A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Köszi
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
rögtön box??<#hehe>#hehe>
What about the forests?
Van ugye a dio&mflex edition, amit DIÓKA, prezentált nekem<#worship>#worship>...
És van egy , amit Joe cuccosáról nyomtam fel neked a multkor, nem mondod, hogy nem szedted le?
AAC-ben...
What about the forests?
What about the forests?
Igy írják helyesen baxkikám,egyébként lexarom, hogy milyen minõségben teszed fel a zenéket, ergo lehet az én felõlem mono is, már töbször lett hangsúlyozva,hogy ide mindenki olyan zenét tölt fel(80-as) és olyan minõségben ,amilyet csak akar!
Én biztos nem fogom leszedni, mert már 256-os is ritka nálam, de ettõl függetlenül ,lehet ,hogy másnak szívességet teszel vele, vagyis ha komment nélkül nem megy a feltöltés akkor ,menj máshova..
Faxom kivan már ezzel az egész mp3, mp4 ,wav, hasonló fika kommentekkel, fejezzük már be, akinek nem jön be ,
chhh<#levele>#levele><#levele>#levele>
What about the forests?
Köszi
Úgy látszik csak ennyit érdemlek <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Úgy látszik csak ennyit érdemlek <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
www.magnokazetta.hu
most ellenõriztem vissza , nem tudom hogy sikerült így személyre szabnom
Sorry <#worship>#worship>
de úgy látom Egó megmentette életem és kiegészítette a hiányosságokat
Csak a WAV peregjen
Köszi
Pazó Tesó !
B.J. Thomas1969/Blue Sweede 1974 - Hooked on a Feeling <#guluszem1>#guluszem1>
egyébkén jó nevû David hozzálfost is megénekelte 1997 ben.<#szomoru1>#szomoru1>
Csak a WAV peregjen
Köszi!
LAID BACK-HIGH SOCIETY GIRL(EXT)
320K 6:07
Köszke
köszi
Claud: nyugodt wagyok, mert a kollégának nincs teljesen igaza. Ha feltöltötte volna szó nélkül a 192-es zenéjét, melyet feltételezek szívesen oszt meg a társasággal, akkor nem hiányzik mellé még ilyen nyílvánvalóan célzott és többeket sértõ komment.
Csók!!!!!!!
anno mflex es dioba' gyatott egy remastered elvin szamot ami allatian jo. <#worship>#worship> nehanyszor mar meltattam<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
kesobb member tajekoztatott, hogy ez az O" cuccosaval keszult. <#nyes>#nyes>nem tom milyen az eredeti de erre vevo vagyok nagyon.
ha nem utkozik az elveidbe es ha birja a neted, nyugodtan tegyel fol remastered szamokat is. lesz ra kliens biztosan.
Play it loud!!
Nem kívánok többet reagálni az ilyen flame alakok hsz-eire.<#kocsog>#kocsog>
<#levele>#levele>
Csak hogy legyen valami, ami nem loseless wav meg miegyéb sznob parasztvakítás:
Boytronic - Dependence (2006)
pass: mp3db