A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szimistyle
Szia Mike! És Mindenki:-)

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Keresem: Hubert Kah - Midnight Sun 320-ban
Köszi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

mflex
mondjuk 192-ben wazze<#hehe><#hehe><#hehe>

What about the forests?

mflex
<#puszis>

What about the forests?

Wind 67
kinek nem inge ne vegye ... csak a poén kevéért vóóót<#crazya>

Csak a WAV peregjen

mflex
<#vigyor>remélem, hogy nem magadra vetted wazze, mivel ,hogy Te is szereted a minõséget...

rögtön box??<#hehe>

What about the forests?

Italo forever
Ezzel a réges-régi nótával kívánok jó fórumozást, de most lépek mert 24 óra gálya következik. Azért benézek majd, hogy mi a helyzet. Pá! Duke Lake - Do you(remastered)

mflex
Félreértettél valamit 😊
Van ugye a dio&mflex edition, amit DIÓKA, prezentált nekem<#worship>...

És van egy , amit Joe cuccosáról nyomtam fel neked a multkor, nem mondod, hogy nem szedted le?

AAC-ben...

What about the forests?

Wind 67
vettük az adást <#boxer>

Csak a WAV peregjen

mflex
EZ MELYIK? Olyanon van, hogy 6:19...

What about the forests?

mflex
és most Sziminek, feltolom bakelitról a MIKO MISSIONT-t WAVBAN!!!!<#hehe>

What about the forests?

mflex
LOSSLESS
Igy írják helyesen baxkikám,egyébként lexarom, hogy milyen minõségben teszed fel a zenéket, ergo lehet az én felõlem mono is, már töbször lett hangsúlyozva,hogy ide mindenki olyan zenét tölt fel(80-as) és olyan minõségben ,amilyet csak akar!
Én biztos nem fogom leszedni, mert már 256-os is ritka nálam, de ettõl függetlenül ,lehet ,hogy másnak szívességet teszel vele, vagyis ha komment nélkül nem megy a feltöltés akkor ,menj máshova..

Faxom kivan már ezzel az egész mp3, mp4 ,wav, hasonló fika kommentekkel, fejezzük már be, akinek nem jön be , az nem tölti le!!

chhh<#levele><#levele>

What about the forests?

mflex
Sziasztok!<#integet2>

What about the forests?

Claud
Azé kircsi ez a fórum! 2 napot kihagy az ember és alig gyõzök visszaolvasni, nem hogy még leszedegetni egy-két muzsikát faxa minõségben!<#eljen>

Fiuk! Maggie Reilly albuma van valakinek?

Claud
Köszi! Király! Remélem éjszaka le tudom szedni és meg tudom hallgatni!<#wave>

Szimistyle
Keresem: Max Him - Lady Fantasy (Extended Remix) 320-as 6:30 körüli verzióját
Köszi

Szimistyle
A lényeg, hogy az a 35 mp fasza volt<#hehe><#hehe><#hehe>
Úgy látszik csak ennyit érdemlek <#nyes><#nyes><#nevetes2><#nevetes2>

Italo forever
Na itt van szimi a remastered verzio : P. Lion - Kings of the night

Szimistyle
A lényeg, hogy az a 35 mp fasza volt<#hehe><#hehe><#hehe>
Úgy látszik csak ennyit érdemlek <#nyes><#nyes><#nevetes2><#nevetes2>

...annyira kössz.....<#taps>

www.magnokazetta.hu

Wind 67
Wazeee Heee !

most ellenõriztem vissza , nem tudom hogy sikerült így személyre szabnom
Sorry <#worship>
de úgy látom Egó megmentette életem és kiegészítette a hiányosságokat

Csak a WAV peregjen

Szimistyle

Szimistyle
Keresem: Virgin - You Can Do It Forever (Extended Version) 320-ban (6:49 körül)
Köszi

Wind 67
Szasztok !<#integet2>

Pazó Tesó !

B.J. Thomas1969/Blue Sweede 1974 - Hooked on a Feeling <#guluszem1>

egyébkén jó nevû David hozzálfost is megénekelte 1997 ben.<#szomoru1>

Csak a WAV peregjen

Tökéletes lesz!

Köszi!

Szimistyle
OK, felteszem a your-ra... 320 megfelel?

Pontosabban: dec. 8-án tette fel mflex (26139)a speedre de én onnét nem tudom leszedni.
LAID BACK-HIGH SOCIETY GIRL(EXT)
320K 6:07

Szimistyle
Pontosabban?

shirak
<#eljen>

Play it loud!!

Múltkor valaki feltette a rapidra Laid Back egyik maxiját. Feltenné valaki a yourfiles.bizt-re is?

Köszke

Italo forever
Bocs szimi, de valami gubanc van a gépemmel. Próbálkozok!

Szimistyle
<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

Italo forever
Már megy fel! /remastered/<#hehe><#hehe>

PM ment.
Italo forever
Ok Shirak meggyõztél. Habár az én remastered-i képességeim igen szerények, de azért jól esik a hozzászólásod. Ebben valóban inkább mflex és member a mester. De

Szimistyle
Keresem: P. Lion - Kings of the Night 320-ban (5:28 körül)
köszi

Szimistyle
Egy másik kérdés. Vásárolt már valaki a melodymaker.nl-rõl? Mik a tapasztalatok?

Szimistyle
Én nagy lossless fan vagyok, de nézd már meg a feltöltéseimet! A nagy hányada a mai napig mp3/mp4. Ezen kívül, ha valaki igényli, hogy wav-ban kapja meg, hát abban kapja. Igazán igyekszem mindenki igényét kielégíteni, mert ugye itt elsõsorban a zenérõl van szó... s azt azért nem mindegy, hogy milyen körülmények között hallgatjuk... Ezt már pár napja kitárgyaltuk.

Claud: nyugodt wagyok, mert a kollégának nincs teljesen igaza. Ha feltöltötte volna szó nélkül a 192-es zenéjét, melyet feltételezek szívesen oszt meg a társasággal, akkor nem hiányzik mellé még ilyen nyílvánvalóan célzott és többeket sértõ komment.

Csók!!!!!!!

NYUGI SRÁCOK!

Nem flame, arra megvannak a bevált arcok, akik újraregisztrálják magukat csak a balhé kedvéért; én csak azon rágódom, hogy sokaknak a loseless cuccok nyújtják az igazi élvezetet, így nagy ívben lenézik az olyan embereket, akiknek megfelel az a fránya mp3 is. Ez a fórum nem ezért jött létre, a zene (lenne) a lényeg, ugye?
Claud
Hali! Nyugi wazze!<#hehe>

Benézek és már megint...?Nem ér annyit!<#wave>

shirak
italo,
anno mflex es dioba' gyatott egy remastered elvin szamot ami allatian jo. <#worship> nehanyszor mar meltattam<#hehe><#hehe><#vigyor>
kesobb member tajekoztatott, hogy ez az O" cuccosaval keszult. <#nyes>nem tom milyen az eredeti de erre vevo vagyok nagyon.
ha nem utkozik az elveidbe es ha birja a neted, nyugodtan tegyel fol remastered szamokat is. lesz ra kliens biztosan.

Play it loud!!

Szimistyle
A statisztikák alapján mégis az látszik, hogy van tagja bõven ennek a rétegnek, akik igénylik ezt, úgyhogy vegyél vissza. Lázítani jöttél? Tõlem akár mehetsz is! Ahogy látod itt mindenki megtalálja a magának valót, úgyhogy jó lesz, ha alapállásba állítod az arcod...
Nem kívánok többet reagálni az ilyen flame alakok hsz-eire.<#kocsog>

Röhögés helyett inkább gondolkozz el azon, hogy mi lett ebbõl a fórumból és a lakóiból; egy barátságos társaság átfordult saját magát sztároló elitista szervezetté - tisztelet a kivételnek.
Szimistyle
Nagyon szellemes voltál... Nem baj, ha csak holnap röhögök rajta...
<#levele>

Mielõtt jön a kérdés: csak 192 kB/sec.
Sziasztok !
Csak hogy legyen valami, ami nem loseless wav meg miegyéb sznob parasztvakítás:
Boytronic - Dependence (2006)

pass: mp3db
Italo forever
Ja és általam feljavított zenét soha nem rakok fel a fórumra. Ezt az egy esetet kivéve. Ezt csak AlterEgo-nak címeztem. Én sem szeretnék ebbõl vitafórumot indítani. Ennyi. <#law>

Italo forever
Teljesen igazad van. Nekem sem okoz örömöt, hogy viszonylag sokat kell szarakodni egy számmal, de a hangzás mindenekfelett!!! Persze nyilván szubjektív, hogy kinek milyen hangzás jön be, de valószínû, hogy kevés emberkének van meg mindig az eredeti cd. A régi már meglévõ zenéknek pedig valahogy szólni kell és he lehet egy kicsit javítani rajtuk, akkor miért ne? Elég kevés wav kerül fel a fórumra, ami pedig nem az, hát azok minõsége néha nem nagyon üti meg a mércét. De mint mondtam a hangzás szubjektív. Ha valakinek jó a tompa-dinamikátlan zene, lényeg hogy meglegyen elv. Hát......