A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mari68
SZIA CLAUD!VAN MÉG MAX HIM ALBUMOD?

Claud
Oks

Szimistyle
Majd, ha lesz egy italo meeting, akkor elviszem. Jól fog esni a Sanya és Pazo kajakölteményeihez <#hehe><#hehe><#hehe>

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
224-ben van valami 5:39 hosszú, 192-ben 6:29, instr 3:55 320k, 5:42 (vmi geisa tkm rmx) 192k,3:43 256k változataim vannak.Sajna csak ennyivel szolgálhatok<#nemtudom>

Claud
Tû<#eplus2>

Szimistyle
Milyen hegyes wazze? Hegyes-völgyes. Fõznek itt is. Van egy üveg Cervusom wazze. Az nagyon király. Ungarische produkte.

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Claud
HP = 52,6%-os házipálinka (spec.szilva)! Hegyes vidékeken nem fõznek pálinkát?<#nyes>

Szimistyle
Mi a tököm az a HP? Sör az is. Ja Hoffbroj? Baromsáááág???? Hát ha már feltöltötted volna is késõ lenne wazze...<#hehe><#hehe><#hehe>

Claud
Aludt a nénikéd wazze!B+ igaz tegnap 11 órás maratoni, ill. karácsonyi bevásárláson vettem részt (nejem szerint kötelezõ program - szerintem szerencse hogy csak egyszer van egy évben karácsony), de ma délben eszébe jutott még egy-két marhaság és ismét vásárlás! Tudod mi van ilyenkor a multikban? Wazze még jó hogy 9-kor bezárt!Még mindig ott lennénk! Hazaértem, 2 HP+1Beck's + 1 HP+1Beck's, utána látom milyen baromságot írsz olyan szemkisütõ betûkkel wazze, hogy felvettem a napszemûvegemet és úgy bírtam elolvasni! <#nevetes1><#wow1>

mflex
A többi MACRO-t holnap folytatom...

What about the forests?

Szimistyle
Ooops, itt valami nem jó... Rossz a link sztem. Figylej, nehogy valami mást is belekopizz...

mflex
Baxki Joe!
Ha egyszer ezt a Kriszti elolvassa, jobb ha letelepedsz ott kint<#hehe><#wave>

What about the forests?

Szimistyle
Másnál is sziszeg a Roxanne?

Szimistyle
Légy rossz...

member01
Na léptem mára, megyek valami xart venni a feleségemnek,mert valami buzi gyûrût látott egy katalogban és prsze neki az kell, de már igy lassan a lábújján is ilyen xarokat hord!
A fene sem érti ezeket<#hehe>

Na jó éjt Mindenkinek! pá
Szimistyle
Claud annyit aludt délután wazze... elosztotta a WAV-ot 320-al és máris kijön a 4,4... Pihent fazon wazze...

Szimistyle
Wazze, mire leesett... <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

member01
Ez bitrátát jelent?
Claud
Wazze! Milyen bitráta az a 4,409375?

Szimistyle
Wazze én már párszor elküldtem a pics...ba azt a buzeráns fifticentet, de szart sem kaptam<#nyes><#nyes><#hehe><#hehe> biztos elaludt az admin...

member01
Na itt van:

Mortimer 1 db büntetõpontot adott neked.

Indoklás:
"Miért neked ,miröl van fogalmad te nyalóka,azonkivül,hogy másokat szekálsz baromarc! Fogd be a lepénylesõdet, ha értelmesen nem tudsz hozzászólni, vagy verd ki kétszer a monitorodon lévõ puncikra,az talán jobban megy te idióta!"

Stílus.

Információk

A büntetõpontok lejárnak, ha nem gyûjtesz be újabb büntetõpontot:

- Egy büntetõpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetõpont 2 hét alatt jár le

Büntetõpontokkal járó mellékes büntetések

1 büntetõpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel

2 büntetõpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni

3 büntetõpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok

4 büntetõpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva

5 büntetõpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból
member01
Az jó, kiváncsi leszek, a multkor én is kaptam egy büntetõ lófaxt, mert egy taknyos elküldtem a francba

Mindjárt megkeresem
Szimistyle
Hát wazze, gondoltam, ha már megk..rtak, akkor legyen... Majd jövõ héten letelik a büntim, aztán felnyomom annak a nönek az elejét, ami nálad hátulról látszik <#hehe><#hehe><#hehe>

Szimistyle
Van már New Baccara lemez? <#hehe><#hehe><#hehe>

member01
neked meg felkialto jelek az eleted, vagy mi bazdmeg?
Szimistyle
Keresem: Gina T - Tokyo By Night (Special 12'' DJ Mix) WAV/320
Köszi

member01
milyen felnegy, te hulye, ott most este 11 korul van,nem baszol at<#hehe><#ejnye1>
mflex
07.MACROCOSM-FIRST MISSION
320K 6:42

http://www.speedyshare.com/696208282.html

What about the forests?

mflex
Itt meg Du 3:24 van, baxki <#hehe>

Mizu veled?

What about the forests?

Szimistyle
Szia Joe!

johnlennon
Igen, de nem él a link. ( file not found)

member01
Jo estet, vagy mi van ott!<#integet2>
Itt DU 5 óra van most...
mflex
06.MACROCOSM-LIGHTYEARS TO GO
6:33 320K

http://www.speedyshare.com/210616891.html

What about the forests?

Szimistyle
Valaki 6-a körül tett fel egy Radioramat-t 256-ban

johnlennon
KERESEM A LEHETÕ LEGJOBB MINÕSÉGBEN:
Gibson Brothers - Quartier Latin
Radiorama - Manitu ( Extended Remix )
-Lehet több Radiorama remix -
<#nyes>

mflex
05.MACROCOSM-CYBER SPACE
6:40 320K

http://www.speedyshare.com/625745148.html

What about the forests?

Italo forever
A francba, kár érte mert tényleg nagy nóta. Sajna nálam valamiért nem szól jól, pedig már másodszor szedtem le. Olyan hullámokban hozza a problémát. Másnál nem?

Szimistyle
Ok Mike, gondolkodom egy totyikon wazze... PÜ-ben meg írom <#hehe><#hehe><#hehe>

Szimistyle
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

mflex
Te Giorgo kb 20 perc múlva lejár a büntetésed, utánna kéne nyitnod egy topicot, mit hogyan ,merre ,mikor ,miért stb...<#hehe>

What about the forests?

mflex
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

What about the forests?

mflex
04.MACROCOSM-SILENT WARRIORS
7:34 320K

http://www.speedyshare.com/844696304.html

What about the forests?

zsoltford
OKKKKKK

Szimistyle
Kitõl kérded? Ahol megjelenik egy válasz, annak a kis ablaknak a jobb felsõ sarkában van egy olyan, hogy "válasz erre". Arra klikkelj ra, amelyik hozzászólásra (hsz) szeretnél válaszolni...

mflex
Tkm tudja, nálam jó...

What about the forests?

<#worship><#worship>

zsoltford
RYAN PARIS AKTUÁLIS MÉG?FALL IN LOVE ( EXTENDED )?

mari68
BÍRNÁD MI????TUDOD TE,HOGY MENNYI MUNKA EZ NEKEM??