A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
egy kettõ, még nekem is jól szól ,de sajna a nagyja az nagyon tré..<#shakehead><#sniffles>

What about the forests?

Szimistyle
Keresem: Michael Cretu - Samurai (Razormaid mix), de más verzió is érdekel(!!!!!!) 320-ban (7:33 körül)
Köszi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Wind 67
lehet furán hangzik de azokat a 20-25 éves kazikat elõvéve különb minõséget hozok ki belõle mint egyik másik feltöltött zene (akinek nem inge ne vegye..) pedig nincs itthon stúdió (csak kicsinyített mása)

Csak a WAV peregjen

mflex
ON TV-HOLIDAY LOVE AFFAIR
AAC 320 24BIT REMASTERED 5:50

http://www.speedyshare.com/893143426.html

What about the forests?

Szimistyle
És a DOA 320, vagy wav?

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

Szimistyle
Én voltam az is:-)))))))))))

Wind 67
csak az 5:35 ös van nekem is <#rinya>
viszont valaki kereste multkor mr zivago kir ruszki-ját megleltem hirtelen 7:40 be <#wow1>

Csak a WAV peregjen

mflex
Hát igen sajnos ez igy van, én is csak azért ismerem néha amiket kérsz ,mert a annó elég jó körökben forogtam, de mint mondtam a legtöbb mind kazin van meg ,amelyek egyik másik már vagy 20 éves!

Pedig METAL-okat használtam nagyrészt, de az idõ vasfoga, ellen nincs menekvés...

What about the forests?

Szimistyle
Off...
Nem ismertek esetlek jó torrent oldalt, vagy hasonló fórumot latin zenékre?

mflex
<#eljen><#worship>

What about the forests?

Wind 67
mint ahogy nyilván rám is <#lookaround>

hát ezen dolgozunk nem? nézem az ebay-n is de sehol semmi. néha belefutok 1-2 ritkaságba de azon kívül semmi (el el gondolkozok,hogy ezeket csak Én ismertem annó vagy miért nincs a piacon és tisztelet a kivételnek tényleg elég bután tudnak nézni mikor felteszek 1 ilyen kérdést)

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Meg volna esetleg a Colder Than Ica az 5:35-ös verzión kívül másban is és WAV-ban?<#hehe><#hehe><#hehe>

Wind 67
5:22 tolom fel

Csak a WAV peregjen

Szimistyle
Keresem: Dead Or Alive - My heart goes bang (Extended Telam Project Mix) 320-ban (9:55 körül)
Köszi

mflex
Kazettán megvan, talán még monoban elszológat <#nemtudom><#rinya>

de tényleg az ilyen zenéket , honnan a jó francból lehet jó minõségben beszerválni, mert ha én is beírom a kazettáimon levõ (ritka) elõadókat, elég sokan bután néznének..

What about the forests?

Szimistyle
Hi Alex!:-)

mflex
Keresem GRANT MILLER WINGS OF LOVE- WAV köcce

What about the forests?

Szimistyle
Szerintem is. Nézek is valami kellemes bort wazze, hogy szinten tartsan az szintet:-)

Wind 67
egészségetekre az ebédet. Evés után a legjobb az<#pias>.

Ismét 1 kérdés :"Boss - Rude boys are back in town" ha lenne valakinek

Csak a WAV peregjen

mflex
<#integet2>

What about the forests?

bigalexander
Kösszike.(sziasztok)

mflex
Pedig az monoban, is jöhet<#wilting>

What about the forests?

mflex
Azt ne mond, hogy megvan?

What about the forests?

Italo forever
Inkább nem!

Szimistyle
Felnyomhatnád a maradékot <#hehe><#hehe><#hehe>

mflex
OBI WAN-t nyomassá wazze <#hehe>

What about the forests?

Italo forever
Na jó, akkor leállítva!

mflex

What about the forests?

mflex
Hogyne emlékeznék wazze, amikor megvan az egész nagylemez, tökéletes állapotú bakeliton.<#eljen>

Még mindig letölthetõ...

What about the forests?

Italo forever
A Jamin is most megy fel. Állítsam le?

Italo forever
Mindig 320!!

Szimistyle
Ezek nagyon ütnek. Számomra az eddigi feltöltések viszik a pálmát. Emléxel Mike a Jamin-ra? Na az wazzee...

Italo forever
Köszi! A többit is felrakod wav-ban,? Mert akkor nem görcsölök tovább!

Italo forever
Szimistyle
bitráta?

mflex
Egyébként, nem hiába az egyik legjobb italo stílus, mikor KOTO-ék (nem MVDK) csinálták az egészét, más kérdés , hogy a a puncik a zene nélkül xart sem érnének, nem beszélve az angol kiejtésrõl...

Szal a zene AFRANDO MAIOLA és CUNDARI , remekmûvei..

What about the forests?

mflex
A modik is mindig ezt mondják, keresõ...<#vigyor>

BABY'S GANG:JAPANESE BOY
WAV

http://rapidshare.com/files/2976433/BABY_S_GANG.HQ-JAPANESE_BOY.rar.html

What about the forests?

Italo forever
Egy magyar csaj énekli, valami Nona vagy Lola, sajna nem tudom pontosan, de egyébként jó zene. Nekem nincs meg.<#nemtudom>

yazoo
Sziasztok!

Annak a számnak a szövege amit keresek:

" Csillag vagy nékem mely száll fenn az égen, oly vonzó a fényed amit nem érek el"
Ennyire emlékszem, nem tudom ki az elõadója csak azt, hogy egy férfi énekelte nagyon régen.

Yazoo

Italo forever
Nálam abszolut favorit az italo stílusban : Baby's Gang - My Little Japanese Boy (remastered)

mflex
Mé' nem? <#hehe>

What about the forests?

Szimistyle
Na akkor elmegyek ebédelni:-) Magamban nem beszélgetek<#vigyor2><#finom>

Italo forever
Clio - Faces 320-ban

Szimistyle
Jó napot Elvtársak <#hehe>

Wind 67
Emberek !
Alyne - Over The Sky (Concert Hall Mix) ha lenne valakinek tuti wav ban megköszönném .

Csak a WAV peregjen

Italo forever
Claud! Király ez a Mike Mareen mjúzik! Nekem bejönnek az ilyen újszerû feldolgozások!<#worship>

mflex
Neked , belefér egy ekkora is...

What about the forests?

mflex
Ja ,a multkor már én is írtam, meg is kapta, de ez hülye, biztos "visszajön" alregként, a barom!<#boxer>

What about the forests?

mflex
Húúúúúúúú wazze Claud!!!!

Szegény LAURA BRANIGAN, forog a sírjában, azért ezt nem kellett volna, aki csak ilyet tud "kipréselni" magából, inkább hozzá se nyúljon, ehhez a "remekmûhöz" (hála Raff-nak)..<#wave>

What about the forests?

Benc16
Írtam a Moderátorokhoz, remélem kitiltják, mert ez már nem az 1. neki!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸