Egy nap egy keresett zene,(naponta csak egy kudarcot tudok elviselni)
Mai kérdésem: Bella Compagnia-Rosalita meg lenne valakinek Wav-baaaa ?

Postafordultával várom mindenki mihamarabbi válaszát, stb, stb

addig hallgassátok ezt:

http://italo.bitmax.hu/sound/Fabrique-Trenchcoat_Man.zip

Csak a WAV peregjen

keress bátran.....

www.magnokazetta.hu

Hali : merö véletlen de pont most hallgattam ezt, de tényleg......

Bronski Beat – Small Town Boy 5:24 factory team remix ’94 320

www.magnokazetta.hu

broller
Nálam is torzít nagyon :-(
Visszavettem belõle 4 dB-t és még így is...

broller
Hali

AlterEgo5561
Hali ! <#wave>

Szuszidi
Nem Lustizik itt senki!
1. '80 as évek zenéi
2. Test Drive Unlimited
3. Anime
4. World of Warcraft
5. A Pc-s játékoknak leáldozott

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

AlterEgo5561
Lsutálkodtok Emberek ? <#wave><#wave>

Szimistyle
Na jól van, majd megszokom:-D Megyek sunyni. 7-kor kelek wazze:-(

sanyaaa
Na mára ennyi, húzok szovelni. reggel megyek melózni.

Szimistyle

sanyaaa
Egyébként alig ittam fél liter whiskyt.

sanyaaa
Wazze, ilyen a lemez, nem én vokálozok alatta.

Szimistyle
Elvileg jól szólna, de gyakorlatilag én hallok a zene alatt valami folyamatos torzítást. Ezt még korábban nem hallottam a Te feltöltéseidnél. Gyugyog tõle a zene. Másnál is? Mi a fakk lehet? Sokat ittál wazze? <#hehe><#hehe><#hehe>

sanyaaa
Wazze, most nyomtunk le 30 tojásból rántottát. Kisérõnek whisky + kóla. Elég jó volt a buli.

Szimistyle
Bírom Wazze, de már nem sokáig. Na milyen volt a buli?