A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
nézzétek meg:VA - I Love Italodisco NRG 1 (2006)...........
http://newshot.ru/forum/index.php?showtopic=4008
köszönet érte hoger-nak aki feltette
üdv.claud, én nem is itt jártam,majd elküldöm a cimét hol,lehidalsz...
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
\Koto - Mind Machine (Maxi)(VBR)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koto-MindMachine-ZYX6719-8_back
Koto-MindMachine-ZYX6719-8_front
01 - Koto - Mind Machine (Single Version)
02 - Koto - Mind Machine
03 - Koto - Mind Machine (Remix Version)
http://yourfiles.biz/?d=C33F1621
Te Pedig ,ha van még pénzed igyá' 1 felest ...
Csak a WAV peregjen
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
www.magnokazetta.hu
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Elõre szolok a fórumozó lakosságnak, hogy 2006 12 09 - én délután 16. órától a kedves feleségem xxxxxx - ik születésnapját és névnapját tartjuk (Gabriella) szük családi körben.
(kevesebb felé kell csurgatni a jégert...ugye)
Ha bárminemü nem kivánatos események következnek be a fórumon ami kapcsolatba hozható pazo - val akkor ezerszer is bocsánat......
...mert én most inni fogok az bizti.....
....ja és elötte -- kérésre -- én fözöm a pazo féle csilisbabot gazdagon.....
www.magnokazetta.hu
Vasco Gomez - Don't let me be misunderstood
R.E. Splash - I don't like peanuts
King Kong - Don't let me be misunderstood
FIM - When summertime comes
Beach Controll - Salve circus Maximus
D.J. Project - Funkytown
Richard Strain & Engine Room - damascus
Peru - Africa
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
www.magnokazetta.hu
Elleszek egy darabig. Azt mondja az iTunes, hogy 57,4 nap, ha folyamatosan hallgatnám és közben nem alszom...<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Köszi a BB-t is:-) Jöhet a többi tagja is a singlinek:-)
\Koto - The Koto Mix (Maxi)(VBR)\
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Koto-TheKotoMix-MEMIX8-8048_back
Koto-TheKotoMix-MEMIX8-8048_front
01 - Koto - The Koto Mix
02 - Koto - Jabdah (Megamix)
http://yourfiles.biz/?d=87E58F25
www.magnokazetta.hu
Semmi gond nincs ebbõl... 😊
What about the forests?
"De gustibus non est disputandum!"
Ezen régi igazságot még a római jog kodifikálása korában fektették le, pedig az nem mostanában volt. Amit ott a Love spy címû dalról írtam az az Én, saját véleményem, ezt Én így hallom és érzem. De én nem vagyok nagy szakértõje az Italonak,mint mûfajnak, csak egyszerûen szeretem hallgatni,de ált. csak az autóban, mivel itthon csak a BLUES, abból is a British BLUES elsõ hulláma létezik. Chicken Shack; Savoy Brown; Fleetwood Mac; John Mayall; Clapton és hasonlók. De szerintem azok, akiket az Italo-korszak idején itthon nyomattak sem voltak kutyaütõk. Az osztrák határon élek, s bizony az ottani diszkók is ugyanazokat a zenéket játszották, mint a magyarok, akkor is, meg ma is.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
\Koto - Visitors (Maxi)(VBR)\
01 - Koto - Visitors
02 - Koto - Visitors (Alien Version)
http://yourfiles.biz/?d=55C88AE9
www.magnokazetta.hu
Az igazi különlegességeket, meg csak akkor hallottad, ha jó összeköttetésed volt..
Gondolom Wind is azért kéri ezeket a zenéket, mert nagyon ritkák, kibaxott jók és nagyon nehéz megszerezni , nekem ez is csak kazin van meg sajna, asszem elõszedem a kazettáimat ,aztán sorban beírom azokat a számokat ,amit a fórum 80% tuti nem is ismer... sajnos
Szóval nem azt akarom mondani, hogy a Mike Mareen zene xar, csak van töb száz olyan ritka italo, aminek a nyomába sem érhet..
És ezeket kellene már felhajtani, sztem itt a fórumon ,már minden ismert elõadó zenéje megfordult...
De végülis,semmi gond 😊))))
What about the forests?
MIKE MAREEN-LOVE SPY
AAC 320 8:41 HQ™
http://www.speedyshare.com/728161943.html
What about the forests?
What about the forests?
Mekano-energy - Magnetic traction .... hát ez egy hatalmas zene --nekem legalábbis -- tegnap óta vagy 20x mlement idehaza......van még ilyen...
www.magnokazetta.hu
www.magnokazetta.hu
"következzék Minden Idõk Egyik Legjobb ITALÓJA"
Hát ebben , nem értünk egyet... Igaz, hogy Mike Mareen meghatározója volt a stílusnak, de a zenéi korántsem tartoznak nálam a favorítok közé... szvsz
Pl:Elvin nyomába sem érhet, csak ,hogy egyet említsek..
What about the forests?
viszont most pucoltam meg fél kiló fokhagymát a kondéros csilisbabhoz...kész vagyok....
www.magnokazetta.hu
Egy nap egy keresett zene,(naponta csak egy kudarcot tudok elviselni)
Mai kérdésem: Bella Compagnia-Rosalita meg lenne valakinek Wav-baaaa ?
Postafordultával várom mindenki mihamarabbi válaszát, stb, stb
addig hallgassátok ezt:
http://italo.bitmax.hu/sound/Fabrique-Trenchcoat_Man.zip
Csak a WAV peregjen
www.magnokazetta.hu
Bronski Beat – Small Town Boy 5:24 factory team remix ’94 320
www.magnokazetta.hu
1. '80 as évek zenéi
2. Test Drive Unlimited
3. Anime
4. World of Warcraft
5. A Pc-s játékoknak leáldozott
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Kool & The Gang - Get Down On It (The Hits: Reloaded l 2004) l Apple Lossless 1050 kbps